41998
-
#2605 nemvalami konkrét... de erre gondolsz szerintem
layer - layer style - gradient overlay
üveges meg sokféle van... -
#2604 kéne egy gyors 1. segély. van két szí1nem betöltöm és melyik filterrel bírnák csíkos cuccot csinálni,plusz még valami extrát,pl.ilyen üveg csillogást.. -
#2603 Ez ugyen semmilyen formában nem felel meg a szövegeffekt pályázatnak, mert 100% rajz az egész, de ez most másodlagos:-)
-
#2602 nincs -
#2601 Ez tökre tetszik
Tudsz belőle 1024x768-as felbontásút csinálni?Háttérképnek el tudnám képzelni :) -
#2600 ték? :D
íme: :D
-
#2599 [center] -
#2598 mind1 az...én szeretek ilyesmikkel hülyéskedni és kész :)
páldám (ez az egyik első darab)
-
#2597 A szöveg effektezés nem nagy szám, ha csak nem mondasz egy konkrét stílust... -
#2596 úgy értendő, hogy találj ki valami fajin szöveg effektet :P -
#2595 Ez így elég tág fogalom!:PPP -
Nahhh azt hiszem ez már jó lett!:D -
#2593 ÚJ Contest: Szöveg effekt -
#2592 -
#2591 Hello!
A weblapon lévő gombokat nem változtatom meg, marad így ahogy van, van akinek tetszik van akinek, nem.
Nem tükrözni akartam a szöveget hanem csak egy sima árnyékot tettem rá.
Továbbá, a weblapon lesz regisztrációs lehetőség valamint képfeltöltés is..1 hét és kész leszünk..
További szép napot!.. -
#2590 este nekiláttam megcsinálni a kocsimat, ilyen szolid módon, nemis lett valami jó, legalábbis én nemvagoyk megelégedve, bár source sem volt semmi normális...
szóval ilyenem van jogsi hozzá kb. karácsonyra készlet :) juppi
ja és énis látok soksok hibát, benne de mondom itt nem a tökéletesség volt a cél... sőőt
-
#2589 na igen, csak mivel valahogy ma nem állt rá a kezem a trackballra, feladtam és töröltem!:D
A kép egyébként egy 3D studiomax oldalról szedtem, de a nevét már nem tudom!:(
Persze ha valakinek van kedve még így is meg tudja csinálni. mivel az alap kép megvan és csak a jobb szélt kell "eredetire" visszaállítani!:) -
#2588 Ú bazz jó is, hogy szólsz, az árnyékot el is felejtettem. -
#2587 van pár fény-árnyék ami nem passzintol, vagy psszolhat de azt a kifogást nemhiszem hogy ki5litek :)
amugy jó -
#2586 Na ezt alkottam:
Contestre nincs ötletem. -
#2585 pedig ha ezt szépen megcsináltad volna hogy feathermentesen átmenjen... huháhááá ii. azthiszem idetojtam volna egy csavarosfagyit
/ez a faszás romos source honnan van? -
#2584 majd meglátom.. -
#2583 :)
Első koncepció valami ilyesmi lett volna nálam Coming Generation, de aztán dobtam a témát, mert rengeteg munka lett volna.
Szal' marad alfa állapotban!:)))
-
#2582 A PS-hez azt hiszem ez fizetős, persze tutira van torrent belőle. -
#2581 honnan töltötök le pluginokat?
pls egy linkecskét :D -
van erre plugin, ha könyebb utat választod!:)) xenoflex2 -
#2579 pedig nemlett rossz
France_Man : pedig jó nyomon jársz -
Azt hiszem ezt nem erőltetem, ma nagyon nem megy... a lasszót ma 4x jelöltem ki, mert mindig mikor körbevágtam bezártam!:((( -
#2577 köszi de nekem csak enniy jött ki :S:S:S
-
#2576 villámot könnyen csinálhatsz...
stock fekete fehér gradient - difference clouds - invert - levels szépen elhuzni egyik irányba és voilá :D kész is a faszás villámod -
#2575 Akko gyo csak mert 5 napja ps ezek és azért egy ilyen villámot szép is lenne:)
oks;) -
#2574 nembaj... tényleg nem.
csak ugy szörcsölgettem egy oldalon az avatar-ok között és rátaláltam
azért tettem be hogy mien érdekes " véletlen" ek vannak... pont most találok rá ésigytovább
még1x hangusolyozom nembaj -
#2573 öö de még most sem értem miért baj ez hogy igy csináltam.? -
#2572 Vagy csak ö is igy akarta -
#2571 direkt rákerestél ilyen képekre hogy magátol csinálta e? -
#2570 Miért ezt magamtol kellett volna? nöm tudtam -
#2569 :D -
#2568 nézzétek mit találtam?
NÉZDMEG -
#2567 Köszi mindent. Azért nem kerestem rá, emrt csak érdekelt, de most megnézem. -
#2566 tutorial.hu-n van leirás esőre