11406
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
#1725 NEm tud valaki olyan programot amvel bizonyos helyeket, pontokat PL:emberfej stb. ki lehet satírozni, elmosni? -
ent #1724 1000thx -
#1723 partition magic.
mellesleg winfos újratelepítés után a winfosól az összes particiót FORMÁZNI KELL!!! (különben vagy nem láccik, vagy kisebbnek láccik (!))(sajátgép tudja) -
frc0032 #1722 o.k. kössz!
-
#1721 Hell, nem tudtok egy winchester partició átalakító progit Windowson belül?? Mert újratelepítés után 200 gb-ól észrevettem hogy 130 van csak! -
#1720 mit tud egy topik házigazdája? -
#1719 remélem is... :P
---
tud valaki olyan programról, ami egyszerre töb vágólapot tud kezelni?
(tehát mondjuk a második vágólap ctrl+r ctrl+t-vel működik) -
heystumafly #1718 pár napopn belül meglessz az új gépem, talán azon jólessz -
heystumafly #1717 pár napopn belül meglessz az új gépem, talán azon jólessz -
#1716 újabbinstallsild felrakása? -
#1715 winfos reinstall? -
heystumafly #1714 sajna nem jó -
#1713 bocs, van-e után pont van :P -
#1712 nézd meg ctrl alt deletével a folyamatoknál hogy ott van-e nekem a heroes3 telepítő csinálja, hogy végigmegy az előkészítés, eltűnik és kb 2-3 perc múlva bejön az insatll -
heystumafly #1711 kitja, hogy install setup wizard vagy mi *** aztán 1 mp mólva -
#1710 valszeg nem támogatja a vid kártyádat a játék vagy tőccsé le hozzá drájvert vagy patchet a gammához
vagy vedd meg de az meg tré -
#1709 hááát konzolos semiképpen se
és mivel a c64 a számgépek elődje innen már nehéz kitalálni -
#1708 Letöltöttem a Lego Star Wars c játékot.Nem akart elindulni mert valami pixer shade 1.1 videokártya támogatás miatt mert az nincs nekem.Erre letöltöttem a 3d-analyser nevű programot.Állítgattam valamit elindította a játékot de nem jó mert a képek egybeolvadnak meg minden... Szerintem a játék futna simán csak nem bírom beállítani a 3d-analysert.Lécci segítsetek
Msn:[email protected] -
frc0032 #1707 hello!
nem tudnátok +mondani, hogy ha én commodore 64-en játszok(igazi c64-en és nem emulátorban)akkor én konzolos vagyok, vagy szgép jétékos?
-
#1706 dc nem ok....nekem már sok vinyót hazavágott. -
#1705 dc? -
#1704 sziasztok...én a hegemonia,vagy haegemonia c.gamét hajtom,ha lehet nem magyarul....torrenten nem láttam seholsem..valami info??..a kieg(solon heritage megvan,de az nem önállo)azért érdekelne ez a game mert nagyon sok SW világában lévő mod van hozzá!!.....Köszi -
#1703 ITT egy torrent. nem próbáltam de asszme jóó. -
#1702 Azért kérdeztem mer én nem találtam -
elektra21 #1701 Egyszer régen játszottam egy játékkal az volt a cime:
Sid Meier's Pirates!Nem tudom megszerezni! Ha valaki tud segitsen!Elöre is köszönöm.
-
#1700 Boulder Dash -
#1699 xDDD -
#1698 Kattints ide:P -
#1697 Jah és vki tud olyan modot vagy vmit h minenki ingyen igazolható? (TCM 2004) -
#1696 Sziasztok! vki megtudja mondani h melyik fájlba mit kell átírni ahhoz h könnyebb legyen a football fusion meccs a TCM 2004-ben? mer az inijét nem találom és nem akarok vmit elszarnielég fontos lenne, előre is köszi -
#1695 működik?célnak megfelel?:P -
#1694 kössz -
#1693 nem tudom, milyen csítek vannak benne, próbáld ki -
#1692 jobbat találtam neked:Ghost Recon Advanced Warfighter Plus 4 Trainer -
#1691 HAli!
A Ghost Recon Advanced Warfighterhez tud valaki cheat-eket? fontos lenne mert hamar kifogy az ammo( nem vagyok egy spórolós fajta, ha jön az ellen jól megszórom ) -
ent #1690 Szasztok!
Mi volt annak a játéknak a neve, ami arról szólt, hogy:
- minél több kristály gömböt szedjünk össze
- de vigyázni, mert amikor mozgunk a figuránkkal, akkor ha egy kö alá érünk az ránkzuhanhat
- és a kristályok felett is lehet kő
- úgy emlékszem 2D-s gém volt
Nagyon régi játék, és szeretném mobilra megkeresni. LÉÉÉÉCI -
#1689 ícrj egy mailt a [email protected] és megtudod -
Rundstedt17 #1688 Ebben tudok segíteni ha még mindig kell!Valóban egy bug okozza a problémát. -
hjkjjjjj #1687 helló!
valaki tudna nekem segíteni az NBA Live 06-ot leszedtem de nincs hozzá kód ha valaki tudja v tudja h jussak hozzá az jó lenne ha írna -
Laceee #1686 azt probáltad már hogy a patchet bemásolod a játék könyvtárába és ugy inditod el a patch telepitését ?