11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• tréj
    és nem lehet valahogy ugy megoldani hogy tudjak vele játszani neten is??????
  • tréj
    sajnos másolt játék
  • fery02
    Ha másolt a játék, akkor valószínűleg ezért, ha eredeti, akkor nem tudom. :(
  • tréj
    sziasztok lene egy problémám.Szeretnék interneten játszani a Star Wars Battlefrontal gamespy segitségével de amikor fel akkarok csatlakozni egy szervere akkor azt irja ki hogy evel a cd kulcsal nem lehet játszani vagy valami ilyesmi.nem tudja valaki hogy ezt hogy lehet megoldani?
  • Saddalim #2001
    http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/920508.html
  • Fasza gyerek
    Helló az a bajom hogy a swat 4 ben a 2 pályán mitcsináljak? Vényasszony bilincsben a kopasz gyanusított bilicsben/halott egy szemüveges faszi bilicsben az alagsorban pedig a lány akit elraboltak megtalálva a fegyvereket begyűjtöttem és mégsem vagyok kész mi a problem? plíz help!!!!
  • norbi4567
    Nem tudja valaki hogyha a Sprintel Cell Pandorába háturról elkapok egy embert akkor hogy lehet elengedni?(élve)
    A választ előre is kössz.
  • Saddalim #1998
    nagyon-nagyon sokáig mehet (512-es memória esetén 3-4-5 nap is)!!!
  • fery02
    Sziasztok! A Spellforce nevű játékban hol van Uthar griffmadara? Köszönöm a választ előre is! :)
  • w77d
    hmmm.... ez a memtest most akkor hogy működik? nekem már 500%-nál tart és még mindig csinálja! Illetve milyen értéket adjak meg?
  • Saddalim #1995
    #1992: linuxos cd-ken van, illetve memtest nevű progi
    #1994: helpusobi 1
  • _chokey_
    hogy tudom engedélyezni sw jedi outcast- ban a cheat- eket?
  • _chokey_
    van ittmost valaki?
  • w77d
    Memória ellenőrzést hogy tudok lefuttatni?
  • w77d
    Nem rossz :)
  • Áki17
    bolt?
    kössz inkáb letöltöm egy óra alatt
  • Saddalim #1989
    De ezért érdemes várni, nem? :-)
  • Saddalim #1988
    #1981: magyar szerverekre elvileg mennie kéne
    #1987: MÉG nincsenek
  • w77d
    a ship simulator 2006-hoz nem tudjátok hogy vannak-e letölthető hajók?
  • ngcsnet
    bolt
  • Áki17
    hello honna lehet játékokat tölteni olyasmi hely kéne mint a gamestation
  • mucsácsó
    hát, csak eredetivel lehet gamzolni...vagy tört szerverekre mész, de ilyeneket nem csinálnak a jó fiúk :P :DD
  • fery02
    köszi, viszont nem sokra mentem vele, mert angol :(. Nincs valaki, aki esetleg kijátszotta, vagy volt már annál a résznél?
  • ngcsnet
    ott van a játék dobozában-.-
  • w77d
    valaki tudna adni a Call of duty 2-höz egy olyan CD-kulcsot amivel tudok multizni, mert a mostanira azt írja ki hogy bad cd-key!
  • Saddalim #1980
    A simához nem találtam, de itt van a Condemned - Criminal Origins végigjátszása.
  • Saddalim #1979
    #1972: Ha a SATA-s Samsungod 200GB-os akkor könnyn lehet hogy rossz. (már 3 (!) haveromnak ugyanúgy romlott el 2-3 hónaposan (!!!)) Ha az alaplapi CD-n nincs SATA driver, akkor gondolom egy újabb fajta, ahhoz már nem is kell. Vagy ebben a DEL-es vagy az utánalevő F1-es BIOS-ban be tudod állítani, de már ezt i mondtam.
    #1973: Primary Mastert meg ilyesmiket a BIOS-ban lehet (inditóképernynőn DEL, de ezt írja is.).
  • fery02
    Segítség kellene a Condemnedhez: a 8. Chapternél vagyok, egy olyan helyszín van, hogy elkéne zárni a folyosón a gáz kiömlést, hogy továbbjussak, de nem tudom elzárni, mert az a szoba, ahol van a kapcsoló, levan zárva, és egy lapát kell az ajtaja kinyitásához. Az a probléma, hogy nem találok lapátot. Please help me!!! :D

• zeli
    mien vinyó opsönznél?
    segítenél ezt megoldani, mert eléggé idegesít?:D
    különben a vinyó is hibás lehet mer nem mindig látja a gép, meg ienek. van mikor látja, de kiírja, hogy hiányzó NTLDR.mert a Boot-nál a Rekk van előbb..átállítom de mindig visszaáll..stb.
  • WazheadBoci
    háát az a helyzet hogy nem nagyon készül... elkezték de abbahagytákmer kva bonxolult magyarosítnai.
    mert kereszthivatkozások vannak tehát ha egy szót itt megváltoztatsz akkkor ami hivatkozik rá azt is meg kell és így tovább....

de talán eccer lesz majd neki..,.
  • WazheadBoci
    a BIOS-ban
    az meg bios függő hogy hogyan de az tutti hogy a winyó opsönznél... he nem megy akko írj í mélt.
  • busmanneo
    Hali! Utánanéztem, és 3000 Ft körül hoznak egy átalakítót! Szerintem az korrekt ár érte!
    Köszi az infót!!
  • zeli
    különben erről jut eszembe: nem tudjátok, hogy lehet megadni pl a Primary IDE mastert??
    mert nekem úgy van, hogy a Second IDE Master az a Mobil Rack a 3. pedig a Gépbe lévő..ha berakom a vinyót, hát akkor nem valami jó:P ezt hogylehet megoldani?
  • mucsácsó
    Hello
    Na megint a SATA Samsung:

hát az a helyzet, hogy hallottam egy megoldást arra, hogy hogy lehetne megcsinálni a vinyót, de ahhoz kellene egy olyan SATA illesztőprogram, amit a win telep elején kell F6-ot nyomogatni, floppyról feltelepíteni. Próbáltam a samsung.com-ról leszedett, direkt a HD120IJ vinyóhoz készült drivert felrakni, de az nem tetszett neki, mert vmi txtsetup.oem-et keresett...
    ez micsoda, és honnan lehetne leszedni?

amúgy körülnéztem az alaplapi cd-n, de semmi driver rajta :(

segítsetek legyetek szívesek, köszönöm szépen!
  • zeli
    ezzel érdeklődjetek egy másik tpoikban
    mondjuk itt
    vagy itt
  • norbi4567
    Nem tudja valaki mikor lesz kész a Morrowind magyarosítása?
    A választ előre is köszönöm.
  • adamprof
    a Ghost Recon 1-hez nem tud valaki magyarítást vagy angolosítást!
    Csak mert nekem spanyolul van meg.
  • zeli
    http://www.jatekszinkron.hu
    a Játékszinkron stúdió. Dolgoznak, mint állat, de nincs sok szinkron, mer az nagyobb munka
  • fery02
    + tud valaki olyan helyet, ahol sok játék szinkron van?
  • fery02
    Bocs, nem Guake, hanem Quake :)