11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• WazheadBoci
    szar az egész ez a baja...
    mármint a vinfos is meg a sims is szaruk kett megírva!
    felejcsétek el
  • zeli
    ja, ezt a hibát észleltet nekem a Sims2-alapjáték is csinálta. Windows reinstallal is csinálta néha..nemtom mia gond..
  • flikki
    Szia!

A jelenség az, hogy felraktam, leszedtem hozzá a Sims2EP2_1fixedimage-et és az irja, hogy alkalmazás hibát észlelt ezért leáll!Ezt csinálja mini imagéval és anélkül is!Daemon Tools 3.47-es van fent!

Előre is köszi mindent!

Flikki
  • ngcsnet
    #1796: ott tilos
    #1797: vedd meg, vagy töröld le-,-
  • zeli
    írd le, akkor talán tudunk segíteni
  • Saddalim #1800
    dc, torrent...
  • masciuch
    Sziasztok!Kinek van meg Hidden&Dangerous2 Sabre Squadron?Átvenném!!
  • Saddalim #1798
    kérj
  • flikki
    sziasztok !!!sims 2 night life elinditásában szeretnék segitséget kérni /nem eredeti/ elöre is thx
  • Ferencz István
    Matyi, inkább a Fiúk, lányok, kapcsolatok fórumban az iwiw topicban próbáld
  • Sz Matyi021
    Szevasztok. Tudom h ez nem ide tartozik de nem tud vki meghívót az iwiw-re ?? Fontos lene, lécci írjatok kössz.
  • Sanqo
    nincsen meg..
    nemcsak nálam van ez a hiba
  • Saddalim #1793
    lol nem rakta fel az install?
    keresd meg a cd-n és másold be
  • Sanqo
    ha vkinek megvan a port royale 2 nevű játék, akkor piz küldje el nekem a A2dLib-2.20A.dll fájlt mert nemmegy a game help!
    ha küldenétek, akkor ide küldjétek: [email protected]
  • WazheadBoci
    igaz de egy normális progival win közben is takaríthacc :).
    nem kő restart
  • Saddalim #1790
    1. Talán America's Army...
    2. Szeretek keresni. Szeretek keresni. Szeretek keresni...
  • Shirani
    Helló az American Armyban az első kikézési fázis 4 részénél (MOA)Mit kell csinálni???
  • Pandula
    Más. Nem tudja valaki, hogy Media Center-nél, amikor a zenéimet albumokba rendezi, hogy lehet az albumokhoz képeket társítani? Alapból borítót csak néhányhoz talál...
  • Pandula
    Köszönöm, megvan. Csak 3 sávot kellett "kivilágitani", kettőnél ment ez az egyes játékos erőzik, kettes ugrál módszer, a harmadiknál pedig át lehetett ugrani az erőteret.
  • gabi1984
    hát mondjuk, nekem az 512-es memóriám zsír új, de lehet akkor kettétöröm :D amúgy 768 van most a gépemen, úgyhogy szerintem ment volna simán 3 napig a tesztelés :)
  • zeli
    öööö, nem röhögni, de ebben tudok segíteni:D
    azarész, mikor a klónok ránk lövöldöznek ugye? nos rég játszottam vele, de asszem ott valahogy a bigyókák tetejére kell jutni, és a kart meghúzni:)
    asszem úgy kell, hogy két játékos erőzi egymást felfelé(de ebben nemvagyok biztos, rég jáccottam vele:S) próbáld meg azt, amit tudsz...vagy poróbálj mege gynek feljutni a tetejére, és menni át amásikba..sajnos pont ez a pálya nincs a szemem előtt, de majd talán utánanézek:P
  • Pandula
    Sziasztok! Ezt már betettem a megfelelő topicba is, de az elég kihalt, és tényleg idegesit a dolog egy gyerekjátékról lévén szó, úgyhogy: Elakadtam a LEGO Star Wars-ban... Az Episode III-ban, nem tudom hányadik pályán(A jedik bukása, Obi-Wan-nal és Yodával kell menni a jedi templomban), nem jövök rá, hogy mit kell csinálni. Eljutok egy nagyobb terembe, aminek félkör alakja van, és a padlón a félkör közepétől kiinduló sávok vannak (asszem vagy 6). A sávok végén egy-egy kisebb szoba, de a legtöbbe nem tudok bemenni valami erőtér miatt, a többiben pedig platformokat kell az Erővel kihúzogatni, feljutni a szoba tetejére, és ott meghúzni egy kart, amitől az egyik sáv a padlón bekékül, de más nem történik (gondolom az összes sávot be kéne kékiteni, de mivel nem tudok bejutni az összes szobába, ez problémás).
  • zeli
    de vannak olyan progik is, amik a Vindóz-al indaulnak memóriaapasztás miatt:P
    nekem egy progi múltkor 200MB-ot leszedett a memóriából:D
  • gal 303
    Helo!
    Tudna valaki segíteni abban hogy honnan lehetne letölteni a Doom Resurection Of Evilt-t!
    Már nagyon régen keresem.
    Előre is kösz.
  • Saddalim #1781
    512-esnél az mehet 48 óráig is, de az elején meg szokta találni a hibákat
    szóval akkor ha hibás, akkor sajna új memória...
  • gabi1984
    köszi, tényleg az volt a baj, elindítottam egy memóriatesztelőt, talált is egy csomó hibát, mondjuk nem futattam végig, mert így is ment valami 15 órán keresztül :)
  • JAG1
    Egyszerűen újraindítja és máris üres a memória. Nem kell ehhez progi.
  • WazheadBoci
    tkarícsd ki a memóriád valami progival valszeg gebaszos lett a winfos tól !!!
  • Saddalim #1777
    memóriateszt?
  • gabi1984
    sziasztok nem tudna valaki segíteni? megköszönném... nem tudom miért de nem indul a F.E.A.R , bejön olyan hibaüzenet hogy a " memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read" akkor ha átálítom a gamenak a kopatabilitását windows 2000-re akkor nem ír ki semmit, rákattintok, de akkor meg nem csinál egyáltalán semmit, mondjuk ez nem csak ennél az egy játéknál van, nem tudom mit kellene csinálni, már újraraktam a windows-t is, meg codec-et is raktam, de csak nem jön össze, sürgős lenne, jó lenne ha valaki tudna segíteni, köszi...
  • WazheadBoci
    vagy balta az mindig segíít :p
  • Saddalim #1774
    bezony :P
    ha haverodnál se megy, akkor sima cd-hiba, szerezz/tölts másikat. ha ott megy, akkor teszteld le az olvasódat, hogy ok-e. ha jó, akkor valami más baj lehet (ide, memória, ilyesmi), vagy sima winfos reinstall
  • zeli
    hát ehhez a registry-t kéne berhelni, de asszem Saddalim már írta...
    vagy próbáld meg azt, hogy készítesz hozzá egy telepítőt:D
  • Adam350
    hopp... véletlen 1024... bocsika... De így legalább észreveszitek... :P
  • Adam350
    Próbáltam, nem megy...
    -------------------------------------
    azt probáltad már hogy a patchet bemásolod a játék könyvtárába és ugy inditod el a patch telepitését ?
    -------------------------------------
    © Adam350 2006. júl. 17. 22:59 | Privát | Válasz | #1684
    Arról, hogy nem teljesen rakta fel magát a Call of Duty 2-m, és hogy amit nem rakott fel azt én manuálisan a DVD-ről bemásoltam, megy a játék, minden OK, DE!
    Nem "jegyezte fel magát" a feltelepített dolgoknál, mert ugy neki egyedül nem sikerült... E miatt én nem tudom felrakni a MP v1.2 patchet, mert az megnézi, hogy installálva van-e. Ezért szeretném megtudni, hogy hogyan lehet "elhitetni" a géppel ( XP-vel ), hogy nekem az igen is FENN VAN!

• Saddalim #1770
    ó király :P
  • csgj
    ja, és tériszonya van :)) de tényleg, mert amikor lenézünk vele a magasból, elkezd szédelegni, és nyomi lesz a látása
  • 17
    A call of cthulhu egy nagyon jó kis horror játék. Nyomozó vagy aki meg fog őrülni.
  • csgj
    tessék
  • WazheadBoci
    bővebben... plíz