41998
-
#3133 Hi all! Lehet, hogy nagyon hülye a kérdésem, de a szövegre, hogy tudok kontúrt rakni? -
#3132 Nálam az összes kép az 3 GB, de ebből csak 500 az ami PSes. -
#3131 nekem kb 1-1,5gb között lehet az összes psd/jpg/egyéb formátum :)
van pár flyer psd ami 50 mega körül mozog, a tiff meg 21mb :D -
#3130 Le vagyok maradva, nekem csak 500 megányi PSDm van, az összes PSes képem meg 600 mega. -
#3129 Nem, én is nagyrészüket elmentem. Bár van amit értelmetlen, mivel 1 réteg az egész :D -
#3128 csak én mentek mindent el psd-be? (igaz vanmár vagy 2giga ps munkám :D) -
K4LO2 #3127 sorry de psd-be nem mentettem el...:S nekem csak a jpg volt a lényeg...
Köszi mindenkinek akinek tetszik :D -
#3126 Nekem is tetszik, bár ez nem az én színvilágom. Főként az benne a jó, hogy alapvető és egyszerű, mégis jól néz ki. Mint az első csajos képem. -
#3125 tetszik, megosztasz egy psd file-t? használnám engedélyeddel :) -
K4LO2 #3124 Itt az új ps-es képem, lécci valami véleményt mondjatok :) -
#3123 igaz banner...
de azért berakom, elvégre ezis ps munka :)
/blur-desature-sharpen.mask-border/
-
#3122 ööö...
Franceman - sokadik vagy :D -
#3121 hmm..ebből az a tanulság, hogy elöbb kapcsolod be a gépet, minthogy összeakadsz a szüleiddel ? -
#3120 3. ik vok ;) HB!!! -
#3119 Köszönöm Szépen :D mily figyelmes vagy, még szüleimet is megelőzted, sőt a 2. vagy aki kívánt :D
3116 - nekem tetszik, mármint a szinezés ésigytovább, a végeredmény nekem nem valami bejövős, de ez csak izlés kérdése, a színezés szép lett...
3113 - hát nem érted? csak keményít a srác hogy Ő tud warpolni ... :S -
#3118 Egyik sem nyújtja ki a nyelvét. Az az orra :D -
#3117 Amelyik kinyultja a nyelvét az tiszta olyan mint a biosztanárom amikor kivan idegesítva:> -
#3116 Hali összedobtam magamnak egy hátteret.
Itt a felhasznált képanyag (a concept artot én szineztem ki)
És itt a végeredmény:
-
#3115 -
#3114 Valami undorító, gusztustalan dolog akart lenni és szerintem sikerült is. -
#3113 célod? :D -
#3112 Mintha fos úszkálna benne. -
#3111 Na végre én is rakok egy képet:
Menza maradékosedényének látványa inspirált. -
#3110 nah..végülis lekaptam a cs2-t..abba benne van végre a warp :) -
#3109 lol.
kiszúrta a szemem, pedig ott is megnéztem.
köszi :) -
#3108 hát adobe.com oldalon láttam az előbb olyat mikor linkeltem a tutort- hogy, "cs2 - upgrade now " ... gondolom lehet. -
#3107 és hogy tom ápgrédelni ? szeggyek le cs2-t vagy lehet a sima cs-t uppolni ? -
#3106 1re jobb.. a szűrőbe találtam olyat, hogy hajlítás, de semmit nem reagál vele.. -
#3105 hát ez cs2-es fícsör. tessék upgrade-lni -
#3104 ömm..gond van.. photoshop cs-m van...és nekem a szerkesztés/alatítás-nál nincs hajlítás...és nem találtam semmi olyat, amire behozná azt a térhálót, amivel lehetne hajlítani... -
#3103 köszi szépen -
#3102 érthető persze...
azthiszem a legjobb ha szavak helyett egy ilyet kapsz.
tutorial warp -
#3101 edit/preferences/plug-ins&scratch disk azt hiszem itt lehet beállitani -
nah, valami ilyesféleképp..hogy a piros a 2. kép -
#3099 1 kérdés.. ha van 2 képem.. az 1iken valami henger alakú üveg, a másik meg mondjuk egy téglalap vagy kocka alapó kis kép, akkor az utóbbit hogy lehetne legkönnyebben ráilleszteni az üvegre.. mármint mivel lehetne megcsinálni, hogy "görbüljön" a téglalapom..remélem érhető a kérdés :) -
#3098 hát..én nézegettem, de nem láttam, hol lehetne átállítani..nem a windóz swapjét használja ? mert azt a vezérlőpult/rendszer/speciális (fenti fül)/teljesítmény/speciális (megint jobb fent)/virtuális memória résznél átlehet állítani..másnem a windózét pakolod át máshova, oszt lesz hely a photoshopnak.. -
#3097 igy suliból vagyok, nemtudom otthon ránézek... -
#3096 nem tudja valaki, h át lehet-e állítani a photoshop swap területét egy másik meghajtóra?
egyszerűen nem tudok helyet csinálni a c-n... -
#3095 overlay-el, bizonyos layer blendingel... opacity-vel -
#3094 Sziasztok az hogy van megcsinalva mint pl a #3026 hozzaszolasban hogy olyan erdes a felulet?? Elore is koszi