11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
HSplitter #1323 Sziasztok! HA valaki szeretne HD2 multizni akkor keressen fel MSN-en: [email protected] És ha már ott jártok akkor nézzzétek meg az oldalunkat: www.heroesclan.extra.hu
Az nem baj ha nem eredeti a játékotok!!!
A többit msn-en beszéljük meg! Jelentkezzetek bátran :) -
A tumi #1322 Na erre a procira tényleg ráfér a húzás!!!!!!!!!
Milyen játékkal tudsz te így játszani???
Ha teheted inkább cseréld le,a húzás itt szart sem fog érni. -
tréj #1321 és azt honan tudom leszedni
-
lepej #1320 Bocsi elfelejtettem, amúgy Intel 815 Ep alaplap, Celeron 850MHZ processzor -
#1319 talán rakd fel az 1.3-at patchet... -
tréj #1318 lene egy gondom amikor felekarom telepiteni a Battlefield 2 Armored Fury-t akkor ezt irja ki Battlefield 2:Armored Fury Pack requires version 1.3 or later to be installed first.nem tudja valaki ilyenkor mi a teendö.
-
A tumi #1317 Itt elsősorban a játékokkal kapcsolatban kérdezünk.
Egyébként az ujabb alaplapokon már a biosba lehet húzni,nem kell neki külön progi.
Milyen az alaplapod? -
lepej #1316 Hello, valaki tudna nekem olyan modszert mondani amivel fel lehet egy kicsit húzni a processzor sebeségét? -
A tumi #1315 Hello
A Panzer Elit Action játék kijött már a boltokba?
Vagy honnan lehetne leszedni?
Köszi.
A tumi -
#1314 dx8= DirectX 8
én is próbáltam az ati-ról frissiteni de nem újabb drivert adott hanem valami .NET keretrendszer 2.0-t :S -
Rabsa #1313 hogyan kell felrakni a Pirates of the Caribbean-hez kódot mert itt azt írja gogy rakjam be a Gamdir-ba de a játéknak nincs Gamdir könyvtára. Itt a kód:Először másolj át 2 fájlt a ../Program könyvtárból a játék megfelelő könyvtáraiba:
../Program/seadogs.c fájlt a ../Gamedir/Program könyvtárba.
../Program/Controls/init_pc.c fájlt pedig a ../Gamedir/Program/Controls könyvtárba.
Utána használhatod a következő billentyűket:
Y Sérthetetlenség be/ki
U First person mód (belső nézet) be/ki
I 100000 aranyat kapsz
O 50 skill pontot kapsz
P Az összes nemzetnél semleges lesz a hírneved -
#1312 30-at adtál egy 9600XT-ért Ez elég drága vétel volt, ennyiért már 6600GT-t lehet venni használtan és az kétszer olyan gyors.
Zsolti, a legújabb drivert a www.ati.com -ról lehet leszedni (mily meglepő ), de azzal is ha el is indul a játék, élvezhető nem lesz.
DirectX 8-as kártyákhoz készült ugya negy nemhivatalos patch, hogy elinduljon a játék, de nem játszható, olyan grafikai hibák vannak tőle. -
Supa #1311 Bf2 nem támogatja a 9200-as ati kártyát.Én vettem 9600xt-t kb 30K-ból megvolt,ennek kb 5 hónapja azóta tuti lement az ára -
T Zsolti #1310 most nézem van hozzá egy nvidia driver az baj lenne ha felraknám, de nekem ati-m van. -
T Zsolti #1309 és azt nem tod hogy honnét lehet letölteni az ati legujabb driverjét, amit még hiba nélkul fetok rakni,amit még elfogad ez a video kártya? Az lehet hogy elég, nem?Mer annak a haveromnak is állitolag fönn van egy ujabb driver és neki hibátlanul megy. -
T Zsolti #1308 4x-re állitottam az AGP-t és tuddtam játszani vele egy 2percet kb. csak utána léptetett ki.Mi az a dx8? -
#1307 ejj hát igen. ha mindenkétt bf2-zni akarsz, akkor veszel egy újabb videokártyát (9600 már ok, viszont kissé (kissé...khmm...nagyon) drága módszer). Viszont hallottam valahol egy butított bf2-ről (nemtom létezik-e), ami elvileg megy dx8-al is. ez persze nem garancia hogy létezik :P -
#1306 Érdekes lenne, ha neki vagy neked menne egy DX8-as kártyán, amikor kell a játéknak a PS2.0, ez meg csak 1.4-es. -
T Zsolti #1305 ati radeon 9200-am van és föl is van rakva a driverja és ez az alap géphez már beszerelve volt.A haveromnak is ien videokártyálya van és neki megy. -
#1304 Milyen videókártya melyik driverrel? Alaplapi driver ugye fent van? -
T Zsolti #1303 Igy sem mükszik,ugyan addig jüt el benne a játék mint elöbb ,de viszont egyböl az 1x és a 2x nemengedi kiválasztani. -
T Zsolti #1302 Kösz saddalim kiprobálom. -
#1301 megjelenés/videokártya beállításnál a grafikus gyorsítást (AGP) vedd le 0-ra. gépet újrainditod. ha megy, akkor 2x-re, restart, és így tovább amíg megy -
T Zsolti #1300 Szasztok!
Segítség kéne a Battlefield 2-höz, mert nem tok játszani vele, azért mert a menünél lefagy az egész és kiléptet azzal a szöveggel hogy a grafikus gyorsitó nem válaszol és ezért alapra kellet állítani a grafikus gyorsítot.Mit tegyek? -
bazookabill #1299 Üdv!
Aliens vs. predator 2-höz ha valaki tudna nekem mondani magyar servert, megköszönném (jó lenne bármilyen, sehogy sem találtam akár külföldit...)
kösz! -
#1298 #1296: ide semmiképp. megy a privi :P
#1297: ilyen patch nem szokott létezni, mert ehhez a paorgram működési alapjait kéne átírni, vagyis tulajdonképpen kiadják az új verziót -
Jooke #1297 Hali!!a motoracer 3-hoz honnan lehet leszedni patch-et hogy fusson xp-n???
valaki segítsen -
#1296 Helloo!
A MasterpieceFishing-et le lehet szedni valahonnan?
Persze nem a shareware változatot 8 napos:(
Aki tudna megírná nekem ide vagy privbe
-
Blacika #1295 Helló
Most találtam meg az egyik régi játékomat az Imperium Galactika 2.
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudok vele egy haverommal játszani a neten?
PLS -
#1294 és szerinted #1237 mire vonatkozik?
igen, többek között rád is... -
viktor8806 #1293 ezt én is mondthatnám,2x kérdeztem ugyan azt senki nem válaszolt rá,de ha nem tudjátok akkor mondjátok meg hogy NEM és akkor nem kell az időmet pazarolni! -
#1292 luxus visszaolvasni? #1237 -
#1291 6600GT -
Gascan #1290 Megoldódott a problémám, a bridgeval volt gond. Szerintetek melyik a jobb grafikus kártya: Geforce 6600GT 128 ram vagy Ati x550 256ram ? -
Imre84 #1289 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Leszedtem a Keresztapa clonecd-s változatát. Feltelepítem elindul minden rendben. Aztán 2. indításkor nem indul el csak sötét képernyő, és csak a ctrl+alt+del segít. Leszedtem hozzá két különbőző cracket, újrateleoítettem párszor, de mindig ua. Szal aki tudja a megoldást légyszi írjon! -
Lauranyu #1288 Régen régen játszottam olyanokkal, hogy Kyrandia, Amazon stb. Ehhez hasonlókat készítenek ma még? Pár éve csak stratégiai játékokkal játszottam, de most újra örülnék ilyeneknek. -
#1287 The Da Vinci Code
:DDD -
#1286 monkey island, simon, stb -
Lauranyu #1285 Sziasztok! Új vagyok itt, és nem tudom hol kéne feltennem a kérdést, bocs, ha nem jó topicba írok.
Kalandjátékokat keresek, mászkálós-megtalálós-megfejtős típust. Tudtok segíteni esetleg? -
moxyka #1284 Sziasztok
Segítséget kérek mindazoktól, aki megtudják mondani a Riddick Imyke által fordított játék honosításának kódjait.Sajna az imyke2000.sync.hu oldalon nem találom,bár ott van,hogy letölthető.A jatekhonositas.atw.hu sem jött be.
Akinek megvan kérem segítsen.
Köszönöm szépen email: [email protected] Vagy : [email protected]