41998
-
#2887 Ez csak tipp, de szeritem kijelölöd azt a részt ahol csíkozni akarod teszel rá Radial Blurt (asszem az csinál ilyet) vagy az egészre teszel Radial Blurt és utólag ráteszed a kocsit. -
#2886 Hellotok!
Bocs hogy ide irok de a másik topicban nem kaptam választ. A kérdésem hogy a képen látható efektet hogy az auto éles és körülötte ilyen mosodott csikozás van hogy tudnék csinálni?
Előre is köszi! -
Icey87 #2885 bocs, nem lett jó, szóval itt a kép:
-
Icey87 #2884 Ohh, tényleg köszi!
Amúgy a kép egy pályázatra készült, afféle photoshop verseny!
Íme az eredeti kép:
http://image.hotdog.hu/_data/members/056/256056/images/photoshop_palyazat/pspalya_nov.jpg
-
Shadow_THH #2883 nekem nagyon tetszik csak a sizneket nem találtad el teljesen plusz a házon túl sok az árnyalat (nem kötöszködöm igy is bejön csak kérted kritizáljam amin lehetne változtatni) -
#2882 Nekem nagyon bejön! -
Icey87 #2881 Köszi, ez jól esik!
Várom a többi hozzászólást!
Peace -
#2880 összeségében nincsen velemi semmi baj, passzolnak a dolgok rajta -
Icey87 #2879 Hello!
Szeretném, ha ezt a munkámat is véleményeznétek!
Várom az építő kritikákat is!
THX!Peace
-
#2878 keress valami óceános képet, tedd alá, és rakd rá ezt a tükröt, állítsd alphán esetlen ripple-t filter-t -
#2877 ehez kéne -
#2876 segijjetek pls, elfelejtettem hogy kell vizet csinálni, de vmi nyugis vizet ami arra kell hogy a betü cisszatükröződdjön a víz felszínén. irjátok le vagy adjatopk egy tutort pls -
#2875 ha már a teljesen alap effekteknél tartunk, akkor ITT egy kombinált fajta.
-
K4LO2 #2874 Hupsz, most h nézem a nod 32őt, kicsit télleg hasonlít... :D -
#2873 Zsír, elsőre a NOD 32 ugrott be de mostmár jó -
Code92 #2872 nah jaH EBBEN EGGYET ÉRTÜNK:) -
K4LO2 #2871 Mai munkám :) még van rajta szöveg, de az nem annyira érdekes! -
#2870 hátra a zászló szinek, középre csajszi, elé betűk, csajszinak semmi átláccóság sztem... bár nem tom...
elég ha a csajról beteszel egy képet és én már jólvagyok :D -
Code92 #2869 hát igen ilyen átlátszók a nők sztem picitt jobb lett volna ha a csaj nem olxyan túl átlátsz mert elégé jól néz ki:D de amúgy a szíynkeverás teccik grat -
#2868 Jah akkor értem -
#2867 Ez a banda "hivatalos árnyalata", mert csak ilyen színű filctoll volt kéznél, amikor a vázlatot csináltuk, úgyhogy ezt meghagytam:) Persze mire kikerestem a megfelelő árnyalatot... -
#2866 Én a zöldet egy fokkal sötétebbre csináltam volna, egyébként zsír! -
#2865 nekem összevágnátok 2 képet? Nagyon fontos lenne! Segítsetek!!! -
#2864 Baráti körömbe alakult egy Reggea-ska zenekar, a NIN-JAH. Nekik készítek folyamatosan plakátokat. Ez a 4. verzió, a képen az énekesnő látható (márvan pasija, höhö).
-
#2862 The Green Soul -
#2861 Köszike -
Code92 #2860 szép lett -
#2859 Zsír! -
#2858 -
#2857 Sziasztok! Nekem 2 képet kellene összevágni! Van egy emberkem és egy tengerpart tehát az emberkét kellene a tengerpartra rakni... Pls segítsetek. Privátban írjatok! -
#2856 image-ready vel (de hogy hogy azt máskérdezd, ahhoz spec nemértek)
2850 - egy képet kell időn kivül csinálgatni a megadott témába...
de most eltérek picit a " hagyományoktol " nemlesz source kép...
ABSZURD MÉRETEK -
#2855 akkor rakok is máris csak ebédelek egyet:) -
Code92 #2854 én rád bítznám vrsdm -
#2853 hello!
hogy tudok én GIFet (mozgo smilet) beletenni a logomba, h a logom elott legyen a smile, és még mozogjon is? :D
thx -
zenoka #2852 aze' mert az http://iaro.3dmax.hu/ -
#2851 Ha csinálsz új Contest akkor én is megpróbálkoznék vele. -
#2850 lehetne valami bolygós, vagy űrbéli contest. bár nemtudom, hogy ez nálatok hogy működik, megadott képekből kell időre, vagy egy témát kell csak feldolgozni? -
#2849 amúgy nem tom, ti hogy vagytok vele, de nálam mostanában nem müxik se a http://sgtagok.srv.hu/, se a http://3dmax.hu/iaro/ képfeltöltő oldal..
nálam van a hiba, vagy télleg nem müxenek ? ill. tudtok pár ilyesmi oldalt helyettük ajánlani, mert az sg-s galériám hamar betellik... -
#2848 én rádbízom :) -
Icey87 #2847 Hi all!
Bocsi a múlkoriért, de kíváncsi lennék ismét, hogy mit szóltok az új képemhez!
www.icey-picture.fw.hu ezenbelül FRISS FELTÖLTÉSEK!!!
Mondjuk ide is felteszem, de nem tudom, hogy sikerül-e, a múlkor nem ment valamiért!
Peace