11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#2126 én játszodtam a serious sam 2-vel, de nem multiban, sztem nem kell patch, mert akkor írta volna ffxi. -
raulrm #2125 De nem kell hozzá vmi patch, vagy ilyesmi?
-
#2124 hogyha ffxi azt mondta sztem igen... -
raulrm #2123 És a Serious Sam 2-t lehet multiba nyomni?
-
#2122 Serious Sam2 kifejezetten erre a célra van fejlesztve. Többi játékhoz MOD-ot kell keresni és elvileg úgy is is műxik.
-
raulrm #2121 Csumi!!
Nem tudtok olyan multis FPS játékot, ahol pl: én és a haverom vagyunk ketten és adott pályákon kell átmennünk, de nem egymást kell írtani, hanem ugyan úgy az ellenségeket ( Dual Power )...nagyon fontos lenne PLEASE HELP ME
-
#2120 www.seriall.com vagy serialls.com -
ola espanol #2119 Sziasztok!Lenne valaki olyan kedves és küldene nekem a No one lives forever 2-hez egy telepítő kódot,vagy esetleg egy kódgenerátort? Címem:[email protected] Előre is köszönöm!! -
#2118 HELP!!!
Sehogyan sem akar az Unreal Tournament full screen-en futni, csak ablakban[#rinya
-
trencsa #2117 légyszi valaki call of chutulu végigjátszást .magyarul. meg azt honnan lehetne leszedni légyszi légyszi .köszi -
trencsa #2116 légyszi valaki call of chutulu végigjátszást .magyarul. meg azt honnan lehetne leszedni légyszi légyszi .köszi -
trencsa #2115 légyszi valaki call of chutulu végigjátszást .magyarul. meg azt honnan lehetne leszedni légyszi légyszi .köszi -
trencsa #2114 légyszi valaki call of chutulu végigjátszást .magyarul. meg azt honnan lehetne leszedni légyszi légyszi .köszi -
Silver Wolf #2113 úgy próbáltam először,de nem ment ezt az iso-fájloktól töltöttem le most a ripet próbálom de nagyon kicsik igaz zip ek de akkor is, vagy ez mindig ilyen kicsi? -
#2112 ja, abban az esetben a total commandert használod:Fájl fül és azután fájlegyesítés,természetesen kijelölöd közülük a fő fájlt. -
Silver Wolf #2111 Ezek közül csak 1 rar kiterjesztésű és ha azt kicsomagolom ami 44 mb os akkor
a feldaraboltfájlok jönnek létre 1,2,3,4 -
#2110 hát általában az ilyen feldarabolt torrenteket ki kell csomagolni, méghozzá arra a fájlra kell koncentrálni aminek a kiterjesztése .rar.Rákatintasz hogy csomagolja ki és vele együtt a többi is kicsomagolódik.
Nem kell egyesíteni!!! -
Silver Wolf #2109 Sziasztok.
Leszedtem egy játékot,de nem tudom indítani mert felvan darabolva mikor egyesítemőket akkor Fájlírási hibát ír ki és leáll egyesíteni kell vagy kicsomagolni vagy mi?Fontos lenne mert ezt a játékot sehonnan nem tudom megszerezni se Torrent se Dc++ se bolt... -
ld51 #2108 Sziasztok!
az a kérdésem, hogy a ileplanetről szedem le a COMPANY OF HEROES multi beáját, de ott azt irja, hogy csak előrendelők tudnak vele játszani. Nem tud valaki esetleg egy megoldást hogyan játszhat bárki vele. Végülis ez csak egy demo.
Előre is köszi LD51 -
#2107 1szerűen a meghajtó feladta a harcot...ha garancia nem járt le vidd visza a meghajtót, ha lejárt dobhatod ki és vehetsz újat... -
dempsey #2106 Szisztok! Meg tudnátok nekem mondani, míért van az, hogy ha a CD-DVD meghajtóba berakok bármilyen lemezt azt felförgeti, de utána azt írja, hogy nincs bent a lemez!
A WINDOWS-t amugy most formatáltuk, és az ezközkezelőben, telepítve van mind két meghajtó!
Segítségeteket előre is köszönjük!
Üdv.
Dempsey -
balcsi70 #2105 Sziasztok.Van valami olyan progi hogy Game Cam? (játék,stb-rögzitö?) nem tom a rendes nevét mert ilyet nem találok a neten. -
#2104 telepítsd újra. mást nem tudok javasolni :( -
chelseazata #2103 csak az az izé hogy eddig elindult mindig csak most amikot kellene -
#2102 nekem a most wanted-al volt ugyanez a probléma... -
chelseazata #2101 igen meg van crackelve más játékkal nincsen gond!4 -
#2100 más játékkal gond? -
#2099 megcrackelted? -
chelseazata #2098 Sziasztok nekem az underground 2-vel van gondom.Elindítom a játékot és mielőtt bejönni az ea gameszes intro kilép!segítsetek -
ayamale #2097 Csá mindenki. Az a gondom h felraktam az Ultimate Spiderman nevezetű játékot, és mikor indítanám el beugrik a "kék halál" és újra kell indítanom a gépet(XP van fenn SP2-vel). Tudnátok nekem segíteni mi lehet a gond, vagy h hol találok hozzá valamilyen javítást vagy akármit?????????? Aki tud valamit légyszi írjon az "[email protected]" címre, mert ritkán tok ide feljönni. Előre is köszi...csövi -
#2096 Ok köszike. -
#2095 te baromságot beszélsz.OpenGl természetesen kell!!!Az OpenGl-t a VGA-kártyád driverének instalálása közben kell hogy felkerüljön.Tehát ha tudod mi a driver és fel is instaláltad kellene hogy menyjen.
De pontosan mi a problem???Mit ír ki???? -
koleeee #2094 hah valaki nem tudna segíteni mert letöltöttem a prey-t de valami baja van és szerintem kéne egy open gl xp hez
-
#2093 de rossz helyre is írtad, mert ez a játékosok fóruma.
a választ nem tudom, valószínű valamilyen html kód van a háttérben, benne pedig a kép elérési útjával, sztem. -
#2092 Igazad van igen hlyén fogalmaztam.
Sok embernél látom itt az SG.n ahogy megnézem az adatait hogy a Teljes névnél egy kép van vagy több. azt hogyan kell megcsinálni? -
#2091 előbb tudnunk kéne miről is beszélsz????konkrétabban!!!milyen névnél legyen kép melyik játékban? -
#2090 Sziasztok.
Hogyan kell azt megcsinálni hogy a nevünknél egy kép legyen?
Már probaltam ugy hogy beitra a http-s és a www-s cimet de ugy nem volt jo:( -
Drend #2089 Mivel tudom leblokkolni azt, hogy egy program változtathassa a képernyő felbontását? -
#2088 úgy emlékszem nem lehet.vagy lehet valahogy?egyébként tudom máris hogy a tv stúdióba vagy ugy-e? -
#2087 Nem tudja valaki hogyha a Sprintel Cell Pandorába háturról elkapok egy embert akkor hogy lehet elengedni?(élve)
A választ előre is kössz.