41998
-
#2725 törölt hozzászólás -
#2724 nem, mert nincs msnem :)
rakd be ide a képet és hiphop megcsinálja valaki ;) -
kackackukac #2723 Koszi! Met nem tudnad megadni az msn cimed mert ez a photoshop meg kinai es ez a kep naon gyorsan kene es akkor ott eltod magyarazni! Felteve ha nem baj! Itt az en cimem: [email protected]
-
#2722 külön rétegre teszed aminek fehér ízzást akarsz majd katt a layeren blending options és outer glow és ott tudod állítgatni a színt és nagyságát -
kackackukac #2721 A katona koruli reszre gondolok! -
#2720 Sztem nem a fehér részre gondol. ^^
Hanem a katona körüli fényre. (rég volt már asszem valami glow meg outer glow??) -
#2719 ezen nincs is effekt... :O
egyszerűen kivan vágva és letörölve a kinti része. -
kackackukac #2718 Sziasztok! Tudnatok segiteni abba hogy hogyan tok ien efektet csinlni ami a katona korul van??? kosz i szepen! -
#2717 mi sem igy születtünk...
jut eszembe ki mióta ps-ezik? (értsd min. heti 0,5kép) -
#2716 lol:D sztem nagyon jó lett D:
rá kéne állni nekem is a PS-re :D nagyon alap szinten vaok...
-
#2715 félre irtam a linket
PIXELTWOLIFE
nézem folyamatosan naponta többször, csak épp nem irok, ugyanis felesleges -
#2714 GRRRR nemjól írtam :D:D így nem túl magyaros, csak ugrott az egér, amúgy már kezdem kapisgálni a mask lényegétű
thx -
#2713 Köszi, te vagy aki legalább segít(amin lehet) kár hogy nem írsz már a autoVT-be, de azért néha nézz be
tutor ügyben meg, nekem be:Sez jön -
#2712 bmw-t nemcsinálom, otthagytam azt a topic-ot mármint nem fogok igy részvetnni az ilyenekbe... nem bosszantom fel magam...
maszkok lényegét enm érted? alapvető, amit kijelölsz az azt követő alkalmáazosk (néhány esettől eltekintve) csak a maszkon belül hatnak... röviden tömören ennyi
/tutorügybe meg PX2LF -
#2711 Ez engem is érdekelt, (bár én szőke vagyok) de én nem nagyon értem a maskok lényegét és használatát. Ezért kérlek arra VRSDM ajánlj nekem kérlek egy jó tutort!!!! előre KÖSZI
u.i.: te megcsinálod vasárnapra a BMW-t?????(másik topic) -
#2710 jelöld ki a haját, ajánlom a quick mask tool-t s hagyj még a hajának a maszk-jára egy kevést, részt, az igy kapott maszkon (amit uj rétegre másolsz) alkalmazd a select-image adjustment-selective color-ban az alábbi értékeket:
Neutrals -50/-50/0/-80 és Blacks -47/-42/-16/+25 igy egy szőkét kell kapj (csodákra ne számíts, mert a feketén sok kontur és szál eltünik, egy az árnyék és az alapszin emiatt nem lesz tökéletes... folytatva, a sort, a hajak szélén a ráhagyás miatt csunya, lesz, ott egy layer-maszk al vagy merészebbek radirral szépen töröljenek bele szép alacsony opacity, vel és alacsony feather-el többször végighaladva megtalálva a középutat... igy szép lesz... -
zátony #2709 csá srácok!
mondja meg valaki plz, h hogy lehet egy fekete hajú emberből szőke hajút csinálni photoshoppal (cs2) ?!!!! -
#2708 megbeszéltük:) -
#2707 határeset..asszem értem :) ha nem jön össze, akkor nem értettem, majd kérek pontosítást ,-) -
#2706 átlátszó dolgokkal, meg amik esetleg még torzítják is a mögötte lévő teret nehéz a dolgod, de pl fa esetébe, egy jól árnyékolt és szinben passzoló textúrát, húzz, rá egy fáét, azt igazítsd rá...
részletesebben nem kell irnom szerintem -
#2705 1 kérdés..ha adva vagyon egy tárgy, mint pl ez a harci kalapács, hogy lehet megcsinálni, hogy olyan legyen, mint ha más anyagból készült volna (pl. fa, fém, víz, mittoménmi), de az alapvető formája megmaradjon ? -
#2704 RaZoK - köszi
többiek : valóban pár layer mask (vagy egyszerübbeknek radir) és match color, esetleg contraszt és szinállítás, és ilyen eredményt, kapsz... -
#2703 -
#2702 Hát nemtom mit mondjak,az első teendőd az ogy kigondolod hogy milyen féle képet akarssz csinálni,aztán keresel hozzá megfelelő képeket a google-ban,uátna megnyitod őket psben,és,enymás főlé helyezed és radírradl körbevágod a dolgokat,ajánlom a homályosított száélű radírt,aztán variálsz a layer mode-kkal (tudod ,screen,normal,linear burn stb... ) aztán ha midnet szépen kivágtál akkor egyenként (rétegenként) állítsd át a match colort hogy az összhang jó legyen,lényegében enyi,hát nemtom igazából ezt nem lehet elmagyarázni, -
#2701 ezt öcsém nekem is elmondhatod, sok szerencsét XDDDDDD -
pirosBoci #2700 lécci ird le minden lépést hogy csináltad mert a suliba most kell vamit csinálni 56 rol és mond meg hogy csináltad lécci de még ha lehet ma mert szeretnék tul lenni rajta mert már nem sokára be kell adni kösz -
Shadow_THH #2699 szépek
de háttér szerintem nem kell olyan
de ez a 3d világitó üveg télleg nem rossz -
#2698 Az új loó illik a designhez, de tényleg ilyen nem is tudom milyen. Valami ilyen minimaxos csillogós zselés izécucc. -
#2697 csak kb. 2perc alatt összetákolt munka... ergó, nehogymár a mostani maradjon ... :S -
#2696 Szerintem a színeken picit lehetne változtatni, de amúgy tetszik. -
#2695 az uj logo irritál de nagyon, mint valami minimax, siteon :D
szoval megcsináltam a régi, picit ujragenerálva a 21.századnak megfelelően... sztem jobblett mitn ami msot van :D
-
#2694 ja biztos elfelejtettem közbe, hogy választ nyomtam, az az sg- uj témájára vonatkozott volna :D
de most hogy mondod a te képeidre is igaz (jó irányba változtál) -
#2693 milyen theme-ra gondolsz? :D mármint a hozzáállásom,vagy a képek stílusa? :D ha képpel kapcsolatban,akkor az valószinűleg azért van,mert manapság nem ps-zek annyit,és most így teljesen új ötletek jutnak eszembe... -
#2692 talán lehet rola szó
TŐCSED -
#2691 adobe photoshop pro cs2 v9.0
-hoz nem tudna vki egy cd key -t dobni nékem naaaa?
LÉCCCI! -
#2690 Kérem hogy RaZoK vagy Pesk aki előbb nézi meg a topic-ot, helyezze el a banner-e uj link-jét, hogy berakhassam, amint ezt nem teszik meg szerdáig jön az NBA vol.2 -
#2689 na ez a beszéd...
de mi ez az uj theme??? szokatlan picit... -
#2688 tudjátok mit? :P veszem a fáradságot és emgcsinálom :D -
#2687 Igen, osztom a véleményedet :D -
#2686 kár hogy a képeden a tartóoszlopoknál, és az épületeknél igénytelen voltál, egyébként, még beis tettem volna háttérnek