41998

photoshop-banner.jpg
  • v150r
    jahjah, nem kevés tehetsége van hozzá :)
  • VRSDM
    szerintem nincs mit firtatni, az ilyen képekhez értesz barátom !!!

/annyi ideig csodáltam, hogy szétmállott a nestlé a tejben :D
  • v150r
    ismét gratz :)
    bár én a fehér körbrusht kihagytam volna, élesebben és kisebb méretben jobban mutatna.
    a narancsszín is zsír, de egy fokkal jobb lenne, ha csak néhány árnyalattal lenne világosabb.
    de ez csak szőrszálhasogatás.

• ByB
  • v150r
    a háttér blurozása jó, viszont a többi totál felesleges. nem ad semmilyen összképet.
    de ez már határozottan jobb, mint az előző :D
  • zsolesz92
    inkább töröltem, nem akarok még az miatt is leégni. kicsit lehet h rágyurok errea témára aztá majd ha vmi jó kijön, megmutatom...
  • KILLER2
    Azek a jelek vagy mik nagyon szar minőségűek, meg ugye a kéz. Semmi extra, de végülis nem rossz, csak hogy valami jót is mondjak :D
  • zsolesz92
    azon a jelen árnyék van meg outer glow meg noise és azért, a kéznél elkurtam a kivágást és nem kaartam előről kwezdeni szal bulr tool, a háttéren van blur, meg a kép minősége ezek szerint ratyi, mert azzal nem csináltam semmit
  • KILLER2
    Háááát a minőség eléggé el van szaródva. Mármint a felbontás. kéz mentén pixeles, kéne rá egy kis blur a jobb felső sarokba meg eléggé pixelesek a dolgok, főleg az a jel vagy mi.
  • zsolesz92
    na csináltam még 1et remélem már jobban tetszik, de ne kíméljetek:D
  • zsolesz92
    Nem volt sértő, bár ez 3000 Ft-os Nike napszemcsi;)
  • v150r
    köszi ;)
  • Amse
    kijelölöd őket és layers/merge layers
  • v150r
    srácok lenne eg elégéé núb kérdésem...
    hogy tudok olyat, hogy egy adott psd fileban mondjuk az 50 layerből 5-öt eggyé akarok tenni?
    ty
  • v150r
    ez a jelszókérés sztem erősen összefüggésben van a lap tetején lévő teszvesz hírdetéssel :)
    vagy, ki tudja. beírod h helló szia szevasz és hozzáférsz minden államtitokhoz :)
  • v150r
    volt egy renderem cinemában, és azzal buzeráltam ilyenné.
    meg kéne csinálnom mégegyszer, nem tudnám :D:D:D
  • Shadow_THH
    kér nekem is
  • scudie
    hi
    lenne 1 kérdésem. festményeket fényképeztem és ugye az oldalak nem lettek párhuzamosak időnként. tehát trapéz alakú lett 1-1. ezt szeretném helyretorzítani de nem igazán megy(free transzformal tuti nem)szóval lécci segítsen vki. thx
  • acsati
    nektek nem kér jelszot? nekem mér?
  • Hixer
    bocs hogy megkérdem, de hogy csinálod, hogy ilyen felhőszerű hangulata van a világító csíkoknak? tényleg olyan, mintha fényháló lenne
  • Shadow_THH
  • VRSDM
    very egyszerű, very látványos...

és sztem nem sértetted meg, csak negatív kiritkából lehet tanulni
  • v150r
    nesztek, work.
  • v150r
    jah igen. azzal is nagyokat lehet bűvészkedni, ha ferdén fényképezel, és ott is egy pontot nézel valahol a falon vagy akárhol, akármilyen arckifejezéssel.
    ezt a tesconapszemüveget is elfelejteném :D
  • v150r
    nos. ha nem tetted volna szinte teljesen sötétté (elég magas nálam a brightness, képzelem, milyen sötét lehet default beállítással), akkor többet lehetne látni.
    a vektoros, vagy nem vektoros karikák abszolút nem illenek bele. a fekete-sötétzöld kombó amúgysem túl nyerő.
    ha kivágnád magad a háttérből, aláhúznál egy gradientes hátteret, az arcodat leretusálnád, akkor máris jobban festene.
    aztán lehetne turbózni brushokkal, vektorokkal, egyéb technikákkal, és úgy akár még zsír is lenne.
    ha nincs elég képzelőerőd hozzá, nézz meg egy-két tutorialsite-ot, az nem szégyen, úgy lehet a legjobban tanulni.
    vagy nézz körül néhány deviantart kategóriában, van nagyon sok hasonló post.
    (remélem, hogy nem volt sértő, nem annak szántam)
  • zsolesz92
    őőő... ilyen volt az arcom, szerencsére már nem, de egyébként csak kiváncsi voltam mit tudok kihozni belőle, ezek sezrint semmit, mert senkinek nem tetszik...
  • izb
    én a helyedben az arcodon található kisebb testi hibák kijavításával kezdtem volna.
    egyébként full jó.....................zöld:)
    hehe
  • v150r
    és ez így ez miez?
  • gerykagylo
    hali

galériám -> pillanatnyi elmezavar
    árulkodik a neve, nem nagy szám de nekem azt hiszem tetszik. De már ez se biztos...
  • VRSDM
    visszatértél hát?
  • MerlinW
    Építő jellegű kritika: Ez valami borzalmas:D
  • VRSDM
    worth1000.com folyamatosan van legalább 8contest mindig, csak épp nem téged akarlak lenézni, hanem pár ottani arcot dícsérni, :)
  • zsolesz92
    nem olyan nagy szám, de nekem teccik
  • zsolesz92
    mondjatok pls olyan oldalakoat ahol vannak contestek folyamatosan, mert ötlewtem nincs de ha vki adna lehet h tudnék jókat alkotni pl minnyá feldobom az egyik vetkoros képemet, mait ma csináltam, szal oldalakat, ha tudtok, pls irjatok
  • Met
    igaz nem olyanok de nekem az jut eszembe elsőre :)
  • v150r
    nem.
    alapjáraton más volt a concept, másnak indult, de végülis ottmaradt.
    miért, annyira carbonos? :) nem is olyanok az x-ek :D
  • Met
    azok az X-ek a Carbon hatására kerültek bele?:)
  • VRSDM
    valóban jó lett...
  • v150r
    igazán köszönöm :)))))

majd

lesz

még
  • Shadow_THH
    bazmeg ez kurvaszép grat

még