11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1363 hoppáré elnézést nem én tehetek róla :P -
#1362 Windows XP:
http://www.microsoft.com/downloads/info.aspx?na=90&p=&SrcDisplayLang=en&SrcCategoryId=&SrcFamilyId=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&u=http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe <--MS keretrencer (érdemes felrakni mindenekelőtt)
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/6-5_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_32464.exe <--CATALYST (driver)
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/6-5_encoder_32464.exe <--X1000-es szériájú kártya esetén -
#1361 én mint laikus,most döbbentem hasonloan.....elég durva,modern karim van,erre a #1354 hozzászolásom alatti game beszolt...."tul modern a karim"...szoval a kriptábol elökerestem a régi nvidia detonátor(!!!!!!LOL)45.33 drivert és simán receg.....hja...az Oblivionnal most nem hiszem hogy tudnék jáccani:)))...talán korábbi driverekkel probálkozz....hátha ok...(de ismérlem:dilettáns vagyok!!!) -
Tigrispiton #1360 Hello mindenki!Én még új vagyok errefelé,és egy hatalmas problémával küszködöm,amire gyógyírt szeretnék kérni vkitől,aki tud.A probléma: áprilisban vettem egy videókártyát(Club3d Radeon X1300pro,pci-e,256mb,128bit),és pár játékban (WoW,Nfs Most Wanted,Neverwinter Nights) marhára idegesítő grafikai bug-ok jelennek meg,amik a régi kártyán nem voltak.A legújabb driverek-patchek is megvannak,de így is ugyanaz. -
#1359 különben ma "véletlenűl" felmentem az Origó Szoftverbázisra és ott is találtam drivereket!
NA ITTEN VAN! -
T Zsolti #1358 Saddalim tudom hogy én egy ekkora lama vok, de a radeonon belul én nem találok semit ami driver letölthetölenne (angolulmeg...hát...nemigen tudok).Olyannyira full pontos cimet nem tudnál adni ahol (még nekem is egy szeruen egy downloadra kell kattintenom).Elöre is kösz. -
Master Rick #1357 pontosítok-> hol kell beállítani hogy egyáltalán lehessen használni, mert ki is szeretném próbálni őket
-
Master Rick #1356 Hi! A Worms Mayhem-ben hogyan lehet használni a saját fegyvereket????
(mármint amiket én készítettem) -
#1355 sajnos nem hallottam róla:S
Saddalim, egyébként amikor a "Lámák" kifejezést használtad, ugye nem rám gondoltál?????? -
#1354 Sziasztok!!!!
1 régi game miatt irok ide,és remélem vki tud infoval szolgálni:))
Alice (american mcgees:alice volt a neve),TPS elég beteges látványvilággal...nos,a cucc 2 cd-s...megfelelö helyröl már leszedtem régebben is,de valamiért a 2.cd nem ok....kérem ,ha valaki annyit elárulna,hogy ténylegesen mennyi a 1,ill 2. cd mérete???....mindenhol ugyanavval a verzioval találkozok,ezért nem értem mi a bibi...(592,ill 189 MB Rar ba tömöritve nálam)
Méegccccer thx,kellemes napot!!! -
#1353 jajj istenem...
www.ati.com->Drivers Software->Windows XP
ennyire ne legyünk lámák plz -
T Zsolti #1352 jason48 nekem is csinált iet még az empire at war-all, szerintem cd-vell van valami gond.És meg tudnád mondani hogy az ati.com-rol pontosan honan szedted le a driver mert én már egy honapja keresem a legujjab driver. -
#1351 Jason, a No DVD crack a baj..nekemis volt olyan, hogy vagy nem ment, vagy nem...
nem minden játékál megy..ez van, a lemezt kel ki be rakosgatni...
(különben tök f***a ez a topik, ide gyakran írok majd:D -
jason84 #1350 Sziasztok!
Felraktam a Evolution Gt-t szedtem hozzá no DVD-crack-et is, elindul, de mikor kezdődne a verseny kilép a játékból. Mi lehet a gond? a drivert 1 hónapja szedtem az ati honlapról, de most megpróbálom leszedni a 6.5-ös mert a 6.4-es van fennt a gépen. -
bhaal #1349 tényleg az AMON volt a gond amit lejjeb javasoltak csak egy az egyben ki kellett kapcsolni az egészet thx for the help -
Noodlee #1348 Szerintem az olvasód érzékenyebb, mint a cimboráké, ezért nem tudja beolvasni azt a file-t. -
#1347 először azt akartam írni, hogy rosz lehet a DVD.de ha másoknál megy, akkor nem lehet rossz.akkor szerintem a te DVD olvasód a rosz. -
bhaal #1346 Hyez!
Tomb raider legendsproblémám van mer installkor kiírja hogy nem találja a trl.dat file-t ami hülyeség mer a dvdn rajta van és 3 embernél elindult már ugyanerről a dvdről -
#1345 nem találtam kódokat sajnos
Zsolti: akkor Google a Barátod:) -
#1344 benne van a játékban az editor , az a legnagyobb csít!
-
SOCCER #1343 Feltettem, de nem találok FM2006 kódokat sajnos :( -
#1342 I will use Google before ask dumb questions -
SOCCER #1341 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! Ha valakinek van Cheat Codex-e, legyen szíves keressen nekem kódokat a Football Manager 2006-hoz! Nagyon fontos lenne, előre is kössz annak, aki segít, hálám örökké üldözni fogja:))
Soccer -
#1340 GameStarból: 2006. szeptember 22. -
#1339 oprencer? -
gybarni #1338 Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor jelenik meg a Company of heroes?
-
T Zsolti #1337 Már megnéztem de az égvilágon sehol nem találom. -
#1336 ja és Zsolti: nézd meg az ATI honlapján, ott biztos le lehet... -
#1335 Meril: ez azt jelenti, hogy paraméteresen kell indítani(vagy mi afranc:))
ezt úgy kell, hogy a Játék parancsikonjára jobbgombbal rákattintasz, és ott van a cél mező: oda be kell írni a paramétereket, amit megadtak, suóval, a te esetedben MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1
le kell OK-ézni és akkor megy..gondolom cheat... -
meril #1334 A játékot indítsuk a következő módon:
MOHAA.exe +set ui_console 1 +set cheats 1 +set thereisnomonkey 1
Ez mit jelent??? Hogy kell ezt megcsinálni??? Lécci segítsetek!!! Elöre is kössz! -
T Zsolti #1333 Nem tudja valaki hogy a legujabb ati video kártya drivert PONTOSAN honnan lehet letölteni?
Mert én nem találtam. -
tréj #1332 ot van a letöltöt játék ahova megadtad hogy oda töltse le pl:C/DOWLOADS/Tomb raiders -
dugo76 #1331 Köszike gyalogstuka,pedig jártam azon az oldalon majd kiszurta a szemem nem láttam :-) -
gyalogstuka #1330 Halli.
A www.tombraider.hu oldalon rögtön a cimoldalon ott van amit keresel.
Én is ezzel nyomom -
heyho21 #1329 Hello!
Az a problémám h a 3 Koponya (3 Skulls of the Toltecs) nem tom elinditani XP alatt!
Dosbox al is probáltam de ugyse:(
Vmi ötlet vkinek?
Köszönöm -
leviati #1328 helló letöltésen hagytam a gépet nem tudom hogy letöltöt-e a játékot hol tudom megnézni elöre is kösz -
dugo76 #1327 Sziasztok! Ki tudja,hogy honnan lehet leszedni a Tomb raider legend játék leirását. Egy elakadtjátékos -
A tumi #1326 Hello
A Panzer Elit Action játék kijött már a boltokba?
Vagy honnan lehetne leszedni?
Köszi.
A tumi -
lepej #1325 Sajnos arra most nincs zsé, de ne becsüld le néha még én is meglepődők mi el nem megy rajta Pl: a legújabb hitman is nem is szar grafkon, stb. -
HSplitter #1324 Hidden & Dangerous 2 POWAA (H) :D