41998
-
#3093 jahjah, nem kevés tehetsége van hozzá :)
-
#3092 szerintem nincs mit firtatni, az ilyen képekhez értesz barátom !!!
/annyi ideig csodáltam, hogy szétmállott a nestlé a tejben :D -
#3091 ismét gratz :)
bár én a fehér körbrusht kihagytam volna, élesebben és kisebb méretben jobban mutatna.
a narancsszín is zsír, de egy fokkal jobb lenne, ha csak néhány árnyalattal lenne világosabb.
de ez csak szőrszálhasogatás.
-
#3090 -
#3089 a háttér blurozása jó, viszont a többi totál felesleges. nem ad semmilyen összképet.
de ez már határozottan jobb, mint az előző :D -
#3088 inkább töröltem, nem akarok még az miatt is leégni. kicsit lehet h rágyurok errea témára aztá majd ha vmi jó kijön, megmutatom... -
#3087 Azek a jelek vagy mik nagyon szar minőségűek, meg ugye a kéz. Semmi extra, de végülis nem rossz, csak hogy valami jót is mondjak :D -
#3086 azon a jelen árnyék van meg outer glow meg noise és azért, a kéznél elkurtam a kivágást és nem kaartam előről kwezdeni szal bulr tool, a háttéren van blur, meg a kép minősége ezek szerint ratyi, mert azzal nem csináltam semmit -
#3085 Háááát a minőség eléggé el van szaródva. Mármint a felbontás. kéz mentén pixeles, kéne rá egy kis blur a jobb felső sarokba meg eléggé pixelesek a dolgok, főleg az a jel vagy mi. -
#3084 na csináltam még 1et remélem már jobban tetszik, de ne kíméljetek:D
-
#3083 Nem volt sértő, bár ez 3000 Ft-os Nike napszemcsi;) -
#3082 köszi ;) -
#3081 kijelölöd őket és layers/merge layers -
#3080 srácok lenne eg elégéé núb kérdésem...
hogy tudok olyat, hogy egy adott psd fileban mondjuk az 50 layerből 5-öt eggyé akarok tenni?
ty -
#3079 ez a jelszókérés sztem erősen összefüggésben van a lap tetején lévő teszvesz hírdetéssel :)
vagy, ki tudja. beírod h helló szia szevasz és hozzáférsz minden államtitokhoz :) -
#3078 volt egy renderem cinemában, és azzal buzeráltam ilyenné.
meg kéne csinálnom mégegyszer, nem tudnám :D:D:D -
Shadow_THH #3077 kér nekem is -
scudie #3076 hi
lenne 1 kérdésem. festményeket fényképeztem és ugye az oldalak nem lettek párhuzamosak időnként. tehát trapéz alakú lett 1-1. ezt szeretném helyretorzítani de nem igazán megy(free transzformal tuti nem)szóval lécci segítsen vki. thx -
#3075 nektek nem kér jelszot? nekem mér? -
#3074 bocs hogy megkérdem, de hogy csinálod, hogy ilyen felhőszerű hangulata van a világító csíkoknak? tényleg olyan, mintha fényháló lenne -
Shadow_THH #3073 -
#3072 very egyszerű, very látványos...
és sztem nem sértetted meg, csak negatív kiritkából lehet tanulni -
#3071 nesztek, work.
-
#3070 jah igen. azzal is nagyokat lehet bűvészkedni, ha ferdén fényképezel, és ott is egy pontot nézel valahol a falon vagy akárhol, akármilyen arckifejezéssel.
ezt a tesconapszemüveget is elfelejteném :D -
#3069 nos. ha nem tetted volna szinte teljesen sötétté (elég magas nálam a brightness, képzelem, milyen sötét lehet default beállítással), akkor többet lehetne látni.
a vektoros, vagy nem vektoros karikák abszolút nem illenek bele. a fekete-sötétzöld kombó amúgysem túl nyerő.
ha kivágnád magad a háttérből, aláhúznál egy gradientes hátteret, az arcodat leretusálnád, akkor máris jobban festene.
aztán lehetne turbózni brushokkal, vektorokkal, egyéb technikákkal, és úgy akár még zsír is lenne.
ha nincs elég képzelőerőd hozzá, nézz meg egy-két tutorialsite-ot, az nem szégyen, úgy lehet a legjobban tanulni.
vagy nézz körül néhány deviantart kategóriában, van nagyon sok hasonló post.
(remélem, hogy nem volt sértő, nem annak szántam) -
#3068 őőő... ilyen volt az arcom, szerencsére már nem, de egyébként csak kiváncsi voltam mit tudok kihozni belőle, ezek sezrint semmit, mert senkinek nem tetszik... -
izb #3067 én a helyedben az arcodon található kisebb testi hibák kijavításával kezdtem volna.
egyébként full jó.....................zöld:)
hehe -
#3066 és ez így ez miez? -
#3065 hali
galériám -> pillanatnyi elmezavar
árulkodik a neve, nem nagy szám de nekem azt hiszem tetszik. De már ez se biztos... -
#3064 visszatértél hát? -
#3063 Építő jellegű kritika: Ez valami borzalmas:D -
#3062 worth1000.com folyamatosan van legalább 8contest mindig, csak épp nem téged akarlak lenézni, hanem pár ottani arcot dícsérni, :) -
#3061 nem olyan nagy szám, de nekem teccik
-
#3060 mondjatok pls olyan oldalakoat ahol vannak contestek folyamatosan, mert ötlewtem nincs de ha vki adna lehet h tudnék jókat alkotni pl minnyá feldobom az egyik vetkoros képemet, mait ma csináltam, szal oldalakat, ha tudtok, pls irjatok -
#3059 igaz nem olyanok de nekem az jut eszembe elsőre :) -
#3058 nem.
alapjáraton más volt a concept, másnak indult, de végülis ottmaradt.
miért, annyira carbonos? :) nem is olyanok az x-ek :D -
#3057 azok az X-ek a Carbon hatására kerültek bele?:) -
#3056 valóban jó lett... -
#3055 igazán köszönöm :)))))
majd
lesz
még -
Shadow_THH #3054 bazmeg ez kurvaszép grat
még