41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    vegyük ugy hogy nem kérdezted meg:)
  • xelag
    örülök hogy tetszik a kép,bár van benne 1 két hiba,amúgy ti szoktátok használni a match color-t? szerintem az nagyon hasznos hogyha több képet vágsz össze
  • VRSDM
    adobe bridge-be van egy opció külön RAW-nyitás, aztán azt mentds jpg-be adobe.com-on van rola videós tutor
  • adobepremiere
    Szeretném tudni ,hogy lessz a RAW-ból JPEG!!!!!!!
    Adobe Photoshop CS2 vel.
  • Code92
    de teszem hozzá az sem volt túl egyszerű
  • Code92
    húú az kemény én már régóta parcourozom de csak passzívan:P szal tudom az alapokat de a szaltót még csak photoshoppal csináltasm meg kijelölés plusz háttérátfordítással:D
  • artschi
    szép munka, grat.
  • VRSDM
    lábatlanok között a féllábu a király :) ennyi a hozzáfüznivalóm:D
  • Rolesz
    PHOTOSHOP MESTER VAGY!!!!!!!!!!
  • ColdFire
    azta kurva
  • xelag
    törölt hozzászólás
  • MerlinW
    Jól hangzik, de én már öreg vagyok ehhez:))
  • VRSDM
    énis parkour-ozok (:, de amit magyarázol baromság... mármint a cipővel kapcsolatba , ugrasz egyet, 4méterről és volt egy lábad. kb akkorát tompit az a cipő :D na mind1...
    nemsokára jönnek a képeim
  • xelag
    Köszönöm a dicséretet,amúgy azért van rajtam converse mert űzök egy sportot amiben szaltózunk meg minden,és ebbe elég jól lehet tolni :D tudjátok akár csak a yamakasi.... amúgy a sport neve le parkour (francia sport) angolul free run ha vlaki lakik 14 kerület közelébe és érdekli a sport akkor csak szóljon. mi megtanítjuk szaltózgatni :D (én 3 hónap alatt megtanultam a 3 alap szaltót előre oldal és hátra,mégpedig talajon. Bocsi az off-ért :D
  • Benc16
    Jó lett... az a cipő..:D
  • VRSDM
    nekem nagyon bejön:) holnap tőlem is lesz pár jó kép:)
  • MerlinW
    Jó lett
  • xelag
    ja :P mégpedig tegnap :D táncoltam egy kicsit a többieknek,aztán lekaptak párszor,de ez lett a legjobb,pont lábujjhegyen állok :D ( nyugi,nem ilyen az öltözködésem,csak levetettem midnenkiről a ruháját,és felettem :D
  • ColdFire
    loál te vagy eza trükkös gyerek? xDDDD
  • xelag
    törölt hozzászólás
  • MerlinW
    hát nemcsak:)
  • VRSDM
    ugylátom nemcsak nekem nincs fikarcnyi időm sem:)
  • ffxi
    THX!!
  • Benc16
    Jaja
  • Palinko
    köszi megpróbálom
  • VRSDM
    milyen írásra gondolsz? csak jól nézzen ki?
  • Benc16
    Meg valaki aki jól tud ps -ezni csinálna nekem egy jó írást... a "bb" szöveggel
  • Benc16
    Hellosztok!

Ezek nagyon jól néznek ki, főleg ez a kutyás... :D
    #2655 te eltudom mondani nekem hogy hogy csináltad azt a képregényt...? Vagyis leírod vagy mi :P
  • VRSDM
    hehh, de kedvetkaptam, csinálok is egy nagyonjót:)
  • crater
    itt van még 2 olyan tipusú:

• Shiwo
    jó sz@r lett, de ha már megcsináltam, beteszem...
  • MerlinW
    Legyen ez a contest - Hús-vér ember képregényben/rajzban
  • VRSDM
    és csak egy rajz meg egy radír. mégis kurvajó (jo meg némi árnyék)
  • Shiwo
    ez qrva nagy :)
  • VRSDM
    ez valami nagyon5letes énis csinálok ilyetmost :D
  • VRSDM
    ügyes képek ma irok ki uj contest-et

2648 - légyél kreatív csak fogj egy ecsetet és szépen kezd el nagyon halvány opacity-vel rajzolni a sebet, nem nagy kunszt, sőőőt (lásd halle barry-s képem) nemkell nekünk tutor ...
  • ByB
    az opacity mellet kell átálitani a normált color burn-re
  • Palinko
    nekem ez a tutorila nem sikerült,photsohop cs2 alatt.most az a baj,hogy nem egyezik a verziók közöti megnevezés vagy a tool ok szerepe,vagy mert nem találtam meg ezt talán rendesen:
    ""mint ezzel megvan, piros színű foltot tartalmazó layer tulajdonságait ("opacity" a layer palletán) állítsd át COLOR BURN-re.""
  • Icey87
    Íme a legújabb képem, ilyen és ehez hasonlókat nézhettek még meg a Icey Formation nevű oldalamon! (klikk a linkre :)
    Ha regisztráltok szavazhattok vagy akár hozzá is szólhattok a képekhez!Várom észrevételeiteket, építő jellegű kritikáitokat, esetleg segítséget vagy bármely más hozzászólást!
    Peace
  • MerlinW
    Csak cigiszünetes kép...