41998
-
KnightRider #2972
Kérlek, mondjatok véleményt az alábbi munkáimról:
-
#2971 Má tudom, most beszélek vele:P Egyébként VRSDM ismerőse -
#2970 Engem felvett msnre, de nem tom ki ő:P -
Nuki #2969 kiőtök ismerőse ez a novák nikolett? :) -
#2968 Rátorzítottam, csak nem nagyon látszik. De ezek ilyen 1 perces képek. -
#2967 ez meg a repcsis is kifejeztten jó
/szerintem :D
2964 - torzítsd már ráa szöveget a dobozra ejj -
#2966 egy egyszerübb alkotás a contesthez... -
#2965 shiwo ez tök jo kép! nekem tetszik grat -
#2964 És csak hogy legyen ihlet:
Aztán később alkotok valami normálisat is. -
#2963 bocs, ha valakinek bántaná az erkölcsi érzékét...
-
#2962 Ja szerintem is elég gagyi, de hát most ez van. Malyd mingyá alkotok valamit, csak nincs ihlet. -
#2961 hát ja látszik :D bocs ez nem izélás akar lenni -
#2960 Mai 2 perces alkotásom
-
#2959 Sztem jobban nézett volna ki, ha a lézer a repülőre céloz, és az robban, de te tudod -
#2958 ma reggel egy órával elöbb keltem angol elött, mint kellett volna, oszt egy negyed óra alatt összedobtam...majd igyexek valami jobbat is alkotni :) -
#2957 -
#2956 -
#2955 Igazad van, ez tényleg nem jó. Hát akkor marad a jó öreg Print Screen. -
#2954 próbáld ki, de ne lepődj meg, ha nem lesz ugyan olyan ^^ -
#2953 Vagy a fejléc alsó és felső színe és megcsinálni vele a színátmenetet. -
#2952 csak az a baj, hogy a mostani fejlécszínekben van gradient szóval nem elég egy színkód. itt printsreen és fejlécmásolás a megfelelő :) -
#2951 na... alakul
de hát shiwo? nem ezt a minőséget szoktam meg tőled (mármint képminőség)
követelem nagyba !!! -
#2950 -
#2949 Ha valaki nagyon ráér, akkor kellene nekem csinálni egy logót!Sorozathoz kapcsolódó, 760x160 pontos képeket. Privátban írjatok ha elvállaljátok! -
#2948 kösz a sok ötletet, egyébként, mondom csak ugy unalombol, tök hülyeségből néztem meg a forrását a lapnk és inkább a logók kedvéért tettem be a linket... -
#2947 colorpic
pixie
Csak 2 azon ingyenes színmintát megmutató programok közül, amikkel sokkal gyorsabban lehet dolgozni, mint amit írtatok. Pixie-t pl. elindítjátok, a szín fölé viszitek és CTRL+ALT+C bill. kombinációt ütve vágólapon a színkód, lehet beilleszteni bárhova.
Colorpic nagy előnye pedig az, hogy a színeket el is lehet menteni profile-ként, úgyhogy bármikor a későbbiekben - ha például egy adott honlap színvilága kell - csak a progit indítjátok és ott van minden kód.
http://www.nattyware.com/pixie.html
http://iconico.com/colorpic/ -
#2946 én is -
#2945 végre valaki aki használta a eszét
(énis igy szoktm) -
#2944 Én az ilyesmit úgy szoktam megoldani, hogy nyomok egy PrtSc-t, aztán PS-ben beillesztem a képet, és Eyedropper Tool-lal felveszem a színmintát. Ezután már a színkódot is meg lehet nézni. -
#2943 Firefoxhoz is van ilyen kiterjesztés, igen hasznos -
#2942 vannak ilyen Color Picker progik, elindítod, lesz egy célkereszted amivel ha rákattintasz valamire kiírja a színkódját, bármilyen monitoron látható objektum színét meg tudja nézni
pl. annak a sötétkéknek az RGB-je 74 121 173 -
#2941 Nem tom mér ide, de vhova le kell irnom. Meg akartam tudni a színkódját ennek a logó melletti kék csiknak ezér elkezdtem nézegetni az oldal forrását(kódját) és vtaláltam egy ilyet. Itt tároljáák az összes sg user logót ;) Innen lehet SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha kedvetek támad :D na jó csak vicc volt de ötletszerzésnek nem rossz :Plopni -
#2940 miiért, van honlapja? mert hogy irod h megújult... -
#2939 miiért, van honlapja? mert hogy irod h megújult... -
#2938 -
#2937 Hello mindenki!
A topik megújult honlapja, előre láthatólag, november 12.-re elérhető lesz. -
#2936 ezekszerint nemvagyok dnd-s :D -
#2935 jéé, egy Roc-madár :P
dnd-sek érteni fogják ,) -
#2934 layer paletta ( réteg paletta) -> opacity (átlátszóság) -
Gent #2933 hello! PhotoShop-ban hol tudok átlátszósítani egy képet?? magyar PS-em van!. előre is kösz!