11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1845 nem tudja valaki hogy le lehet-e tölteni a forma1-hun all star meccset? nem jutottam ki, és marhára érdekelne... :P -
#1844 a worms mayhem is sf-os, annál se működött a programos-lekapcsolósdis, ki kellett húzni. aztán 1 évre rá megjelent a crack. tehát ilyen alapon vagy kihúzod, vagy vársz -
#1843 Lent korábban megemlítettem, hogy a GTI Racing nevű játékhoz kéne a crack, mert nem megy, úgyse, ha Starfuckot használok, és úgy se, ha a kezelőben letiltom az olvasókat, ami szerintem ugyanaz, mintha kidugnám őket a gépből. Ja egyébként bárkinek írtam aki tudja a megoldást,:) Köszi -
#1842 -
#1841 na most ezt kinek írtad és mire???? -
#1840 Csak a crack kénylemsebb volna (nem kéne bújócskázni a gépházban):)
Amúgy meg frankó kis játék, főleg, hogy WV-ekkel lehet nyomulni benne, csak mert nekünk is oan van.:) -
flikki #1839 amugy nem komentet kértem hanem segitséget:)ha nem tucc segiteni az se baj .de akko írjal vicceset ha már annak akarsz kinézni:) -
flikki #1838 mijaza hife life te?:)az valamibugos szar?ennyi:) -
#1837 Kikéne húzni a meghajtóból a kábeleket.(de ilyet ké
rdezni ezt már mindenki tudja...és mé akarsz vele gamelni?inkább nézd meg a filmet!) -
#1836 Sziasztok!
Valaki játszott már a frissen megjelent THE ANT BULLY című játékkal?
Sfclone verzió és nem tudom elindítani,ha valkinek már sikerült légyszi segítsen benne!
Köszi! -
#1835 Ja, meg egy észrevétel még: Az Outrun 2006-ban nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a Coast to Coast játékmódnál a csávós küldetéseknél, hogy a driftes versenyeket hogyan lehet a maximális AAA értékelésre megcsinálni? -
#1834 Sziasztok, van egy kis gondom a GTI Racing nevű autós játékkal. A gondom az, hogy nem indul, szerintem egy crack kellene hozzá, de sehol sem találok az interneten. Ha valaki tud segíteni kérem írjon pontos letöltőhelyet is. Köszönöm! -
martons #1833 Egyébként érdekes, a KotOR II minden gond nélkül fut, pedig nem sok változás történt az engine-t illetőleg... -
martons #1832 Mindenesetre nagyon bosszantó, akár mi is legyen a hiba. Szerintem el kénen néznem a hivatalos fórumra... -
#1831 valszeg túl jó a videokártyád :-)
nade ilyet akkor szokott csinálni, ha cd-hibás (ami ebben az esetben nem az :P), ha vagy túl régi, vagy túl új valamilyen cucc, vagy el van szúrva az ellenőrző (pl. heroes3 is azt mondja a 9.0c Dx-re, hogy az nem elég friss...)
lehet hogy egyszerűen nem jó a kettő dolog egymással. ilyen esetekre én is összehoztam egy retro gépet haveroktól összegyűjtött darabokból. mellesleg nem vagyok valami nagy hardver-guru, lehet hogy tük hüjeség :-) -
martons #1830 Üdv népek! Lenne egy "apró" problémám a KotOR-ral. Tavaly nyáron akasztottam ki negyedszer, de azóta vettem egy új gépet, és mikor újra ki akartam próbálni ezt a fantasztikus RPG-t, az indítás előtt a konfig-ablakban sárga warning jelzéssel kísérve kiírta, hogy nem ismeri fel a VGA-mat (nVidia 6600 GT, 128 MB, 128 bit). Nos, amikor betölteni az állást, vagy új játékot kezdek, a loading csíknál rendre lefagy a game. Feltettem a legújabb patchet, illetve drivert, semmi változás.
A pontos konfig:
ASUS P5GDC Deluxe alaplap
Intel Pentium 3,0/800 1MB S-775 processzor
1024/400 MB DDR RAM Kingston
Maxtor 160GB 8MB SATA HDD
ASUS GFX6600GT 128MB VGA
Pionner DVD+/-RW 109
Aki tud segítésen! Megköszönném!
-
#1829 nézz be ide:P -
lelkowych #1828 Hali! nem tud vki egy jo oldalt ahonnan tudok PS2-es boritokat letölteni? -
Ádesz #1827 bocs elnéztem, 2-vel lejjebb kellet tvolna írnom
-
Ádesz #1826 Sziasztok.
Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném: Annyi történt hogy ma megfagytam, és amikor újraindítotttam, az üdvözöljük kékség mellé kaptam egy Ilyen ablakot hogy: "A helyi profilt ne tudja betölteni mert valami biztonsági elérhetőségek nem megfelelőek vagy pedig megsérült. Majd lejjebb görgetve: Egy I/0-ás művelet végleg meghiúsult."
Következő ablak: "A helyi profilt nem tudja behozni ezért ideiglenes profilt kapok mely kijelentkezés után módosításai törlődnek"
Harmadik ablak: " Frissítés NT-t létező Windows 3.x könyvtárra telepítette. Lehetősége van arra hogy egyes Win. 3.x részeket Win. NT környezetbe frissítsen. Válasszon (rublikák)
1. Windows 3.x WIN.INI és CONTROL.INI
2. Windwos 3.x program kezelő csoportfájlok
durván ennyi... és az ideglenes profilban, megvan az összes olyan fájl ami eddig megvolt de mintha új felhasználóként kezelne (és ugye a módosítások elvesznek) -
#1825 dll files -
#1824 hát írd be a Google-be, hogy akármi.dll letöltés...(egy próbát megér.) -
Jokk4 #1823 azt a fájlt nem találja ahova be kell irni a cd kulcsot!
-
Jokk4 #1822 jo de honnan???
-
#1821 nemtalál egy DLL fájlt?:P -
#1820 hát szedd le azt a ... fájlt -
Jokk4 #1819 csá! valaki segítsen a Mohpa-t akarom felrakni de nem találja a... fájlt! átnevezem olyanra amit kiír de még mindig nem találja azt a fájlt! -
csgj #1818 ahha... akkor lehet, hogy az újrarakás után, nem tetted fel az új drivert a kártyádhoz -
#1817 videókártyaprobléma? nekem is volt ilyesmi true crime 2-vel -
#1816 rakd újra mégegyszer -
nagykovi #1815 Senki nem tudja mi lehet a gond? -
nagykovi #1814 Több játéknál is van ilyen gond. Pl tesóm Sims2-je is ezt csinálja, godfather...
De csak a karakterek nem látszanak, a többi mind jó
Régen ment minden rendesen, csak most 2 hete újraraktam a win-t és azóta van ilyen pgobléma. -
#1813 esetleg írd meg:
1. melyik játék
2. pontosabban mi a bug.
-
nagykovi #1812 Vki segítsen pls! Van egy játék ami elindul rendesen, a környezet látszik is meg semmi szaggatás, de a karakterek nem látszanak. Mi lehet a baj? -
HaryG #1811 Nem tud valaki az L.A. Rush-hoz crackot???Előre is kössz. -
#1810 nem köll elfelejteni, nekem megy :-) -
#1809 Szeressünk visszaolvasni -
#1808 Launch Prey játékhoz. A 7 dik résznél tartok. azt irja a magyarositás, aktiváljuk a liftet,mellyel felsőbb szintre juthatunk . de a lift nem megyföl. Mitkell csinálni?
-
#1807 helyes.... -
#1806 énmár rég elfelejtettem:P
nekem nem kő szimsz:)