11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• Saddalim #1565
    letöltöttem a cod2-t torrentet, összefűztem mind a 73 darabot, csak nemtom hogy mi a kiterjesztése. zeli tucc segiteni?
  • Saddalim #1564
    lol a swine magyar játék nem???
  • sundi1973
    hi all!hogyan tudom magyarosítani a swin-ét letöltöttem hozzá de nem megy a játék sem indul el???help
  • zeli
    Doglegy:ja és a MOHPA-s kérdésre annyit tudok mondani, hogy próbáld ki a DirectX frissítést!
  • zeli
    hoppá, bocsi, elcsesztem..
  • zeli
    Doglegy: az #1428-nál direkt neked írtam egy torrentet, na mind1. bemásolom, mit írtam Neked:
    "doglegy:szerintem jobbban jársz, ha mégegyszer letöltöd az egészet.találtam egy Torrentet, onnan le tudod szedni."
    4,17GBCall of Duty 2 Torrent 4,17GB
    Saddalim gyors volt a cod 2 torrentje???
    És lécci mond meg hogy honnan szedted le!!!
    Egy kis segítséget kérnék feltettem a medal of honor pacific assaultot és mikor elakarom indítani ezt írja ki:Medal of Honor Pacific assault requires a video cards have been tested DirectX 8.1the following
    3D video cards under Windows 2000 and Windows XP:

ATI Radeon 8500, 9000 Pro, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
    ATI Radeon x300, x600, x800
    Nvidia GeForce 3, GeForce3 Ti 200
    Nvidia GeForce4 Ti 4200 with AGP8X, GeForce Ti 4600, GeForce4 Ti 4800 SE
    Nvidia GeForceFX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5750, 5800, 5900, and 5950
    Nvidia GeForce 6800

Lécci segítsetek ha lehet még ma.
  • balcsi70
    Sziasztok.Tudna valaki ebben segiteni? Letöltöttem a Pro evolution soocer 4 magyaritását Dkz fájl(füzetlapocska),irja mellette egy readmi jegyzettömbe hogy kell hozzá egy Dkz Studio nevezetü progi, azt is irja hogy honnan lehet letölteni de nem lehet.Tud valaki erröl valamit? Kössz a segitséget elöre is.
  • zeli
    lehetne egy kérdésem: neked hány MB-os a Videókártyád?
    mert olvastam, hogy a Lost Coasthoz valóban Bika gép kell. minimum 1GB-os memóriakártya:D
  • MagyaR
    Ok, már megoldottam. Már kicsit se szaggat. Sőr 30-70 fps között mozog a gamma még maxon is! Hehe.

De azér az fura, hogy egy serious sam 2 akad maxon. Najó azér beismerem elég jó grafja van. De a lost coastnál is jobb???
    Sznte csak nagyobb a gépigénye, meg a valvenak jobb motorja van.
  • aadam
    csá!
    haveromnak kéne mentés a SWAT3-hoz nem tudjátok honnan lehet letölteni??
  • mt91
    Figyelj a NFS:MW-hez nincs crack be kell tenni az 1-es cd-t a imagébe utána el kell indítani a hide-olós progit és mikor kirakta az asztalra azt az ikon,h backup akkor indulni fog ha elsőre nem akkor pár nyomogatás után biztos indulni fog,csak a total commander v valami ilyesmi ne legyen bekapcsolva,mert az néha bezavar(nálam legalábbis).
    Ja és a hide progiban rá kell kattintani arra az óriási gombra,h HIDE...
  • Vlala #1552
    A Lost Coast szvsz inkább gépteszt, mint pálya, apait-anyait beleadtak a Valve-es fiúk. Ne csodáld, ha szaggat rajta...
  • MagyaR
    Sziasztok!

Valaki nem tudna nekem a half-life 2-höz egy jó Nvidia drivert ajánlani 7900gt kártyához??? A 84.24 nem az igazi. A lost coast még kis grafikán is akadozott vele, de ugyanolyan szinten, mint full grafikán.

Már a régebbi geforce 4-esemen is ugyanúgy bajom volt ezzel a driverral, de gondoltam, csak mert gagyi a kártyám. De ez a kártyagagyiság már nem aktuális :).
    Más gammák jól mennek ezzel a driverrel, de a source motor nem bírja vhogy.

THX!!!
  • remus500
    help....
    valaki nem tudna nekem a LORD OF THE RINGS THE BATTLE FOR MIDDLE EARTH 2 v1.03 verzió trainert? nagyon fontos lenne,.
    aki tud az küldje el erre a címre mellékletben
    [email protected]
    előre is köszi
  • DJ YAYO
    Ha GTA tanács kell csak szóljatok!
    Az enyém 100%-on van!
  • DJ YAYO
    Az 1 másik csaj!
    Las Ventoras ban 1 küldinél fox vele találkozni!
    Amikor kiakarja WOOZY, meg CJ rabolni a Caligula-t!
    Azért kell a csaj mert tőle kell szereznünk 1 ruhát meg 1 azonosító kártyát hogy bejussunk a páncél terembe!
  • DJ YAYO
    Figyelj és tanulj!!!!!
    Amikor megkérdezi hogy szteroid meg ilyesmi akkor azt mondja hogy ''hm de izmosz fasza pasi vagy akarsz a barátom lenni? Y igen N nem!''
    Nyomd meg az Y-t és amikor elfordul akkor HAGYD BÉKÉN!!!!!!!!!!
    Menny el blueberry-ből jó messzire és mikor elmentél jó messzire nyisd ki a térképet!!!!!
    Ott lessz 1 ikon 1 szív ikon!!!
    Na most ha odamész akkor ott van a barátnőd!!!
    Na elmondom az információkat mit kell vele csinálni STB!!!

HELENA WANKSTEIN

Találkozóhely: Blueberry, az Ammu-Nation tetjén lövöldözik
    Lakóhely: Flint Country, az RS Haullal szemben lévő farm
    Elérhető: 08:00-12:00 és 14:00-02:00
    Ízlés: átlagos izomzat, magas sex appeal
    Kajálás: Los Santos, Rodeo étterem
    Tánc: Los Santos, Alhambra
    Vezetés: lassan a farm körül
    Specialitás: -
    Jutalom: 0% fegyverek, 50% autó (Bandito), 100% farmer ruha, szex 70%-tól

Örülök hogy segíthettem!
  • james69holden
    Üdv!

/A NFS Most Wanted topicban nem jó a FAQ menü, így itt is megkérdem.../

a 4CD-s HK Zonda verzióm van. az lenne a kérdésem, hogy van e már hozzá crack, és ha igen akkor hol találom?
  • technodome
    hali.
    Segítséget szeretnék kérni attól aki játszott már a KING KONG-al.
    Amikor elsőnek vagyok kongal és a repülő szörnyek elrabolját a csajszit akkor felmászok egy hegyszerűségre. Ott hogyan kell kinyírni azt a madárgenyót. Kb 2szer belémkarmol és szevasz. Help aki tud
  • szabolcs15
    Ha tugya valaki hogy mi a Vietcong2 telepitőkódja irja meg
  • ngcsnet
    én megöltem :C
    amúgy barátnő lesz asszem..de egy darabig nem lehet csinálni semmit asszem, majd 1 küldinél taláxol vele
  • mt91
    Nekem is segítség kéne a san andreas-hoz...
    A blueberry-s ammu nation tetején áll egy csaj azzal mit kell csinálni?
    Mindig megkérdezi,h mitől vok ilyen izmos tán szteroidokat szedtem be reggelire és akár az n akár a y gombot nyomom meg akkor is elfordul és lövi tovább a cél táblát szóval nem tudja valaki,h mit a fast lehet vele csinálni?
  • mt91
    Szerintem állj be a géppuskába az gyorsab,mint a mellete lévő légelhárító így azzal egy kevés kis gyakorlással ki lehet nyiffantani a japcsikat...
  • T192
    hello!
    MohPA-zok, és vmi hendersonairfielden vok.
    az a feladat, hogy védjük meg a hangárokat, aztán meg szedjük le a japcsikat egy gépről.
    de akármit csinálok, mindig leszedik azt a gépet émmeg kinyiffanok.
    nm tudna vki segíteni?
  • DJ YAYO
    Na most komolyan!
    Nézd meg a honlapot és keresd ki benne nekem PS2-őn a ghost recon 3-at!
  • Saddalim #1538
    nemtom mi bajod van. az hogy esetleg sg-s vagy nem változtat semmin. nem akarok senkit megbántani csak nem értettem mi bajod volt #1529-el...
  • DJ YAYO
    Nem-nem-nem!
    Már rájöttem hogy kell megcsinálni a MISSION-t!
    Boccs hogy nem írtam hogy már nem kell az infó!
    Amúgy ki a lúzer?
    Először nick-re kattints és aztán dumálj jó Aladin?

Tudod van a HSZ szám mellett 1 URL használd ha lehet ok?
  • Saddalim #1536
    DirectX SDK Árpilis
    ezt felpakolni, ha nem megy, akkor ha lehet winfos reinstall (ez biztos megoldja), ha nem akarod, írj vissza, leírom pontosan hogy mit...
  • Cyrus666
    HELP! Hali! SpellForce2 vel kapcs írok.Sikresen el tudom indítani a gamet a MiniImage segítségével, beírom a kódot, fut a game , én meg happy vok! AZTÁN kiválasztom a Campaign módot, a Tutorialt Onon hagyom,miközben tölti be a pályát ilyeneket ír ki:Fatal DX9 Error, (D3DERR_INCVALIDCALL) in CDspBaseMain DX9::CopyRenderTarget()' + még egy hasonlkó infot. Esc nyomogatásával egyfolytában megjelenik, ha mindig OKzom, akkor betölt! de nem müxik, csak mutiban tolja magát! Van vkinek elképzelése h mi lehet a probléma? Ha már eddig összeküzdöttem nehogy már ezek után ne tudjam tolni! PLEASE!!!!
  • Saddalim #1534
    basszus ne legyél már ennyire lúzer (már bocs...)
    Mellesleg 2 kattintás volt a lenti linkről...
  • DJ YAYO
    Én elolvasnám csak nem tom hol van!
    Nem tudna valaki 1 konkrét linket ahol G.R.:adanced warfighter walkthrough ok vannak vagy mi???????
  • ngcsnet
    hát olvasd el a walkthroughot, abba benne van -,-
  • DJ YAYO
    Reménytelen én konkrét válasz kérnék nem linket ok?
  • Saddalim #1530
    letöltöttem a cod2-t torrenttel (deviance). összeraktam a 73 darabot, csak nem tudmo hogy mi a kiterjesztése... próbáltam már iso,mdf,bin, egyik se jó...
  • reménytelen
    Rengeteg angol nyelvű FAQ és végigjátszás
  • DJ YAYO
    Help!
    A ''GHOST RECON: ADVANCED WARFIGHTER''-ben kéne segítség!
    Abban a küldetésben mikor a tankokat kell megvédeni és már bementek a hangárba !!!
    Na akkor jön 1 helikopter azt kinyírom de utána valamikor jön 1 tank a hegyen!!!
    Na azt hogy kell kinyírni?
    Már vagy százat löttem a gránátlövős puskával ami gépfegyver is de semmi!
    Na akkor mit kell csinálni?
    Addig amit eddig is csináltam, csak rosszul célozok?
    Vagy kell hozzá a társam is?
    Hm?
    Köszke!
    Várom az üzenete!
    Lehet VIP-ban is de itt gyorsabb!!!!

LOLVASNI!!!!!

• Atti12
    ok köszi :)
  • gal 303
    De melyik szintről?
    Azon a szinten vagyok ahol pont szemben van a gömb alatta pedig egy létra.