11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• HSplitter
    Sziasztok! HA valaki szeretne HD2 multizni akkor keressen fel MSN-en: [email protected] És ha már ott jártok akkor nézzzétek meg az oldalunkat: www.heroesclan.extra.hu
    Az nem baj ha nem eredeti a játékotok!!!
    A többit msn-en beszéljük meg! Jelentkezzetek bátran :)
  • A tumi
    Na erre a procira tényleg ráfér a húzás!!!!!!!!!
    Milyen játékkal tudsz te így játszani???
    Ha teheted inkább cseréld le,a húzás itt szart sem fog érni.
  • tréj
    és azt honan tudom leszedni
  • lepej
    Bocsi elfelejtettem, amúgy Intel 815 Ep alaplap, Celeron 850MHZ processzor
  • Saddalim #1319
    talán rakd fel az 1.3-at patchet...
  • tréj
    lene egy gondom amikor felekarom telepiteni a Battlefield 2 Armored Fury-t akkor ezt irja ki Battlefield 2:Armored Fury Pack requires version 1.3 or later to be installed first.nem tudja valaki ilyenkor mi a teendö.
  • A tumi
    Itt elsősorban a játékokkal kapcsolatban kérdezünk.
    Egyébként az ujabb alaplapokon már a biosba lehet húzni,nem kell neki külön progi.
    Milyen az alaplapod?
  • lepej
    Hello, valaki tudna nekem olyan modszert mondani amivel fel lehet egy kicsit húzni a processzor sebeségét?
  • A tumi
    Hello
    A Panzer Elit Action játék kijött már a boltokba?
    Vagy honnan lehetne leszedni?
    Köszi.
    A tumi
  • Saddalim #1314
    dx8= DirectX 8
    én is próbáltam az ati-ról frissiteni de nem újabb drivert adott hanem valami .NET keretrendszer 2.0-t :S
  • Rabsa
    hogyan kell felrakni a Pirates of the Caribbean-hez kódot mert itt azt írja gogy rakjam be a Gamdir-ba de a játéknak nincs Gamdir könyvtára. Itt a kód:Először másolj át 2 fájlt a ../Program könyvtárból a játék megfelelő könyvtáraiba:
    ../Program/seadogs.c fájlt a ../Gamedir/Program könyvtárba.
    ../Program/Controls/init_pc.c fájlt pedig a ../Gamedir/Program/Controls könyvtárba.
    Utána használhatod a következő billentyűket:

Y Sérthetetlenség be/ki
    U First person mód (belső nézet) be/ki
    I 100000 aranyat kapsz
    O 50 skill pontot kapsz
    P Az összes nemzetnél semleges lesz a hírneved
  • Cobra.
    30-at adtál egy 9600XT-ért Ez elég drága vétel volt, ennyiért már 6600GT-t lehet venni használtan és az kétszer olyan gyors.
    Zsolti, a legújabb drivert a www.ati.com -ról lehet leszedni (mily meglepő ), de azzal is ha el is indul a játék, élvezhető nem lesz.
    DirectX 8-as kártyákhoz készült ugya negy nemhivatalos patch, hogy elinduljon a játék, de nem játszható, olyan grafikai hibák vannak tőle.
  • Supa
    Bf2 nem támogatja a 9200-as ati kártyát.Én vettem 9600xt-t kb 30K-ból megvolt,ennek kb 5 hónapja azóta tuti lement az ára
  • T Zsolti
    most nézem van hozzá egy nvidia driver az baj lenne ha felraknám, de nekem ati-m van.
  • T Zsolti
    és azt nem tod hogy honnét lehet letölteni az ati legujabb driverjét, amit még hiba nélkul fetok rakni,amit még elfogad ez a video kártya? Az lehet hogy elég, nem?Mer annak a haveromnak is állitolag fönn van egy ujabb driver és neki hibátlanul megy.
  • T Zsolti
    4x-re állitottam az AGP-t és tuddtam játszani vele egy 2percet kb. csak utána léptetett ki.Mi az a dx8?
  • Saddalim #1307
    ejj hát igen. ha mindenkétt bf2-zni akarsz, akkor veszel egy újabb videokártyát (9600 már ok, viszont kissé (kissé...khmm...nagyon) drága módszer). Viszont hallottam valahol egy butított bf2-ről (nemtom létezik-e), ami elvileg megy dx8-al is. ez persze nem garancia hogy létezik :P
  • Cobra.
    Érdekes lenne, ha neki vagy neked menne egy DX8-as kártyán, amikor kell a játéknak a PS2.0, ez meg csak 1.4-es.
  • T Zsolti
    ati radeon 9200-am van és föl is van rakva a driverja és ez az alap géphez már beszerelve volt.A haveromnak is ien videokártyálya van és neki megy.
  • Cobra.
    Milyen videókártya melyik driverrel? Alaplapi driver ugye fent van?
  • T Zsolti
    Igy sem mükszik,ugyan addig jüt el benne a játék mint elöbb ,de viszont egyböl az 1x és a 2x nemengedi kiválasztani.
  • T Zsolti
    Kösz saddalim kiprobálom.
  • Saddalim #1301
    megjelenés/videokártya beállításnál a grafikus gyorsítást (AGP) vedd le 0-ra. gépet újrainditod. ha megy, akkor 2x-re, restart, és így tovább amíg megy
  • T Zsolti
    Szasztok!
    Segítség kéne a Battlefield 2-höz, mert nem tok játszani vele, azért mert a menünél lefagy az egész és kiléptet azzal a szöveggel hogy a grafikus gyorsitó nem válaszol és ezért alapra kellet állítani a grafikus gyorsítot.Mit tegyek?
  • bazookabill
    Üdv!
    Aliens vs. predator 2-höz ha valaki tudna nekem mondani magyar servert, megköszönném (jó lenne bármilyen, sehogy sem találtam akár külföldit...)
    kösz!
  • Saddalim #1298
    #1296: ide semmiképp. megy a privi :P
    #1297: ilyen patch nem szokott létezni, mert ehhez a paorgram működési alapjait kéne átírni, vagyis tulajdonképpen kiadják az új verziót
  • Jooke
    Hali!!a motoracer 3-hoz honnan lehet leszedni patch-et hogy fusson xp-n???
    valaki segítsen
  • DaemoonHunter
    Helloo!

A MasterpieceFishing-et le lehet szedni valahonnan?
    Persze nem a shareware változatot 8 napos:(
    Aki tudna megírná nekem ide vagy privbe
  • Blacika
    Helló
    Most találtam meg az egyik régi játékomat az Imperium Galactika 2.
    Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudok vele egy haverommal játszani a neten?
    PLS
  • Saddalim #1294
    és szerinted #1237 mire vonatkozik?
    igen, többek között rád is...
  • viktor8806
    ezt én is mondthatnám,2x kérdeztem ugyan azt senki nem válaszolt rá,de ha nem tudjátok akkor mondjátok meg hogy NEM és akkor nem kell az időmet pazarolni!
  • Saddalim #1292
    luxus visszaolvasni? #1237
  • Kandurex
    6600GT
  • Gascan #1290
    Megoldódott a problémám, a bridgeval volt gond. Szerintetek melyik a jobb grafikus kártya: Geforce 6600GT 128 ram vagy Ati x550 256ram ?
  • Imre84
    Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Leszedtem a Keresztapa clonecd-s változatát. Feltelepítem elindul minden rendben. Aztán 2. indításkor nem indul el csak sötét képernyő, és csak a ctrl+alt+del segít. Leszedtem hozzá két különbőző cracket, újrateleoítettem párszor, de mindig ua. Szal aki tudja a megoldást légyszi írjon!
  • Lauranyu
    Régen régen játszottam olyanokkal, hogy Kyrandia, Amazon stb. Ehhez hasonlókat készítenek ma még? Pár éve csak stratégiai játékokkal játszottam, de most újra örülnék ilyeneknek.
  • The FlashBack
    The Da Vinci Code
    :DDD
  • Saddalim #1286
    monkey island, simon, stb
  • Lauranyu
    Sziasztok! Új vagyok itt, és nem tudom hol kéne feltennem a kérdést, bocs, ha nem jó topicba írok.
    Kalandjátékokat keresek, mászkálós-megtalálós-megfejtős típust. Tudtok segíteni esetleg?
  • moxyka
    Sziasztok
    Segítséget kérek mindazoktól, aki megtudják mondani a Riddick Imyke által fordított játék honosításának kódjait.Sajna az imyke2000.sync.hu oldalon nem találom,bár ott van,hogy letölthető.A jatekhonositas.atw.hu sem jött be.
    Akinek megvan kérem segítsen.

Köszönöm szépen email: [email protected] Vagy : [email protected]