11410
A téma használatának egyszerű módja:
- Átnézed a bannerban található két nagy kék linket
- Ha esetleg nem találod benne amit szeretnél, akkor kérdezel.
- Ha 48 órán belül nem válaszol senki, írj mégegyet, hátha csak véletlen kihagytuk.
- Várakozási idő tehát 48 óra, NEM 2-3 perc.
Kösz.
-
csgj #1769 ja, és tériszonya van :)) de tényleg, mert amikor lenézünk vele a magasból, elkezd szédelegni, és nyomi lesz a látása -
17 #1768 A call of cthulhu egy nagyon jó kis horror játék. Nyomozó vagy aki meg fog őrülni. -
csgj #1767 tessék -
bővebben... plíz -
csgj #1765 egy horror game -
nemtom -
mi az a call of cthulhu? -
googleban egy értelmes találat sincs, talán nincs hozzá kód. -
17 #1761 helló. Nem tudja valaki a Call of cthulhu gyogytás kódját? Fontos lenne.kössz. -
viper racing
-
Nem tudja vki annak a játéknak a NEVÉT, amelyikben dodge viper ekkel kell szálguldozni? régi játék, de a grafója elég jó -
nos az avatár a kis képecskééd a hozászólásoknnál nálam az a piros hl logó neked meg a demon
a nfs carbon nak meg van topikja csak ezt akartam mondani de mind1. így érthető
??? -
péntek józsef #1757 Hát nem igazán értem a hózzászólásodat de talán azt akartad írni hogy nem jó helyre írtam a hozzászólásomat?"avartárod"a nick képemre gondolsz?Kicsit jobban írhattál volna mert nem nagyon értelek!várom a válaszod! -
ööö asszem nem ez a tipokja de nem baj király az avartárod -
péntek józsef #1755 Én az NFS:Carbon-t nagyon várom! -
péntek józsef #1754 Állítólag 2007 év végen jön! -
köszi -
Ferencz István #1752 Nekem úgy volt hogy felszálltam a tutajra Jimmyhez, mögöttünk Carl és Hayes is felszállt egyre és autómatikusan elindultunk a folyón -
írd be a 3 at is :P -
tényleg?
arra kiváncsi vagyok. a Pokoli Szomszédokat bírtam:P -
nézz utánna keresőbe amúgy nem tok róla semmit -
péntek józsef #1748 A Pokoli Szomszédok3-ról tudtok valamit!???(én annyit tudok róla hogy karácsonyos lessz tehát karácsony lessz és akkor kell megszivatni a szomszédot!) -
sajna nem jáccottam vele :(( -
hali. tud vki segíteni? elakadtam a king kong-ban. Jackel vagyok és felszálok Jimmy mellé a tutajra de onnantó sehova:( Mit kell csinálni?
Előre is köszi -
jaja valszeg bukó ninöcsö pöcön!!!
max emulátor de játéktermi emulátort még nem láttam -
hát mintha emlékeznék, hogy eccer játékterembe jáccottam ijen Jurassic-ossal..asszem 10 másodpercig bírtam, de ez nem lényeg:D
szerintem 99% esély, hogy nincs PC-n.. -
Ferencz István #1743 Vki nem tud segíteni? -
előferdül ne baj -
zer gern -
wargabi #1740 dánke sőn -
Hoppa,azt elneztem akkor:P
A source lemaradt... -
hagában nem fog futni mivel hl2 mod tehát KELL hozzá a hl 2 -
neeem
a source a 2 höz! -
Ez a kieg Hl1-hez van. -
tessék:Peter Jackson's King Kong -
Hali. Szeretnék magyarosítást keresni a King Kong game-hez. Azt hallottam h megjelent magyar verzióba is, ez tényleg igaz??? Köszi -
wargabi #1733 Üdv ! Szeretnék játszani a Day of Defeat Source játékkal, Steam-en keresztül. Kell vennem HL2-öt is hozzá, vagy fut magában a játék? Ha megkell venni a játékot, akkor a HL2 Episode One is jó?
Válaszokat köszöngetve: Wargabi -
szívsen -
Kössz! -
bármelyik nagyobb vagy "modernebb" progi vágja ajánlanám a photoshopot vagy corel draw ot vagy esetleg pint shop pro legújabb de inkább az első