41998
-
#2685 vegyük ugy hogy nem kérdezted meg:) -
#2684 örülök hogy tetszik a kép,bár van benne 1 két hiba,amúgy ti szoktátok használni a match color-t? szerintem az nagyon hasznos hogyha több képet vágsz össze -
#2683 adobe bridge-be van egy opció külön RAW-nyitás, aztán azt mentds jpg-be adobe.com-on van rola videós tutor -
#2682 Szeretném tudni ,hogy lessz a RAW-ból JPEG!!!!!!!
Adobe Photoshop CS2 vel. -
Code92 #2681 de teszem hozzá az sem volt túl egyszerű -
Code92 #2680 húú az kemény én már régóta parcourozom de csak passzívan:P szal tudom az alapokat de a szaltót még csak photoshoppal csináltasm meg kijelölés plusz háttérátfordítással:D -
#2679 szép munka, grat. -
#2678 lábatlanok között a féllábu a király :) ennyi a hozzáfüznivalóm:D -
Rolesz #2677 PHOTOSHOP MESTER VAGY!!!!!!!!!! -
#2676 azta kurva -
#2675 törölt hozzászólás -
#2674 Jól hangzik, de én már öreg vagyok ehhez:)) -
#2673 énis parkour-ozok (:, de amit magyarázol baromság... mármint a cipővel kapcsolatba , ugrasz egyet, 4méterről és volt egy lábad. kb akkorát tompit az a cipő :D na mind1...
nemsokára jönnek a képeim -
#2672 Köszönöm a dicséretet,amúgy azért van rajtam converse mert űzök egy sportot amiben szaltózunk meg minden,és ebbe elég jól lehet tolni :D tudjátok akár csak a yamakasi.... amúgy a sport neve le parkour (francia sport) angolul free run ha vlaki lakik 14 kerület közelébe és érdekli a sport akkor csak szóljon. mi megtanítjuk szaltózgatni :D (én 3 hónap alatt megtanultam a 3 alap szaltót előre oldal és hátra,mégpedig talajon. Bocsi az off-ért :D -
#2671 Jó lett... az a cipő..:D -
#2670 nekem nagyon bejön:) holnap tőlem is lesz pár jó kép:) -
#2669 Jó lett -
#2668 ja :P mégpedig tegnap :D táncoltam egy kicsit a többieknek,aztán lekaptak párszor,de ez lett a legjobb,pont lábujjhegyen állok :D ( nyugi,nem ilyen az öltözködésem,csak levetettem midnenkiről a ruháját,és felettem :D -
#2667 loál te vagy eza trükkös gyerek? xDDDD -
#2666 törölt hozzászólás -
#2665 hát nemcsak:) -
#2664 ugylátom nemcsak nekem nincs fikarcnyi időm sem:) -
#2663 THX!! -
#2662 Jaja -
#2661 köszi megpróbálom -
#2660 milyen írásra gondolsz? csak jól nézzen ki? -
#2659 Meg valaki aki jól tud ps -ezni csinálna nekem egy jó írást... a "bb" szöveggel -
#2658 Hellosztok!
Ezek nagyon jól néznek ki, főleg ez a kutyás... :D
#2655 te eltudom mondani nekem hogy hogy csináltad azt a képregényt...? Vagyis leírod vagy mi :P -
#2657 hehh, de kedvetkaptam, csinálok is egy nagyonjót:) -
crater #2656 itt van még 2 olyan tipusú:
-
#2655 jó sz@r lett, de ha már megcsináltam, beteszem...
-
#2654 Legyen ez a contest - Hús-vér ember képregényben/rajzban -
#2653 és csak egy rajz meg egy radír. mégis kurvajó (jo meg némi árnyék)
-
#2652 ez qrva nagy :) -
#2651 ez valami nagyon5letes énis csinálok ilyetmost :D
-
#2650 ügyes képek ma irok ki uj contest-et
2648 - légyél kreatív csak fogj egy ecsetet és szépen kezd el nagyon halvány opacity-vel rajzolni a sebet, nem nagy kunszt, sőőőt (lásd halle barry-s képem) nemkell nekünk tutor ... -
#2649 az opacity mellet kell átálitani a normált color burn-re -
#2648 nekem ez a tutorila nem sikerült,photsohop cs2 alatt.most az a baj,hogy nem egyezik a verziók közöti megnevezés vagy a tool ok szerepe,vagy mert nem találtam meg ezt talán rendesen:
""mint ezzel megvan, piros színű foltot tartalmazó layer tulajdonságait ("opacity" a layer palletán) állítsd át COLOR BURN-re."" -
Icey87 #2647 Íme a legújabb képem, ilyen és ehez hasonlókat nézhettek még meg a Icey Formation nevű oldalamon! (klikk a linkre :)
Ha regisztráltok szavazhattok vagy akár hozzá is szólhattok a képekhez!Várom észrevételeiteket, építő jellegű kritikáitokat, esetleg segítséget vagy bármely más hozzászólást!
Peace
-
#2646 Csak cigiszünetes kép...