11406

A téma használatának egyszerű módja:

- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket

- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.

- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.

- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.

Kösz.

• DJ YAYO
    Saddalim letudnál fordítani nekem még PÁR mondatot?
    Naon megköszönném!
  • Plata
    Vak vagy vagy nemtudsz olvasni?nem tok angolul ember
  • Saddalim #2043
    nem hiszem el. két hozzászólással alatta irdatlan betűkkel hogy nem szúrja ki a szemét...
  • Plata
    Sziaztok,tudnátok segíteni patrician 3-ban?lord mayor vagyok már 5 éve,de nemtudom hogyan építhetek saját várost.hogy találok rá a saját városra?vagy valakitöl kapok térképet aminn rajta van?és hogy lehetek alderman?sajna nemtok angolul ezért kicsit nehéz nekem a játék megértése,de nagyon szeretem.
  • Saddalim #2041
  • Saddalim #2040
    MINDEN OLYAN EMBERNEK AKI ELAKADT EGY JÁTÉKBAN ÉS SEGÍTSÉGET KÉR

!!!OLVASSATOK VISSZA!!!
  • DJ YAYO
    kösz
  • Saddalim #2038
    nézd csak meg az átlegéletkort: 24 év
    ilyen idősen nem hiszem hogy túl sokan tudnának PONT ezzel a programmaz PONT ezt csinálni. ha van is pár, egyáltalán nem biztos, hogy valaha is volt PONT ebben a topikban
  • Saddalim #2037
    cd-csere
  • Saddalim #2036
    #2034,2035: lol, akkor ezt inkább hagyd rám :-)
    X jelöli a helyet
    tengerésztárs...
    keresd az X-et és tegyél 6 lépést felé
  • JAHAY
    háát szó szerint ezt jelenti: "X BETŰ mindig lövész a észrevesz tengerésztárs talál a X BETŰ és fog ye 6 lépések -hoz felé ez." deh énscak ennyit tok segíteni..
  • DJ YAYO
    Valaki letudná nekem ezt fordítani?
    "X always marks the spot
    shipmate...
    find the X and take ye 6 paces to towards it."
    THX
  • JAHAY
    mi az msn címed NGCS majd ott megtárgyaljuk ;)
  • fery02
    Én sem találtam, de tovább bírtam jutni nélküle is, nem foglalkoztam a széffel. Pedig érdekelt volna a tartalma engem is: :)
  • Ny Papa
    Condemned Originse - vel játszom. Apple Seed Orchard nál vagyok.Feszitő vasat hol lehet találni én ugyan sehol nem találok.Nem tudok tovább jutni,mert egy széfen feszitővasat keres
  • ngcsnet
    az lehetetlen :C
    nincs benne több kulcs?
    ha mégsem fogadja el, akkor vedd fel a kapcsolatot a készítővel
  • ngcsnet
    hát mondom, én a 3d modelleket vállalom, de játékmotort nem
  • w77d
    Megvettem a Colin rally 2005-öt, de a benne lévő cd-kulcsot nem fogadja el! mit lehet ilyenkor tenni?
  • JAHAY
    hehe, de segíthetnél... mi az msn címed??
  • zeli
    figyi, adj egy linket, ahol letölthetem, azt félóra alatt beletanulokXD
  • JAHAY
    ugye ez csak poén, h senki nem tud az egész SGfórumon 3d-s gamet készíteni gamemakerrel??

csakmert állítólag, ismétlem: állítólag, itt mindenben tud vki segíteni... és nekem sem túl bonyolult a kérdésem, asszem
  • ngcsnet
    hogy nem tudsz angolul, a magyarítások hülyeségek, aki angol játékkal akar játszani, tanuljon meg angolul (szvsz)
  • bioaram
    Sziasztok!

Hiába telepítettem fel sikeresen a TLJ magyarítást, mégsem magyar a játék. A játék dvd GameStar melléklet, a telepítési útvonal jó. Mi lehet a hiba?
  • Batka
    Sziasztok!
    Nemrég találtam egy remek játékot: Chrome Hounds. Mechwarrior szerű, szép és jó DE csak XBox360-ra van. Én PC párti vagyok de jó lenne valami hasonló friss, szép program. Amit eddig hallottam a témáról az semmi jóval nem kecsegtet, de hátha valakinek beugrik valami. Mit tudtok ajánlani?
  • DJ YAYO
    Sziasztok!
    A "Sly 3 Band Of Thieves"-ps2 játékban!
    Hogy kell a kalózos küldit megcsinálni?
    Amikor a hajóval elmegyek 1 szigetre és kapok valamien kincsesláda szerűséget olyan térkép félét!
    Amikor kinyitom a térképet akkor meg a szigetet mutatja meg engem felül nézetből!
    Na mind1, de a szigeten mi a fenét kéne csinálni?
    Van ott vagy száz bazinagy lámpás őr lopok tőlük sok gyémántot elmentem a játékot és betöltöm a mentett fájlt aztán a kémneten beváltom képességekre!
    mert visszadob a nagyszigetre ahol a szállása is van SLY-nak.
    NA MIND1, azt a küldit hogy lehet megcsinálni!

1 kicsit bőbeszédű vok mi?
    :D :)))
  • zeli
    nem nagyon. én is DirectX problémára gondolok, de ha felraktad és nemjó, akkor passz. ha tényleg nem megy, akkor vigye vissza oda, ahol vette, azt csaréltesse ki. ha ez sem jó, akkor nemtom:D
  • boynyík
    Helló Mindenkinek! Segítséget kérnék.A haverom ideadta a spellforce2-t, hogy nézzem meg az én gépemen mit csinál? A játék eredeti (tok, dvd, felhasználói kézikönyv-ahogy kell)Nála a következő van: install-kód-indít-karakter, játékmód választás-intró-eddig OKÉ a betöltés kb 80%-nál kidob és gép ujraindít. Mindezt nálam is megcsinálta, de nem reboot, hanem a következő üzenet: D3DERR_invalidcall CDSpBASEMAINDX9 Copy ender Target.felraktam a saját DVD-n lávő directX9.0.c-t, semmi, letöltöttem az augusztusi frissítést-semmi.Valakinek van valmi ötlete? előre is kösz
  • ngcsnet
    én használtam azt egyszer,

3d-zni meg végülis tudok(3ds max), de saját 3d játékmotort írni nem tudok...
  • JAHAY
    yahés, oan kéne aki 3dben nyomja plííz
  • JAHAY
    hy, plíz, vki segítsen! kéne 1 oan ember aki játékokat készít, vagy csak már készített... szóval 1 ember aki tudja kezelni a gamemakert, illetve aki segít nekem.. persze nem az ember kell:D hanem az msn címe plíz!
  • Saddalim #2015
    ez már csak pénzkérdés
  • zeli
    de ha már meg akarod venni, akkor inkább a második részt.
  • ngcsnet
    hát ha nem tudsz, valami hiba van, akkor akár már a készítővel is felveheted a kapcsolatot, teljesen jogosan
  • tréj
    ok
  • fery02
    Tuti, eléggé baj lenne, ha még akkor se tudnál :)
  • tréj
    és ha megveszem eredetibe a star wars bettlefront 1 -et akkor ár tuti hogy tudok neten játszani?
  • Saddalim #2009
    #2007: különböző pc-slower programok elvileg erre vannak, de az a cpu-t lassitja, nem a videokarit. különben meg eléggé érdekes, hogy San Andreas meg toca3 túl gyors, valami más baj lehet. Ha az új videokari beszerelése után nem installáltál újra windowst, akkor TEDD MEG!
    #2008: különböző kalózszervereken. war3, starcraft ilyenekből pl ott a kani, ami ráadásul magyar is.
  • tréj
    de halotam hogy már a battlefield 2 is meg lehet oldani hogy intreneten játsz vele akkor valahogy az sw battlefrontott is meg lehet oldani valahogy nem tudja valki hogyan lehet megoldani??????
  • w77d
    Hellosztok! Most vettem egy Geforce 7900GT-t és amióta ez van a legtöbb játék sebességét a többszörösére növelte! ez elég idegesítő, hogy megyek a toca 3-mal és egyszer csak zsupsz begyorsul és sokszoros sebességgel semmit nem lehetkikerülni! Ugyanez a helyzet a San Andreassal és a Most Wanteddel is! Mi lehet a hiba?
  • ngcsnet
    megveszed