41998

photoshop-banner.jpg
  • DJ Danee
    Ezeket egy renderből csináltam....
    És mindedjik tutor.....
  • xelag
    MIntha valahol láttam volna már a 3ik képet régebben hmmm... Amúgy kedésnek tényleg szuper.
  • v150r
    azt gondoltam, h a karaktereket nem ő csinálta, ez teljesen egyértelmű.
  • VRSDM
    valószinüleg, szerintem a háttereket, maga gyártotta és rárakta az embereket, és még pár effet, kezdésnek nem rossz
  • HyperGames
    a második kép egy tutorial...
  • v150r
    #1., a feliratnak csinálhatnál egy shape-et, hogy ki lehessen venni, h mi is van odaírva, mivel a képen rengeteg szín van, maximum egy fehér betűszínt tudnék elképzelni, fekete stroke-al. jó lenne egy alapkép is, h lehessen látni, h mit változtattál.
    #2., itt annyi változás, h a betűtype-ra egy overlay sztem jó lenne, kicsit olyan hatást keltene, mintha egy tetoválás lenne a csajon.

látatlanban nem tudok túl sok mindent hozzáfűzni, mivel nem ismerem azt a képet, amiből kiindultak a rajzok. így elég nehéz eldönteni, h mit csináltál te, és mi volt rajta alapból.
  • DJ Danee
    Na akkor ittvan (ismét) :
    1. http://img214.imageshack.us/img214/41/wwww111zi2.jpg
    2. http://img55.imageshack.us/img55/6067/anime2220copy322oi0.jpg
    3. http://img239.imageshack.us/img239/1797/oddddddddkeretff7.jpg

Pls komment!!!!!!!!!!!!
    THX előre is!
  • v150r
    linkeld be külön, vagy töltsd fel vmi tárhelyre.
  • v150r
    ennek sztem ugorj neki mégegyszer :)
  • DJ Danee
    Mi a **** ez?? Eddig nem csinálta ezt egyik fórumon se...:(
  • v150r
    ps? az úgy circa 3 éve. előtte 2-3 évig paint shop pro-ztam, de igazából csak a photoshop-tól kezdve foglalkozom vele magasabb szinten.
  • DJ Danee
    Na akkor itt van 1-2....
    (Elég gagyik....)
    1.
    2.
    3.

Pls komment!!!!!
  • VRSDM
    csak nyugodtan, elvégre ezért van a topic... nembaj:) mi is voltunk olyanok, és mi is gagyik vagyunk valakikhez képest:)

másrészt, nálam nem a tudás határoz, meg egy képné, hanem az 5let és a fantázia, meg a koncepció... lehet egy paint-al is megdöbbentően jót...
  • Met
    gagyit minek?:)
  • DJ Danee
    Értem...:) Én 1 hónapja....
    Tegyek be képemet???? (Elég gagyik....)
  • VRSDM
    tavaly nyár (értsd akkor tettem fel és láttam először)
  • DJ Danee
    Ti mióta PS-eztek?
  • VRSDM
    2759-"egyéb nagy dolgom van ps-be"
    2747-"bár én most gőzerővel dlgozok egy felkérésnek, és őőő kibaszott nehéz:)"
    2763-"mint irtam egy dologra fokuszálok"

elégszer leirtam? hadne flémelje már jobban:)
  • Met
  • Tufa
    most írtad elöször. elöző héten meg pl hétvégére igérted...
  • VRSDM
    hányszor irjam még le hogy most egy NAGY PROJECT-BE VAGYOK és csak arra koncentrálok mert az nehéz... :) csak szép sorjába.. másrészt, holnap KRESZ vizsgázom, eddig arra is tanulnom kellett, nemsok időm vanám:)
  • KILLER2
    Szerintem be kéne gyűjteni az összes eddigi képet és feltenni a topic weboldalára.
  • Tufa
    sikerült vmit haladni a két autós wp ügyben?
  • foximilien007
    Hali all!!!
    Sry hogy így közbe pofátlankodok de volt egy pályázat szerűség amit a 168 nevű klub-nak kért VRSDM... azok a képek nekem kellettek annó de aztán a tulaj tetszését nem nyerték meg így értelmetlennek tartottam lementeni őket, viszont most csinálok új honlapot a helynek és kéne az egyik kép ami elvileg fent volt a fórumon de nem találom, meg 1 rakat kép nem jeleníthető meg szal kérném a segítséget... aki csinálta azt a tégla alapúat ami ugy nézett ki mintha fújva lenne... az pls rakja fel ujra ... fontos lenne
    előre is köszi: Foximilien
  • VRSDM
    még régebben 168-as logókat csináltunk a kérésemre, és volt egy piros, absztartktos féle, talán pesk től, nemtudom... piros téglafalon piros mintha... jó nagy kép volt emlékszem,

megvan netán valakinek?
  • v150r
    tévedtél.
  • VRSDM
    mégis a te galériádba van, mint te asztalod, gondoltam akkor a tied...
    no mind1, amugy tetszik (bár engem az ilyen absztraktok nem gyakran fognak meg)
  • v150r
    mert én még csak SZERETNÉK olyat csinálni :P
    az egy wallpaper. :P
  • VRSDM
    ha tudsz ILYEN képet, is miért a rosszabbat linkeled?
  • v150r
    csak az object cinema (az is más színű volt eredetileg).
    minden más ps.
  • VRSDM
    előbb azt mondd hogy ebből mi a ps és mi a cinema
  • v150r
    szasztok jómunkásemberek!
    véleményt kérnék erről.
  • xelag
    Igazából , csak az ugrásom miatt raktam fel,(úgymond hogy gizduljak vele :D amúgy a kamera állása sem jó,azt is tudom,csak nem akartam úgy felrakni,hogy semmi effect nicns rajta..a hsz-etek pedig jogos a kép fele rikító fehér :D ez elég gáz tényleg :DÚgy akartam hogy a graffiti az megmaradjon rajta szép feketén ,csak arra már lusta voltam.

hypergames: addig amíg nem láttam tőled egy képet sem addig szerintem ,ne írj ide,de persze elfogadom hogy nem tetszik,elvégre nem tetszhet mindenkinek :D
  • KILLER2
    Szeritnem jó csak az a fehérség tényleg üressé teszi az egészet. Kéne rá valami textúra amiben sok a fehér és jó világos, de sötétebb színek is legyenek benne. Lényegében valami oylasmi kéne mint a jobb oldal háttere vagy esetleg egy szürkés fal.
  • MerlinW
    Ha nem tetszik, indokold meg miért. Úhy még talán értelme is lenne a véleményednek.
  • MerlinW
    Pedig jó az... én levágnék a bal széléből (mondjuk a fal felét), vagy legalább textúra nyomát ott hagynám rajta, mert ez így olyan üressé teszi a képet.
  • HyperGames
    nekem pl nem tetszik
  • xelag
    törölt hozzászólás
  • VRSDM
    az milyen hogy a ps nem csinálja azt amit én akarok? ergó amit csináltam a Briginek banner- ugyan azt a tüzeffektet, nem tudom ujracsinálnni, mert a szinezés során mást csinál mint kéne neki:)
  • acsati
    hát öö majd megprobálom. ezt kimásolnád és elküldenéd privibe is hogy meglegyen?