41998
-
DJ Danee #2805 Ezeket egy renderből csináltam....
És mindedjik tutor.....
-
#2804 MIntha valahol láttam volna már a 3ik képet régebben hmmm... Amúgy kedésnek tényleg szuper. -
#2803 azt gondoltam, h a karaktereket nem ő csinálta, ez teljesen egyértelmű. -
#2802 valószinüleg, szerintem a háttereket, maga gyártotta és rárakta az embereket, és még pár effet, kezdésnek nem rossz -
#2801 a második kép egy tutorial... -
#2800 #1., a feliratnak csinálhatnál egy shape-et, hogy ki lehessen venni, h mi is van odaírva, mivel a képen rengeteg szín van, maximum egy fehér betűszínt tudnék elképzelni, fekete stroke-al. jó lenne egy alapkép is, h lehessen látni, h mit változtattál.
#2., itt annyi változás, h a betűtype-ra egy overlay sztem jó lenne, kicsit olyan hatást keltene, mintha egy tetoválás lenne a csajon.
látatlanban nem tudok túl sok mindent hozzáfűzni, mivel nem ismerem azt a képet, amiből kiindultak a rajzok. így elég nehéz eldönteni, h mit csináltál te, és mi volt rajta alapból. -
DJ Danee #2799 Na akkor ittvan (ismét) :
1. http://img214.imageshack.us/img214/41/wwww111zi2.jpg
2. http://img55.imageshack.us/img55/6067/anime2220copy322oi0.jpg
3. http://img239.imageshack.us/img239/1797/oddddddddkeretff7.jpg
Pls komment!!!!!!!!!!!!
THX előre is! -
#2798 linkeld be külön, vagy töltsd fel vmi tárhelyre. -
#2797 ennek sztem ugorj neki mégegyszer :) -
DJ Danee #2796 Mi a **** ez?? Eddig nem csinálta ezt egyik fórumon se...:( -
#2795 ps? az úgy circa 3 éve. előtte 2-3 évig paint shop pro-ztam, de igazából csak a photoshop-tól kezdve foglalkozom vele magasabb szinten. -
DJ Danee #2794 Na akkor itt van 1-2....
(Elég gagyik....)
1.
2.
3.
Pls komment!!!!! -
#2793 csak nyugodtan, elvégre ezért van a topic... nembaj:) mi is voltunk olyanok, és mi is gagyik vagyunk valakikhez képest:)
másrészt, nálam nem a tudás határoz, meg egy képné, hanem az 5let és a fantázia, meg a koncepció... lehet egy paint-al is megdöbbentően jót... -
#2792 gagyit minek?:) -
DJ Danee #2791 Értem...:) Én 1 hónapja....
Tegyek be képemet???? (Elég gagyik....) -
#2790 tavaly nyár (értsd akkor tettem fel és láttam először) -
DJ Danee #2789 Ti mióta PS-eztek? -
#2788 2759-"egyéb nagy dolgom van ps-be"
2747-"bár én most gőzerővel dlgozok egy felkérésnek, és őőő kibaszott nehéz:)"
2763-"mint irtam egy dologra fokuszálok"
elégszer leirtam? hadne flémelje már jobban:) -
#2787 #2759 -
#2786 most írtad elöször. elöző héten meg pl hétvégére igérted... -
#2785 hányszor irjam még le hogy most egy NAGY PROJECT-BE VAGYOK és csak arra koncentrálok mert az nehéz... :) csak szép sorjába.. másrészt, holnap KRESZ vizsgázom, eddig arra is tanulnom kellett, nemsok időm vanám:) -
#2784 Szerintem be kéne gyűjteni az összes eddigi képet és feltenni a topic weboldalára. -
#2783 sikerült vmit haladni a két autós wp ügyben? -
foximilien007 #2782 Hali all!!!
Sry hogy így közbe pofátlankodok de volt egy pályázat szerűség amit a 168 nevű klub-nak kért VRSDM... azok a képek nekem kellettek annó de aztán a tulaj tetszését nem nyerték meg így értelmetlennek tartottam lementeni őket, viszont most csinálok új honlapot a helynek és kéne az egyik kép ami elvileg fent volt a fórumon de nem találom, meg 1 rakat kép nem jeleníthető meg szal kérném a segítséget... aki csinálta azt a tégla alapúat ami ugy nézett ki mintha fújva lenne... az pls rakja fel ujra ... fontos lenne
előre is köszi: Foximilien -
#2781 még régebben 168-as logókat csináltunk a kérésemre, és volt egy piros, absztartktos féle, talán pesk től, nemtudom... piros téglafalon piros mintha... jó nagy kép volt emlékszem,
megvan netán valakinek? -
#2780 tévedtél. -
#2779 mégis a te galériádba van, mint te asztalod, gondoltam akkor a tied...
no mind1, amugy tetszik (bár engem az ilyen absztraktok nem gyakran fognak meg) -
#2778 mert én még csak SZERETNÉK olyat csinálni :P
az egy wallpaper. :P -
#2777 ha tudsz ILYEN képet, is miért a rosszabbat linkeled?
-
#2776 csak az object cinema (az is más színű volt eredetileg).
minden más ps.
-
#2775 előbb azt mondd hogy ebből mi a ps és mi a cinema -
#2774 szasztok jómunkásemberek!
véleményt kérnék erről. -
#2773 Igazából , csak az ugrásom miatt raktam fel,(úgymond hogy gizduljak vele :D amúgy a kamera állása sem jó,azt is tudom,csak nem akartam úgy felrakni,hogy semmi effect nicns rajta..a hsz-etek pedig jogos a kép fele rikító fehér :D ez elég gáz tényleg :DÚgy akartam hogy a graffiti az megmaradjon rajta szép feketén ,csak arra már lusta voltam.
hypergames: addig amíg nem láttam tőled egy képet sem addig szerintem ,ne írj ide,de persze elfogadom hogy nem tetszik,elvégre nem tetszhet mindenkinek :D -
#2772 Szeritnem jó csak az a fehérség tényleg üressé teszi az egészet. Kéne rá valami textúra amiben sok a fehér és jó világos, de sötétebb színek is legyenek benne. Lényegében valami oylasmi kéne mint a jobb oldal háttere vagy esetleg egy szürkés fal. -
#2771 Ha nem tetszik, indokold meg miért. Úhy még talán értelme is lenne a véleményednek. -
#2770 Pedig jó az... én levágnék a bal széléből (mondjuk a fal felét), vagy legalább textúra nyomát ott hagynám rajta, mert ez így olyan üressé teszi a képet. -
#2769 nekem pl nem tetszik -
#2768 törölt hozzászólás -
#2767 az milyen hogy a ps nem csinálja azt amit én akarok? ergó amit csináltam a Briginek banner- ugyan azt a tüzeffektet, nem tudom ujracsinálnni, mert a szinezés során mást csinál mint kéne neki:) -
#2766 hát öö majd megprobálom. ezt kimásolnád és elküldenéd privibe is hogy meglegyen?