11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1965 Nem tudja valaki, hogy a Guake-ben hogyan kell hidegre tenni a legutolsó főellenséget? Nem bánt, csak rámküld egy egész hadsereget, őket kinyírom, és már csak ő van hátra. Lövöm, lövöm, és egyszerűen nem hal meg. -
adamprof #1964 a Ghost Recon 1-hez nem tud valaki magyarítást vagy angolosítást!
Csak mert nekem spanyolul van meg. -
heystumafly #1963 nekem full extrás proci hűtőm van, pénteken hozták meg, és egy akkora hűtő van benne mint 2hangfalam összetéve(méretre nemtom) -
#1962 #1959: v1.0 v1.6
#1960: StarForce-s védelme van. húzd ki a cd/dvd-olvasóid/íróid (szó szerint, szedd le a házad oldalát és húzd ki!), aztán mountold daemonnal a cd-képet. ha így se megy, töltsd le ezt, daemonban kapcsold be a safediscet, mountold, a fenti cuccot indicsd el és nyomj a hide-re. igy elvileg mennie kell.
#1961: legújabb videokártya- és alaplapdriver letöltése. ha igyse, grafika abszolut minimumra. ha igyse, akkor vagy túl régi a gép vagy valami komolyabb baj van. a grafikát szépen lassan emeld -
Áki17 #1961 hello megszereztem a flatout2 játékot és mikor elindul a verseny a km/orát látom de a kocsit meg az utat nem!nemtudjátok mi lehet a baj?? -
#1960 Ismer valaki GTI Racing crack letöltőhelyet? -
dan96 #1959 elfelejtetem oda irni h a rome total war barbarian invasion-nak! -
dan96 #1958 valaki nem tudja elküldeni a rome total war-nak a crack file-át??? -
#1957 #1945: ASUS-nál biztos, más alaplapoknál újaknál főleg a SATA vinyókat külön detektálja. a második képernyőnél (az első amin a primary master, slave ilyesmi van) F1-et (esetleg mást, ezt írja) megnyomja jutsz a SATA-BIOS-hoz ott állitsd be primary masterre. ha ezekután sem látja, akkor flopis partition magiccal particionálsz, és csinálsz egy PRIMARY LOGICAL particiot, erre rakd a wint. ha nincs meg a flopi, szólj, megpróbálom elküldeni.
#1951: párszáz forintos csatlakozó, ha mediamarktban elektroban nincs is, kis maszek elektroboltokban valamelyikben van ami PS/PS2-t USB-re alakit. ha szereztél, de a kormányodat nem látod (nem kell automatik felismernie, ha nem látja hozzáadással rakd be neki), akkor valszek csak ps/ps2-es. -
#1956 ja elfelejtettem, ez egy torrent! kell hozzá egy torrentprogram. ajánlom ezt -
#1955 megtaláltam az AVP2-t, de nem az első CD-t..ez az egész játék, de nem biztos, hogy megy!Próbáld ki! esetleg ha 2 ISO fájl van CD1\CD2 névvel jelöld be csak a CD1-et és azt fogja tölteni..
Alien vs. Predator 2 1.38 GiB (1477032738 Bytes) -
AVP2 4ever #1954 Sziasztok!segítség kéne mégpedig azügyben,hogy honnan lehet letölteni az aliens vs predator játé 1-st részét(alapjáték nem az gold edition) ha valaki tudja pls írja le a linket!!! előre is köszi. -
busmanneo #1953 Köszi! Utánanézek akkor számítástechnikai boltokban!! Ja, és megnézem mennyibe kerül a Logitech... -
#1952 nem nagyon ismerem a kormányokat,de biztos lehet hozzá venni egy adatptert. vidd el egy számítástechnikai boltba, és mond meg, hogy PC-hez szeretnéd használni..
ott tuti megoldják..
ha meg nem, akkor ajánloma METRO-t. múltkor ott láttom sokféle kormányt. Logitechet ajánlom, az szerintem nem szar márka. ha valaki szerint szar, nyugottan mondja meg:P -
busmanneo #1951 Hali mindenkinek! Lenne egy kérdésem. Kaptam egy kormányt az egyik havertól, de ő ezt Play Station-hez használta, és a csatlakozóját nemigazán tudom sehováse dugni! Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e kapni valamiféle átalakítót, vagy hagyjam a francba, és vegyek inkább egy olyat, ami PC-hez való? Ha mégis vennem kell akkor milyet ajánlotok? -
#1950 bocs, már megoldódott a probléma, pls töröljétek a hsz-eim -
#1949 sry, Lineage 2ről van szó -
#1948 hi all
Lenne 1 kérdésem. Amint elindítom a játékot 1ből lelövi a netet a gépről. Ez mitől lehet? -
#1947 70°C-ig nem kell aggódnod... -
#1946 nah, megnéztem, kicsit félreszámoltam:P
2,8-en, úgy hogy a gép már ment 50,5°C
szerintetek ez vészes? ha feltekerem 3-ra, akkor nem fog a proci elolvadni?:P -
#1945 Hello!
Lenne egy problémám SATA vinyóval, remélem tudtok segíteni.
Van egy régi Seagate vinyó, egy 40 GB (IDE), és múlt héten ez mellé lett még egy SATA 120 GB Samsung (model HD120IJ) vinyó.
A Seagate már nem kell nekem, ezért szeretném a Samsungra a Wint. Ezért lehúztam a Seagate-et, hogy csak a SATA legyen. Szerettem volna erre az új winchesterre telepíteni a Windowst (SP2), de a telepítő kezdetekor, miután az illesztőprogramokat összegyűjtötte, kiírja, hogy nem talál semmi merevlemezt.
Tudjátok, hogy mi a probléma? amúgy a vinyóhoz nem adtak semmi illesztőprogramot..
(és az a durva, hogy BIOS-ban nincsen ott a vinyó, de viszont a windows látja...
de volt olyan is, hogy ott volt a BIOS-ban)
mi lehet a baj? Lehet a jumpereléssel van gáz?
mondjuk a 1,5 GB/s limitre nem raktam még jumpert.
segítsetek legyetek szívesek! köszi előre is! -
#1944 lényegtelen :D -
#1943 nem AMD, hanem Intel:D:D:D -
#1942 amd-k alapból a legmelegebb procik, egy órajelhúzáskor (pláne 3-ra) eléggé meg tudnak ugrani, ha húzod szerintem vegyél hozzá valami fullextrás procihűtőt :P -
tomajoe #1941 Sziasztok.Segítség kellene: Leszedtem a CSI 3 cd-s játékot, de csak sima fájlok vannak nem tudom mit kell tenni vele. -
#1940 GTI Racing crack lelőhelyet, ha van egyáltalán ilyen, megköszönném :) -
#1939 igen, egyetértek! FlashGet nekem régóta megvan, és semmi bajom vele:P
Saddalim, én 2,8 ről akarnám felhúzni 3-ra. idáig mindig 60-fokops voltXD lehet hogy nem kéne? -
#1938 #1934: Azért csak vigyázzatok, az én gyárilag 2Ghz-es AMD-m órajellel 2,2-re van húzva, alaphőmérséklete 3 (!) hűtővel 60fok! UT2004 közben volt már 80 fokos is!!!
#1930: DC++, BitTorrent, Warez p2p
#1937: nem feltétlenül. függ, hogy honnan töltöd (hivatalos oldal pl OK). nekem abszolút tisztán megy -
lalimc #1937 amúgy a flashget letöltés gyorsító vírusos! ne töltsétek le! én beszoptam vele.. -
lalimc #1936 lehetne még bőven feljebb húzni,csak nem merem.LMC -
lalimc #1935 sok sikert!! nekem müködik -
#1934 2,3ből csináltál 2,6-ot?:D
na ezt én is kipróbálom:D:D -
lalimc #1933 Sikerült!!! Most 2.66 Ghz et mutat.csak le ne égjen..... -
lalimc #1932 köszi!megpróbálom csak ne hogy elba...szam... LMC -
#1931 nem tom, csak olvastam róla..én magam nem akartam átállítani:P
de sejtem hollehet. az Én Biosomba..próbáld így keresni..advanced\CPU Configuration.. -
tothbalint88 #1930 Helló!Valaki nem tudna nekem segíteni hogy honnan tudnám megszerezni végre valahára a TOP SPIN nevű játékot!!Kérem aki tud segítsen!!
Köszi -
lalimc #1929 hol kell állítani az órajelet a biosban és hogyan?? LMC -
#1928 nem ismeri valaki a Quarantine nevű játékot?
elég régi darab, egy sárga taxival kellett fuvarokat vinni, úgyhogy közben az egész őrült város téged akar megölni. -
#1927 de, asszem fellehet a BOIS-ba húzni az órajelet, de nem sokat..
fery02, megírom privátban okés? -
lalimc #1926 ja és még egy kérdés... a procit nem lehet tuningolni??