41998
-
#2932 még1 5let
tessék, alkotni mint látjátok nemkell ehhez a contest-hez tudás...
-
#2931 erre és ilyesmikreflélékre gondoltam a contest-nél
-
#2930 hány szát féle variáció lehet???? nagyonsok :D -
#2929 ne tudjátok mitől fagy be indításnál a gépen? izé, ps indításnál. amikor a preferences-eket tölti megfagy aégp de 1-2 perc mulva már müxikrendesen és a ps is megy. eddig nem volt. -
#2928 na látod. a good tutorials abszolút vírusmentes. max ie alattról jöhettek be nemkívánatos progik. -
#2923 illetve nem kezdtem, hanem folytattam :P
viszon a www.pixel2life.com az fasza oldal -
#2921 daxan: itt is van sok-sok szép tutorial, igaz, angolul. én itt kezdtem :) -
#2920 Köszönöm szépen, megpróbálom! Főként mostanában weblaphoz csinálok ilyen photoshop elemeket... logó,sidebar... -
#2919 árnyékot ugy is csinálhatsz, hogy amikor ki van jelölve a tárgyad/embered akkor uj layerre feketével kitöltöd a kijelölést, pici gauss blur, aztán transform, és ráfekteted a kívánt felületre de ez inkább a kisebb tárgyakra illetve képekre jó, ha jó minőségben nagy felbontásban csinálsz képeket, akkor elég nehéz az árnyék szögét jól beállítani... -
#2918 pontosan, zsolesz jól mondta
ha kivágás, és ilyen szép szines kép, akkor egyértelmü hogy poligonal lasso tool... és jól benagyitod, lehet hogy lesz 5perc mig kimaszkoolod, de legalább széplesz
árnyékot, meg a köv. módon...
bemaszkolsz egy árnyék formályú részt, teszel rá jó nagy feather-t (select-feather) és igy ecseteled majd átlátszóság ( opacity)-t állítasz...
a maszkolás ( kijelöést ) meg jól tanuldmeg:) ha kell segitünk szivesen ezért vagyunk -
#2917 ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, a legtöbb ember itt kezdi.
Kivágni meg polygonal lasso tool-lal (vagy mi a neve, má nem tom...
ez ugya ott van ahol a sima kiváás csak rákattintasz jobb gombbal és kidobja a polygonalt is.
ha bonyolultat vágsz akkor pedig pen tool. -
#2916 őő elmondanátok, hogy hogyan lehet "szépen,jól" kivágni? Én erre is úgy magamtól jöttem rá. -
#2915 hát izé.. a kivágás elég gyenge a fénykardra meg több blurt! + árnyék -
#2914 úgy hogy megnyitod az 1280x960 as képet,aztán csinálsz egy uj munkalapot 360x220 as felbontásban,amibe átmásolod a nagyobbat,utána meg tudod mozgatni,és odaviszed ahoz a ponthoz ahova akarod... -
#2913 törölt hozzászólás -
weise #2912 Sziasztok!
Az alábbi dologban kérnék egy kis segítséget a Photoshopban. Adott egy 1280x960 kép amelyből én ki szeretnék jelölni egy 360x220 nagyságú területet de csak pontosan ekkorát. Hogy lehet ezt egyzserüen véhez vinni? -
#2911 opp, a kép:D -
#2910 hirtelen fellángolásbol 10 perc alatt ezt dobtam össze -
#2909 VRSDM megadod az msned? bár lehet megvan de szerintem nincs :D
kéne segítség :D -
#2908 zöld lézerkardot én kihagytam volna, és eztis széteffektelném mint a másikat...
az arányosra... pl egy 5éves gyerek simogat egy 50métere kutyát...
vagy amit akartok :) egy tál levesben uszni vagy hasonlók -
#2907 áá nekem nagyon tetszik. grat. őrült vagy -
#2906 törölt hozzászólás -
Icey87 #2905 ééértem :)
Köszönöm. -
#2904 nem az hogy rossz mer jo az is csak a másik jobb -
Icey87 #2903 ennyire rossz a 2.??? :O
valamiért azt hittem, hogy ennek nagyobb sikere lesz...
de a többségszav lesz a döntő :)
Köszi mindenkinek!
Peace -
#2902 igen nekem is a zöld tetszik jobban -
#2901 sikered* -
#2900 kb :D
amúgy sztem az elsővel nagyobb siekred lesz. -
Shadow_THH #2899 szuicid hajlamú vektorok a templomtoronyban? -
Icey87 #2898 kom?? :O
És??Melyik a jobb? -
#2897 én mindkettöt látom :D -
Icey87 #2896 Valamiért kitörlődött amit az előbb feltöltöttem, ezért hát itt van újra :) -
Icey87 #2895 Hmmm... lehet:) -
#2894 sztem az elsőt -
Icey87 #2893 Ez lenne a 2. variáció a képről, itt magához az épülethez nem nyultam, inkább a körülötte lévő teret "bolondítottam" meg egy kicsit:
Kérlek segítsetek, melyiket adjam le???
Peace
-
Icey87 #2892 Igen a madárkám már sokak tetszését elnyerte, nem hittem volna... :)
Viszont a rózsaszint is már megszólták, de hát mit tehetek.. legalább jobban látszik... :D
Csináltam egy másik verziót erre a képre (mármint az alapra), szerintetek melyiket töltsem fel a versenyre???
Peace
-
#2891 ez alatt az aránytalan arányok alatt mit értesz kedves vrsdm? :D -
#2890 szép munka, grat. a színek remekek, nem csicsáztad túl a vektoros forrásokkal. talán a rózsaszínt kihagyhattad volna belőle (nah meg a repcsit, de ez már csak szőrszálhasogatás), de összességében nagyon szép munka lett vsz.
[az alvó madár a legjobb! :D:D:D] -
Icey87 #2889 Igen én is ezt ajánlom... :) -
#2888 aha tényleg! majd duplatikálom és ami nem kell az leradirozom! köszi szépen!!!