11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• lalimc
    azé köszi! valószínüleg a procim gyenge.milyenre cseréljem le?? LMC
  • fery02
    Nekem megvan, mond mi a probléma, mert volt egy helyszín ahol én is azt hittem hogy bugos, de csak én voltam a sügér :)
  • zeli
    ja bocs, most vettem észre, félreolvastam...a RAM-od bőven elég a gémhez..bocs..
  • zeli
    na és most én kérek segítséget:P
    akinek megvan a Half Life 2 Episode One, az légyszi jelezze. Megakadtam benne, mert szerintem bugos:P
  • Saddalim #1921
    sztem bőven jó
  • zeli
    lehetséges:S
    Rendszerkövetelmények:
    Minimum: Intel Pentium IV 1.5 GHz, 256 MB RAM, 32 MB-os DX9.0c kompatibilis videókártya (RADEON 7x00/8x00/9xxx vagy Xxxx sorozat, nVidia GeForce 2/3/4/FX/6 sorozatok, illetve Intel 950/915g és S3 GammaChrome S18Pro)
    Ajánlott: 2,5 GHz-es Intel Pentium IV vagy AMD Athlon XP 2500+, 512 MB RAM, 64 MB-os videókártya
    ebből neked ami jó:Proci,a RAm minimum 256, neked annyi is van, lehet ezért szaggat.. viszont az ajánlottnak már aprocid sem felel meg...úgyhogy ha azt akarod, hogy szélsebesen fusson, processzorcsere, és ajánlanék egy +256MB RAM-ot(ja és előttem írtak, ami igaz: ha a VGA-d jó, de atöbbi kicsit gyengébb, akkor lehúzza...)
  • lalimc
    Asrock ge pro m2, 2.3ghz celeron, 1 512mb samsung,1 256mb sams.mem.,ge force 6600 256mb. Ez lehet hogy kevés a Most Wantedhez?? ÜDV:LALEE MC
  • zeli
    LOL. bocs, nem ormányom, hanem kormányom, és még azt is rosszul írtam
  • zeli
    Saddalim, örülök:P
    mer volt 1más után vagy 8 hsz zsinórba, ahol csak kérdezgettek, de nem volt kedvem válaszolni:D

w77d=hát ormánymom sosem volt, de sztem próbáld ki a Colin Mcrae rally-t,(asszem az jó:P), meg van egy olyanom is, hogy F1 Challenge 99-2002-ig.ezeket ajánlanám, de több autós játékot nem ismerek, mert nem szeretem [kivéve a GTA SA, de ahoz kéne 3-féle játékvezérlő:P]
  • Saddalim #1916
    tyű persze hogy pont akkor indul be a fórum, amikor elutazom... :P
    no mind1, mostmá én is ittvagyok :-)
  • w77d
    Sziasztok! Most vettem egy kormányt a pc-hez. Most programok beszerzését tervezem hozzá. Le tudnátok írni hogy melyik autós gameket vegyem meg ami megéri? Előre is kössz!
  • fery02
    szia. A gond az, hogy ha a videokártya erős és a többi hardver elem gyenge, az is gátolhatja a normális futtatást. Jó lenne ha leírnád még a többi alkatrészt is
  • lalimc
    szasztok!! Az lenne a problémám hogy akadozik a gépemen a N. Most Wanted.Van egy Geforce 6600 256Mb os vid kártyám az illesztője Nvidia 91.31 es.Mi lehet a baj???jó ez az illesztő hozzá?? ha valaki tud segíteni azt köszönöm. Lalee Mc
  • NeoMaN
    ubazzmeg dedurva, ez megy aláírásba köszi...
    :))))
  • DJ YAYO
    De most a csajt amikor oda érek vele hogy a tető szélén vok fent és amiko lenézek nagy pázsit van vagy 6 őrrel és ott hogy kell a csajt levinni???
    Mert azt tudom hogy ott balra araszolva a ház szélén a bal oldali ajtóhoz el kell menni!!!!!!
    De a csajt amiko magára hagyom akko megölik az őrök!!!
    Mit kell csinálni hogy ne öljék meg az őrök???
  • DJ YAYO
    nem szótam ezt is megcsináltam!!!!!!
  • remus500
    valaki el tudná nekem mondanihogy honnan lehet letölteni a sims 2 éjszakák-hoz a mini image filet. [email protected]
  • DJ YAYO
    HÁHÁÁÁÁÁ!!!
    Meegcsináltam!
    Csak még 1 kérdésem lenne !!
    Azt a csajt hogy lehet vezetni?
    Úgyértem hogy lehet mondani neki hogy gyere erre?
    (A gomb parancsot ps2 analógra kérném!)
    THX :) :D
  • DJ YAYO
    De azt mondta a priviben hogy mail-ben küldte!
    És azért mondom neki hogy arra-e az e-mail címre küldte-e mert arra szoktam a mail-eket fogadni!
    Én azt az e-mail címet amivel regeltem azt nemhasználom!
    -.-
  • ngcsnet
    pü - privát üzenet...

minek írjon mailt??-.-
  • DJ YAYO
    De a darkness6978@citromail-re ugyeeeee..????
  • ngcsnet
    nem tudtok vmi olyat lövöldözős gamet amihez lehet 3d mapokat betenni? mert kezdek belejönni a 3ds maxos pályakészítésbe
  • Nemcso
    pü ment
  • DJ YAYO
    #1898. HSZ!!
  • fery02
    RLDX-FDRQ-TRF7-W7HG
  • heystumafly
    csá all, valaki adna a Ghostrecon 3(Advenced war...) CD keyt
    nagyon sürgős lenne, thx
  • DJ YAYO
    THX
  • DJ YAYO
    Sziasztok!
    A "Second Sight"-ban kérnék segítséget !!!
    A gyogyó intézetben amikor a csajt akarja "John" kiszabatítani a gyogyóSOKKtól!!
    Na most akkor kérhetnék arról a pályáról 1 walkthrough-ot (végigjátszást)??
    Vagy 1 videót???

• fice14
    Tudna valaki segíteni a Peter Jackson's King Kong-ban Mert elakadtam egy pályán? Ha igen akor erre a címre írjon és itt el mondom hol járok: mabe45 @citromail.hu Előre is köszi!
  • WazheadBoci
    itt javítanám a második pontot ha lefut a 3d mark akkor NEM a videókártya a hibás legalábbis közvetlenül nem...
  • WazheadBoci
    na ha fenn wan a brood war akkor mindenféleképpen a brood töltőképernyője jelenik meg és mjad a játékban tucc választani melyik kel akarod nyomni

háát a 6 éves cd vel esetleg lehetnek gondok bár nekem 8 éves cd-im is vannak teljesen működőképes állapotban

íí a peccs gondot nem tom nekem nem volt ilyen gondom... :(
  • WazheadBoci
    nos így elsőre..

1: videjó kártya driver rakd újra / nézd meg jó-e.
    2: guttas le egy 3dmark 2006-ot ha közbe nem indul újra akkor közvetlenül a videjókártya a hibáás
    3: nézd meg a hőmérséklet adatait a gépednek lehet hogy nem elég jó a hűtése/ vagy el bazsódott. ugyanis a procinál (és még pár helyen) de főleg ott van egy hőmérséklet mérő és ha túl nag az értÉK FAPOFÁVAL ÚJRAINDUL/ kikapcsol a géped

húú hát így elsőre ennyi de ha nem akkor keress meg m$n en:
    [email protected]
  • WazheadBoci
    ez a legjobb de ha itt nincs akkor esetleg innen de ha itt sincs akkor innen de ez nem olyanjó

ha 1 iken sincs akkor valszeg még nem van magyarítása..
  • norbi4567
    Nem tudlya valaki hogy honnan lehet letölteni a Sprintel cel pandora tomorow magyarosítását?
    A választ előre is köszönöm.
  • zserrbo
    Helló mindenkinek!

Régen volt már, mikor megjelent a Starcraft és később a Brood war. több problémám is van a játékkal.
    Mondom sorjában:

Nem tudom nem-e sérült meg a Starcraftom, mivel már 6 éve van ugyanazon a lemezen. Nem karcolt a lemez. Meg tudná adni valaki, hogy honnan tölthetném le a Starcraftot és a Brood wart? Ne SMS-es warez oldal legyen.

Az lehetséges, hogy nekem a cd-n az alap Starcraft és Brood war egybe van? Úgy értem, ha feltelepítem a játékot van egy Starcraft.exe és egy Brod.exe, de mindkettővel a játék elindítása után a Brood war képenyője indúl.

Nem megy fel a legújabb 1.14-es patch. A patch futtatásakor kiírja: This patch cannot be applied because it is for a different version of the game. És még írja, hogy az én Starcraft.exe fájlom 1.0.4.1.-es verziójú. Úgy tudom ez nem csak nálam baj. A googleben rákeresve a verzióra találtam oldalakat, ahol ezzel foglalkoznak, de sajnos sem oroszul, sem németül nem tudok annyira, hogy elolvassam. Mit tegyek?

Előre is köszönöm, remélem tud valaki segíteni.

• Peti25
    Hello,könyörgök segítsen valaki!! Van egy Acer Travelmate 4652 LMI laptopom 512Ram,1.8 Centrino,Nvidia Geforce go 6600 VGA,a probléma az,hogy a játékok többségénél,azok futtatásánál egyszerüen fogja magát ez a bestia és ÚJRAINDITJA magát,minden hibaüzenet nélkül és fagyás vag akadás nélkül elsötétül a képrnyő és egyszerüen újraindul.,pl Toca1,2,3,GTR2,Quake3, San Andreas,stb stb,De pl A Far Cry,Call of duty 2,vgay Fifa06 hiba nélkül fut,a gép tök új szinte.mit csináljak,hova menjek? Elörre is köszi a vá[email protected]
  • WazheadBoci
    szeggyé le serials 2005 nevűű progit...
    abban több millió cd kulcs van szinte mindenhez... ezt persze csak olvastam én magam nem használom :P :D:D:D
  • remus500
    felraktam a flat out 2-tőt és mikor elindítanám ezt írja ki
    Falied to load binary database 'data/Database/FlatOut2.db'!
    nem tom mi baja lehet hiszen crackeltem is
    ha valaki tud valami okosságot írjon erre a címre
    [email protected]
  • zeli
    asszem az F1 Challenge 99-2002-ig...legalábbis nekem az van:P nem fognak újat kiadni, semmi értelme, de ehez aChallenge-hez van egy 2006-os kiegészítő...
  • w77d
    Melyik a legutóbbi F1-es játék? Terveznek mostanság újat kiadni?