41998
-
#2645 egész jó lett szerintem -
izb #2644 ehez az x-hez nekem nemis kell megnyitnom a photoshoppot.
egyébként egész jó munka.A szinek és a kocka fény árnyék játéka egészen kiváló -
#2643 Na ,hogy tetszik ,két óra meló, és kb 3 óra photoshop után. remélem jó a link -
#2642 -
#2641 Amúgy az a kép nagyon jó lett. -
#2640 Gondoltam rá, de aztán rátaláltam a lenti képre, oszt spóroltem pár ecsetvonást... -
#2639 Először én is azt hittem, hogy ő csinálta. -
#2638 én aszittem Ő rajzolta :)
ffxi - van neki help-je is, ott is alapfogalmakkal kéne hogy megismerkedj... de ha gondolod itt is okttaunk-segitünk :) -
#2637 Ha érdekel valakit itt van az Alien ami Merlin #2243as mezős contest képén volt.
Itt -
#2636 :) -
#2635 itt találsz leírásokat -
#2634 Üdv!
Én nem értek a progihoz, hol kéne elkezdenem? Annyira bonyolult. -
#2633 david uj lógó, nagyonállat... :)
eredetit adom csak haveromnál csináltam (neki van ilyenjük) és elkérem a fotót tőle akkor, amugy, lökös lett más, meg a tető, meg a felni, meg ennyi asszem...
mellesleg nemis a mindentrárakok volt a cél, hanem hogy elegánsan legyen erős... -
#2632 Hello!
A honlap nincs elfelejtve, csak csinálom még a php részét...egy kis türelem ;) -
#2631 Jah, azt hittem a házé [zavartan pislog]:D -
izb #2630 csak szimplán kiváncsi vagyok,mi a kiindulási pont ennyi.
motorháztető lenne az a háztető:) -
#2629 Háááztetőőőő:) deegonoooosz:DD -
izb #2628 ebből mi az amit te csináltál(háztetőn kívül)?
megnézném az eredeti képet.. -
#2627 tökéletesen értelmezted. köszi. -
#2626 Lehet, hogy rosszul értelmeztem a kérdést, de szerintem ez kell neked:
Kijelölöd, aztán valamelyik kijelölővel jobb gomb és select inverse. -
#2625 tudnátok segíteni abban,hogy hogyan tudom beállítani,hogy a kör szaggatott vonalon kívül fessen? mert csinálok eg ylogot és oda kéne,mert nem tlaáltam tutorialt...
köszi előre is -
#2624 Fúú, nagyonköszi! :)) -
#2623 Megoldás: Ctrl+U (Hue/Saturation) És ott a Saturationt (ha jól emléxem, de lehet hülyeséget mondok, szóval a középsőt) lehúzod. De erre sok más megoldás is van. -
#2622 Tessék -
#2621 "nem az volt a célom,hogy hú de fasza képet csináljak"
Ez elég baj:) Én spec sosem voltam képes arra hogy olyat adjak ki a kezemből, amivel nem vagyok megelégedve. -
#2620 Sziasztok srácok, át tudnátok ezt a képet alakítani fekete fehérré?
Köszi! -
#2619 Szerintem nem olyan rossz, nekem tatszik. Nem egy hűdenagyonüberállatprofinagyonigényes, de a lényeg kivehető belőle és jól si mutat. Amúgy szerintem meg kéne csinálni igényesen is, mert nagyon jól mutatna. -
#2618 Én ezt 2 perces munkával csináltam,meg nem az volt a célom,hogy hú de fasza képet csináljak,hanem csak úgy egyberaktam őket azt kész -
#2617 nem lenne rossz, ha a havat a homokból csináltad volna, és nem elmosással. (sima lasso + contrast/level/saturation kombóval) A sarki lakosokat meg kivágva rádobod a kifehérített részre, s egy kis hóviharral elrejted a pontatlanságaidat:)
Vagy lustaság esetén legalább a Szfinxről le kellene radírozni a havas táj maradékát:) -
#2616 Nemtudom hogy mutattam e már ezt a képemet,ha igen akkor, elnézést kérek...
-
#2615 faxa -
#2614 milyen lett az új logom? -
#2613 vagy ctrl + r -
#2612 view-ruler :D
#2610 - (: jó:) -
#2611 hy szeretném kérdezni hogy a képnézetet hogy lehet ugy beállitani hogy vonalzo legyeb a szélén?? -
#2610 Mostanában szabadidőmben csinálgattam pár sig-et:
-
#2609 ide is berakhatbád -
#2608 köszönöm -
#2607 Ez mingyá megszólal Grt -
#2606 haver megkért hogy a mercijén is kicsit moddingoljak hát nekiestem,...
nem végleges még.