11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#2086 nem oláh actionozol!!!!!
NE KÜLDJE EL NEKI SENKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2085 Hy !!Ha valakinek megvan az oláh action akkor az lécci küldje el a [email protected] -
trencsa #2084 nagyon kéne
-
trencsa #2083 légyszi valaki call of chutulu végigjátszást .magyarul -
trencsa #2082 légyszi valaki call of chutulu végigjátszást .magyarul -
#2081 Nem tudjátok, hogy honnan lehetne letölteni a Cell block nevű shareware játékot, amiben két rab van, és oldalnézetben gyilkolják egymást? Életbevágóan fontos lenne! -
#2080 persze, igazat mondasz. -
#2079 Hi all!
Engem az érdekelne,hogy milyen játékokat sikerült eddig emulálni pc-re.Főként az érdekelne,hogy a Mortal Kombat: Deception c xbox game-t lehet-e emulálni,ugyanis most szedem és van két xbox emulátorom,névszerint:Cxbx-0.7.8c és Xeon 10 zek egyikével lehet ezt a gamet emulálni?
A választ előre is köszönöm! -
heystumafly #2078 xbox-ra -
trencsa #2077 császtok. valaki nem tudná megmondani hogy a call of chutulu végigjátszását hol lehet letölteni ? légyszives segítsetek . előre is kösz. -
Forton #2076 Üdv!
Amikor elindítom az NFS: Most Wanted játékot, bejön a menüje, akkor így néz ki: http://fotf-clan.uw.hu/nfs.JPG . Hasonló a helyzet a simcity 4-nél is, de érdekes hogy a Victoria normálisan fut. Mi lehet a baja? -
Smitiz #2075 Reflexive games - Karu játékban ha a 13-1 szintet teljesítetted, akkor kiad valami Ancient Riddle-t, amire lehet válaszolni és olvastam egy külföldi fórumon olyat, hogy ha helyes választ adsz meg, további pályák is elérhetőek lesznek...
Ehhez tud valaki hozzászólni?
Jó lenne még játszani... :) -
#2074 lol 15k az???? -
#2073 blindwrite 5 kiterjesztés. Elvileg daemon szerintem bekéne hogy vegye. De nem tudom, Blind Write 5-öt szedd le és próbálj meg azzal valamit csinálni, az biztos felfogja ismerni. -
#2072 hát pedig ez a kiterjesztése.kicsomagoltam és ez a fájl ccd-lgsw.B5l és nem tudok vele mit kezdeni,ezért kellene vmi segítség. -
#2071 b5l fájl? arról még sosem hallottam-.- -
#2070 ez megoldja a problémát -
#2069 Hi all!
Letöltöttem a Lego Star Wars 1.részét és kicsomagoltam a rar-t,de vmi b5l a típusa a fájlnak.azzal mit kell csinálni???már próbáltam daemon-ba mountolni,de nem csinál semmit.PLS vki segítsen!!!
Előre is Kösz! -
Plata #2068 Köszi mindent,kár hogy csak ennyit találtál,te voltál az utolsó reményem. -
#2067 nem írják sehol, csak azt, hogy tudsz 2 saját várost -
#2066 LOL
ez jó voltXD -
#2065 rakd be a lemezt -
adamprof #2064 Helo!
Nem indul a Sniper Elite!
Crackeltem, de kért cd kulcsot.
Beírtam, kiírta hogy nem jó, és hogy rakjam be a lemezt.
Mit tegyek?
-
#2063 Q: Is there a demo for this game?
A: Not at the moment. While there have been no official statements regarding a demo/beta release for this game, it is reasonable to assume that there will be one.
Magyarul nincs demo. -
Plata #2062 Talán nézd meg a gamestar.hu-n,a letöltéseknél. -
ld51 #2061 Sziasztok.
Tudja valaki, hogy a company of heroes beta multi demoját honnan lehet letölteni?
Ha lehet pontos linket kérek.
előre is köszi.
ld51 -
Plata #2060 ok,legyél házigazda,csak segíts nekem,hogy lehetek Alderman,vagy hogy tudok saját várost szerezni Patrician 3-ban,plz -
#2059 asszem pályázok a házigazda címre ilyen és ilyesmik kiszűrése végett -
#2058 nem akarok -
Beckentakony #2057 MSN:[email protected] -
#2055 menj közelebb (lőtávolon kívül), és ne írj kétszer -
#2054 visszaolvas, nem parázik -
ezeradam #2053 mit csináljak ha frequency out of range van ? (rome total war) -
The Methode #2052 Üdv mindenki!
Na az a helyzet hogy volt valamikor egy Arx Fatalis nevezetű game,ehez kellene nekem a criptában lévő tábla tekergetős feladvány megoldása.Tehát mit hova kell tekerni meg rakni ja és milyen irányból.
Előre is köszi -
heystumafly #2051 rosszul írtad be talán -
Plata #2050 Ó azt nagyon szépen megköszönném,már nagyon szenvedek hogy nemtok továbbjutni patrician 3-ban. -
#2049 Saddalim: okés
különben ez nem verseny:D -
ezeradam #2048 mit csináljak ha frequency out of range van ? (rome total war) -
#2047 najójó. most el kell mennem itthonról, de holnap de. megcsinálom nektek.
(zeli nem lenyúlni a kuncsaftjaimat :-) -
Plata #2046 Énis ha lefordítanád,hogy hogyan találom meg a saját várost.