41998
-
Hello. Ez az első igazi munkám ps-ben! Szerintem nem lett olyan rossz,
bár lenne mit javítani rajta. Pl: felirat túl nagy lett, stb.
Vélemény? -
#3012 Há' me' ugrabugrálsz itten ész nélkül..:) Jobbulást:) -
#3011 Egfy ideig nemfogok képeket berakni,mert eltört a kezem, majd 1 hónap mulva :P -
#3010 nincs veled, bajom csak fél éve sem tudtál kivágni semmit...
téma lezárva, a további etémás off-ot törlöm -
#3009 tökéletes köszönöm. -
#3008 Így megfelel?
-
#3007 :DDD -
#3006 Jó de azért ne hogy sírj te zsírcsomós! -
#3005 bocsi, de most anyunak a bátyja ül itt és Ő ir a tesóm nevébe amit én mondok neki, lediktálva előre egy lapról olvassa... -
#3004 az autocad meg vagy másfél milla példának okáért... -
#3003 Azért eléggé sok dolguk lenne. Nem hinném, hogy pont itt a Photoshop topicban keresgélnének, akkor már inkább ott van a Torrent vagy játékok topicjai, mert ott eléggé sok linket kéregető van. -
#3001 te sunyi állat
szép ez a szám, elértük ezt is, szóljon hát erről a conest...
-
#3000 ték :P -
#2999 mégvalami, hogy azt sem árt figyelembe venni, hogy a ps-nek a vásárlói rétege az nem olyan nagy mint lásd egy oprendszer-é, pl van egy program amivel a légiirányítást tervezik, és követik nyomon, ésigytovább ésigytovább, az !54!MILLIÓ! forint körül mozog, egy másik aerodinamikát számoló program meg !3.4!millkaboci mivel országonként ilyenből alig kel el egy kettő, igy nagyon magas árakat kell szabni hogy nyereséges legyen, ugyan igy a photoshop-nál is... -
#2998 de aszem mi nem keresünk vele pénzt ezér nem is költöttünk rá. természetesen én boltba vettem -
#2997 Azigen. Amúgy igaz, a szoftver tulaj is sokat keres vele, és a szoftver használoja is. Persze ha komolyan használja. Például valami szoftver játékfejlesztő cégnél, ahol kell a program. Késöbb kamatostul visszakapja azt a pénzt amit például a PS-be ruházott, mert az a játék, amit el tud adni, ennek a segítségével jött létre. -
#2996 Az alap PS kb 100.000.-ft körül(ezidáig csak az USA-ban láttam külön programként) van a CS2 csomag kerűl ennyibe.
Azt nézd, hogy emberek ezzel a programmal millókat keresnek!!!
Egyébként egy 3D studio max az most per pillanat 3459 $!!!! Cirka 760.000.-ft!!;) -
#2995 Komolyan van 200 ezer? Hát a Microsoft Windows Pro van csak 35-40 körül,és ez egy OP rendszer. Nem semmi. -
#2994 Mert mondjuk, ha erre jár egy BSA alkalmazott és rossz kedve van, akkor simán elkéri az SG-től az IP címed azután a szolgáltatótól a lakcímed. Ezekután mivel még kiskorú vagy elviszik az egyik szülődet 4 évre ledolgozni azt amit te összewarezoltál.
Tisztába vannak vele, hogy az itt jelenlévők 95%-nak nem eredeti, de legalább ne kérkedj-kérkedjetek vele. -
#2993 201.480.-ft+áfa -
#2992 Minek neked bolti?? -
#2991 Hali! Mennyibe kerül most a Photoshop bolti áron? -
Nuki #2990 a törpe rúnákat így is olvasom-vetem :D levelezni tök jó velük órán :D -
#2989 uj contest... valaki akarja csinálni?
ha igen holnapig tegye meg, ha nem akkor nem...
-
#2988 akkor nem tudom:D szóljon :P de a psp akkor is Paint Shop Pro -
#2987 és ha így rövidítette hogy
PhotoShoP -
#2986 a psp egy kicsit más program... az paint shp pro ez meg ps vagíyis photoshop... eltévedtél / rossul irtad -
petruszvaldesz #2985 csoki!!! megtudnátok mondani h PSP-ban hogyan lehet egy gif-ről levenni a hátteret?? tudom hogy egyszerű de mivel csak ma kezdtem el játszani vele így nem jutottam túl messzire...
(ha lehet részretesen írjátok le) előre is THX -
#2984 Én is azzal kezdtem s szerintem is sokkal jobb. -
#2983 én soha nem tudtam normálisan használni a polygonal-t. kezdetektől pentoolt használok, sztem egyszerűbb, átláthatóbb és nem kell attól parázni, h elrontod. -
#2982 énis kezdek mostanság átszokni a pentool-ra gyorsabb sokkal...
OFF:a lányról (meg ha már igy mindenki érdeklődik) annyit, hogy szereti ha vannak srácok akik ps-elnek és csinálnak neki, képet, ikrek amugy, és haverommal fel akartuk szedni őket, aztán rájöttünk hogy nem egy kategória Ők és mi... ha valaki még kiváncsi akkor PM.
on... -
KnightRider #2981
Jahh... (Nem mondod, hogy nem olvasold a tengwar betűket? Csak viccelek, nyugi...)
A Szilmarilok, ahogyan én látom őket. A többit lásd Tolkiennál... -
#2980 oh de kár és valamivel vhogy meglehetne vajon oldani? -
#2979 mert nem tudja e gif elmenteni a tizedmásodperc alatti értékeket... -
#2978 hellotok
csináltam sok fekete fehér layer és ezt image readybe megcsináltam és tök jol, gyorsan villog de ha elmentem .gif-ra akkor lelassul. miért? -
#2977 Köszi akkor elolvastam :D:D -
#2976 de. pen tool :)
sokkal jobb és íveket is lehet vele csinálni. minden tekintetben jobb mint a polygonal lasso. a lényeg, hogy ha kiválasztod akkor át kell állítani(bal fent 2 kis szaggatott kocka ikon) , hogy ne shape layer hozzon létre, hanem path-ot (így csak egy körvonalat fog csinálni a paths fülre) amit ctrl+katt-al ki tudsz jelölni. -
#2975 Egy kérdés fiuk! :D
Nemrégiben itt emlitettétek hogy melyik vágo eszköz a legjobb!(polygonal..) és én is azzal szoktam csak hogyha mondjuk egy nagy képet vágok és majdnem körbeérek de a végén véletlenül kétszer benyomom az egeret akkor igy összeugrik mert olyan mintha ott akartam volna lezárni és nem tom hogy kell visszavonni..? :S:S:S:S Ez igy nagyon idegesitö hogyha pont a végén ugrik össze nem tudtok valami megoldást? :/ -
Nuki #2974 az a rózsaablakosított hátterű kép mit akar ábrázolni? -
Nuki #2973 engemis és énis kikérdeztem :P
de így sem 100%ik tiszta :P