41998
-
#3053 Nagyon köszi -
#3052 ;) -
#3051 én is alkottam, majd egyszer ez is kész lesz :)
-
#3050 gyorsválasz, a kosárkirály envében is kösz :D -
#3049 vinsanity:
válassz: így, vagy így. (sztem ez az egyszerűbb.
-
#3048 Szijasztok.Elég kezdő kérdésem lenne de naon fontos.Annyit szeretnék csinálni hogy van egy fényképem amin én vok:D(állok) és szeretném a full hátteret eltüntetni de nem megy rendesen.(brush toollal próbáltam.Valaki please adhatna egy pontos leirást ehhez a müvelethez.sajna kezdő PS ező vok.előre is THX -
#3047 A képen látható hölgyemény véletlenül nem Jászberényi? -
Icey87 #3046 Hmmm köszi az ötletet, lehet szólok is a Hraschek Dávidnak vagy Schuster Lilinek az ügy érdekében... :D
Egyébként ime egy újabb kép ami szintén a saját művem, a barátnőmet láthatjátok rajta!
-
#3045 tök jó, de sztem magad rakd a zöld csikok felé mert elég gagyi igy, már bocs, de azon kivül nekem teccik, ezt ilyen reklám plakátnak pl ruhareklámoknak el tudnám képzelni
mint az fhmben ahogy szoktak lenni, ing(márka) 25000 Ft napszemüveg(márka)5000 Ft -
#3044 jól néz ki szerintem, bár aki tudja tudja aki nem az most megtudja sosem rajongtam az ilyen képekért... -
Icey87 #3043 Hello All!
Ha gondoljátok írjatok véleményt a képemről!
Köszi, peace :)
-
Shadow_THH #3042 szerintem vagy 40 -
#3041 mármint a gömbre vagy a kék lapokra? -
#3040 Olyan bizbazokat hogy lehet csinálni mint ami ezen a honlapon van a logoba? A kék részre gondolok:D nem tom hogy mi lenne a neve^^. ( Ha vki érti ezt az értelmetlen fogalmazást és tudd is segíteni benne az pls segítsen és előre is köszönöm ) -
#3039 ezt a layer dolgot, vágom csak arra voltam kiváncsi hány darab vektorgrafikus elemet tartalmaz :) -
Shadow_THH #3038 thx a www.neorave.hu oldal tetejéből
és sok random google által kidobott vektor háttérből készült
folyamatosan szoktam flatternt nyomogatni, mert más hatást érek el ugyanazzal az effektel ha külön layerekre nyomom
persze ennek hátránya hogy nehezebb lesz belenyúlni később -
#3037 mivel tudom hogy kivagy, és tudom hogy ebből mit csináltál te és csináltál, háát, ööö congrat /flatten-ek nélkül hány layer-ből áll?/ -
Shadow_THH #3036 régen shoppoltam és rave zene hallgatás közben elborult az agyam :D
kérem birálni
-
#3035 szerintem semmi baj azzal a layer-style-al nekem fel sem tünt hogy ottvan, és amit nem veszek észre hogy ottvan az odapasszol... ! :D -
#3034 csak az a csúnya, sárga outer glow ne lenne. amúgy sztem zsír. -
#3033 egész jó, de mi is lenne ez?:D -
Code92 #3032 szép lett -
#3031 jó az összhatás ez teccik, színek is jól eltaláltak.. az egyetlen apró hiba nekem szerintem, hogy az a két csillag ami a felhőkből jön ki, nah az kissé még nincs a helyén.. kitűnik, hogy az a két csillag kicsit még nem jó helyen van. de egyébként gratula, nagyon teccik, főleg, hogy ilyen csomagolópapír anyag érzete van az egésznek! szép munka! -
#3030 én úgy csináltam hogy pen tool al rajzoltam egy nyujtott háromszöget.utánna duplicaltam és elforgattam egy picit -
#3029 mily egyszerü a titok nyitja...
letöltött pár custom shape-t és a vektros alapon szényujtotta, kiszinezte, ennyi, vagy azis lehet hogy brush- és akkor nagy a mérete...
persze attolmég nagyonjólnézki -
#3028 csak úgy mondom hogy ilyenre meg fogsz tanítani;)
:DDDDD -
#3027 ezt a háttér csikozást hogy is kell? mer tök jol néz ki nekem tetszik a kép -
#3026 én is csináltam egy képet
-
#3025 köszi
a középső kép már megy, rosszul volt elmentve! -
#3024 a thumbnail-es az tényleg jó a közéső nem töltödik be, a baloldai meg átlagos -
#3023 Heló
Feltettem a galériába 3 hátteret, nézzétek meg őket és várom a véleményt. Ezek a saját munkáim.
Eléggé egy témára épülnek
thx -
Code92 #3022 köszi
-
#3021 tutorial.hu-n tech gyűrű néven megtalálod a leírást -
Code92 #3020 igen -
#3019 A tech gyűrűre gondolsz? -
Code92 #3018 nem ugrabugrálás hanem Parkour!!! amúgy jobbulást és ha megkérnék v.kit elmagyarázná h. azt a leginkább "quake 4" es szimbólumra hasonlító kört hogy lehetne megcsinálni??? nagyon megköszönném. -
#3017 lehet mostmár a verekedésre is kellene gyúrni nem csak az ugrabugrálásra :DDD -
#3016 Nekem nem hogy eredeti, még warezolt sincs. Úgyhogy ne szólj be. -
#3015 OK. thx -
#3014 Verekedtem :D nem a parkour miatt,amúgy kösz :D
sufnituning: ahoz képest elég jó,engem csak az zavar hogy a tech gyűrű szélei elég homályosak... kicsiből nagyítottad vagy mi? ha ilyet csinálsz akkor máskor úgy csináld hogy elkészíted egy pl: 2000*2000 es munkalapra azt meg átmásolod akisebbre akkor nem lessz minőségromlás