41998

photoshop-banner.jpg
  • France men
    Keresel egy szív alaku képet vagy rajzolsz egyet! Rrakod arra a képre amiböl szeretnél sziv alakot csinálni! Adsz hozzá egy Vector maszkot! Majd Magic Wand tollal a kép és a sziv közé kattitasz akkor kijelölö a sziv körüli részt a képpel együtt! Majd az elsö rétegre kattintasz nyomsz egy delete gombot utána a 2. layerre kattintasz azt meg kitölöd és voloá! Nem tom érthetö volt e ?:D
  • acsati
    Aha kösz de nem egészen erre gondoltam. Hanem hogy van egy sima képem és azt sziv alakura vágni.
  • VRSDM
    egyelőre nincs egerem igy ps-se, ma hoz egyet apám...
    talán nekilátok,de mint irtam egy dologra fokuszálok

2761 - ugyan igy formálós tutor
  • Tufa
    vki?
  • acsati
    egy képböl hogy tudnék sziv alakut csinálni?
  • KILLER2
    Na egyenlőre ilyen a zombis képem:

Még lesz rajta bőven alakítás, de azért beteszem.
  • VRSDM
    én most nemtudok conest-elni ( de átirtam nektek a CDs-re) mert egyéb nagyobb dolgom van ps-be
  • Hixer
    nah akkor CD-borító, legyen contest?
    mert itt csináltam egy elsőt.. hátsór még nem

Link
  • MerlinW
    HDR: High Dynamic Range
    Dinamikus fényábrázolás. Amolyan "tökéletes" tájképeket lehet vele kreálni.

HDR Merge tutorial
  • VRSDM
    hdr1
  • KILLER2
    Mutasd meg egy képen!
  • VRSDM
    aha értelek... :) kipróbálom majd...

hdr - hdr merge, hogymondjam tudom mire jó de nemtudom leirni... :)
  • xelag
    Bocsi a tudatlanságomért,de mi is az a HDR meg HDR merge ? :P Én általában nem szoktam effectet használni,csak distortot meg blurt,semmi mást :D
  • xelag
    törölt hozzászólás
  • MerlinW
    Az is jó, nekem a háttér tetszik - erős-fény-elvakítós -:) Kontraszt, fényerő felhúzása mellett még valamit csinált vele, de nem látom mit:)

Kérjük a trükk leleptelenítését:)
  • VRSDM
    engem is érdekelne hogy hogyis, mert nagyonjólnézki (az ember effekt ugye)
  • MerlinW
    Király. Lenne is két kérdésem.
    - milyen fényképezőgéppel csináltad a képet?
    - ez a HDR-es háttér cumót HDR merge-el csináltad vagy effektekkel? Ha utóbbi akkor hogy? (mert ez nem sima tükrözött/duplikált blur)
  • xelag
    törölt hozzászólás
  • VRSDM
    szineken és fény-árnyékon dolgozz, és fasza lessz.

2746 - felőlem... (bár én most gőzerővel dlgozok egy felkérésnek, és őőő kibaszott nehéz:)
  • xelag
    Most hogy így mondod,szerintem legyen az uj contest az, hogy cd borítókat csinálunk :D én meg megcsinálom ezt a képemet a borító elejének,hátulját is csinálok neki :D
  • KILLER2
    Itt van legújabb alkotásom:

A Dead Rising megihletett. Majd még javítok rajta, de ez az irányzat.
  • KILLER2
    Sz tetszik. Mennek egymáshoz a színek, az írás meg überállat.
  • VRSDM
    valóban elég jó lett (mint valami lemezborító)
    egy topic-ba banner-nak ha már megcsináltam berakom...
  • KILLER2
    Ez tetszik!
  • xelag
    törölt hozzászólás
  • KILLER2
    Ez már egy régebbi képem, nem is nagy szám, de azért beteszem.
  • PESK
    Császtok!
    Már rég jártam erre gondoltam benézek...hhamarosan rakok vmi képet is..béke
  • RaZoK
    nem marad így, dolgozom rajta nyugi, azért nem írok...
    a php részét fejlesztem.
  • KILLER2
    A weboldalla mi van? Be kéne fejezni. Kár lenne érte ha így maradna.
  • KILLER2
    Minden esetre szerintem szép lett. (mármint a háló, de az egész kép is) Mostanában nem photoshoppoltam hálót meg nemhinném, hogy fogok csinálni a közeljövőben. De most lehet, alkotok valamicskét.
  • xelag
    bár az is lehet,hogy azért mert a saját fényképeimet alakítom :D
  • xelag
    Hát nemtom :D szerintem inkább ezekkel a képekkel fele annyit sem dolgoztam mint a régebbiekkel,és szerinem ez lehet az indok :D

Killer : Hát őszintén bevaljam? :D nemtudom csak gondoltam hogy oda valami hálót kéne rakni aztán addig dolgoztam amíg oylan nem lett :D(lasso tool-al húztam ilyen csíkot,ami egyre növekszik a kép széle felé... amit kitöltötem fehérrel,aztán a blending optionsban adtam hozzá egy kis bevel and emboss-t + textúrát,utána radírral csináltam a széleibe pár recét ,utána másoltam 1-2 szer hogy jobban látszódjon,... azt összevontam egy rétegre,aztán azt is másoltam,amihez aztán adtam egy kis wave distor-tot :D ez által néz ki a széle ilyen hullámosan.... annak meg az opacityjét levettem egy kicsit..... lényegében ennyi volt,a fogalmazásért 1000 bocs :D )
  • KILLER2
    Háló hogy készült?
  • VRSDM
    nagyon tetszik,
    bár tény és való hogy érdekes (nem gyanusitgatlak) hogy körülbeül 2hét alatt ugrottál egy nagy szintet (mármint az eddigi és mostani képeid minőségét értetődően...)
  • xelag
    törölt hozzászólás
  • KILLER2
    VAlahogy eé kéne tüntetni a tükröződést aztán a környezetet rányomatni alacsony láthatósággal meg talán overlay móddal. De ha nem megy szeirintem az se lenne rossz ha csak simán eltüntetnéd a tükröződést. Szeirntem nem pont a tükröződést fogják nézni ha meg igen akkor meg lehet mondani, hogy honnan tudják, hogy nem az van mögötte.
  • VRSDM
    nem saját kép, nemis minőségi de megalál:D
  • Tufa
    okés köszi!
  • VRSDM
    glow- effektes kép elmaradt...

2725 - megcsinálom a hétvégén, bár érdekes lesz, mivel látszik nagyon a környezet tükrözöttsége...de valahogy kiokoskodom:)
  • zolo
    Nem semmi kocsi
    Azért nem kell szégyelni magad, a phateon se olyan rossz kocsi :DDD