41998
-
#3173 Értem. Tehát rakjak bele valami szöveget, oks! -
#3172 jóez, nekem tetszik :) -
#3171 Hááát, ez nekem sem jön be. Olyan semmitmondó az egész. Szeritnem is kéne bele valami hasonló graffiti stílusú szöveg. Olyasmi mint amilyen a Most Wantedban is van. -
#3170 indulásnak nem rossz, csak a nagy feketeségbe még lehetne valamit tenni. mondjuk fehérrel hasonló, underground stílusú ábrákat, vagy egy feliratot fehér körvonallal. -
#3169 szerintem meg pont ez a jó benne hogy elsőre furcsa paca csak; aztán meg rábambulós.... -
#3168 logónak weboldalkezdetnek sztem jó...nyilván nem kölünálló alkotásként gondolta ugye? vagy ha igen akkor avantgardnak jó -
#3167 vmit irni kéne középre :S -
#3166 vagy ezt egy graffitinek szántad? falon el lehetne képzelni... -
#3165 őőő...hát...izé... színekben bővelkedő :P
Nem tom, nekem fullra nem teccik, amikor először ránéztem egy pacának láttam, és csak utána láttam meg az énekeseket, meg hát ez a firka középen... -
#3164 lol (sorry az offért) -
#3163 Első komolyabb munkám:
-
#3162 tudom hogy volt már róla szó,de nincs kedvem keresgélmi... nemtudja valaki hogy hogy lehet sötétbarna hajat szőkére csinálni? vagy vmi világosra... -
#3161 akkor a félrevezetésekért sry...
link az előbbihez
minde látjátok nem sokat árul el, no mind1 -
#3160 -
#3159 coooooooooooler -
#3158 törölt hozzászólás -
Shadow_THH #3157 én is azt hittem te csináltad az egészet -
#3156 [justify]help: hogy lehet ps-ben sorkizárt szöveget csinálni? van egy szövegem, monjduk ez a hozzászólás, és sorkizártá akarom tenni, de az az ikon szürke, nem lehet ráklikkelni:(
-
#3155 Pedig már gondoltam, hogy szobrot készíttetek rólad. De azé ne szomorkodj a kéz se semmi. További sok sikert hozzá. -
#3154 nem mondtam, hogy csaló vagy, csak a hozzászólásokból lehet arra következtetni, hogy te csináltad a csávót:
a #3144-esben pl elmagyarázod, hogyan színezted a pólót, ebből sokan arra következtethetnek, hogy eygedileg kitaláltad a dolgot... ilyenkor jobb volna azt írni, hogy "tutor alapján színeztem, egész jó lett" + még mondjuk megadhatod a tutor linkjét. Ha valamit nagyon dícsérnek akkor add meg a forrását is, hogy mások is elérhessék és tanuljanak, márcsak a közösség érdekében is
#3149-ben meg mondtad, hogy igen te csináltad, de csak a kezet, fejet. Ilyenkor vmi olyasmit kellett volna mondani, hogy "Igen én csináltam a kezét, meg a színezést, mert a rajz maga nem az enyém, tutor alapján csináltam (link)." ÉS nem úgy írni a dologról, mintha te rajzoltad volna, mégha ezt kifejezetten nem is említed.
de értem, sosem neveztelek csalónak sosem, nem veled van bajom, hanem szeretném a többi embert is arra bíztatni, hogy nyugodtan írják le a munkáknál, hogy mi az övék, mit csináltak, hogy azt tudjuk megnézni...
A kéz élethű és szép lett ez tény, de sokan a csávó rajzolását is dícsérték, ami végülis nem a te érdemed, de akkor ezt tedd hozzá és azt fogjuk nézni ami valóban a te munkád... OK? Köszi! -
#3153 sose nem mondtam hogy saját rajzból készült, megcsináltam a tutort amit irt, a tutor színeivel nincs benne furfang vagy átverés, és kb az alkar felétől a saját munkám, nemérzem magam csalónak, szőrősítve, más altestel patkányfejjel max a testtartás lesz hasonló... -
K4LO2 #3152 Röpke 2 óra a kéz? :O háát... :D -
#3151 ejnye-ejnye :) -
#3150 hmh... eddig rendben volna de ez egy tutorial, igaz kicserélted pisztolyra a baseballkesztyűt, meg a patkányfejjel, lehet még nagyon eredeti, de a színezést azt te csináltad vagy ezt a végleges képet használtad?? mondjuk a színek akkor is ugyanazok, talán túlságosan isa.. nincs baj vele, csak akkor majd informáld azt aki megkérdezi, hogy ezt te csináltad-e, hogy módosított és mi alapján készült, egyébként az ujj jó lett
Szinezés tutorial
-
#3149 igen, mint iram sulis fogászati váróba unatkoztam, szóval hogymondjam hogy ne tünjön beképzeltesnek, ha rajzolsz egy hasonlót, akkor már vágod hogy árnyékok és fények hogy mennek, ergó ps-ben csak a konturnál kell egy maszk, és ecset, a végén még smudge... -
#3148 Jól néz ki... ;) -
#3147 nekem bejön! gratula! -
Shadow_THH #3146 ezt te csináltad? -
#3145 rajztudás... ööö nem hypeolás, meg ego...
de szerintem egy fogászati ritunvizsgálat előtt ez egész jó 20perces munka:bodyart -
#3144 airsoft játszatós cég, harcászat taktikai s.w.a.t. képzésben részesült játszatókkal...
a szineket irom máris...
szóval, alapvetően illik tudni hogy hogy vetülnek a fények árnyékok...
továbbá,
1, kitöltöttem egy féle szinnel a külön részeket (póló-bőr)
2, egy általános gradientet tettem rá, épphogy halványodjon ez csak a távoli napnak az árnyéka-fénye volt
3, ráraktam egy részeltesebb és sokkal konturosabb árnyékot, pl kezek árnyéka
4, ugyan ezt folytattam főleg fényesítésekkel, a , a poló ujján, és a hasánál létrehozva a redőket
5, kezeknél és igy tovább, tudva hogy hogy jön ilyen pózban az izom, az izom alá adva, halvány és kontúros fényt
6, folytatva ezt minél több, maszk-al meghuzott konturt használva, már volt, vagy 10-15 féle szin egy helyen...
mégegyéb? -
Shadow_THH #3143 apropó majd a végére ajánlanék két dolgot: két darab 'csillagot' amik a fény megcsillanását jelzik. az egyiket a pisztoly tetejére a másikat meg az egér fogára, miközben kaján vigyorral vicsorít -
Shadow_THH #3142 szerintem beirhatod saját forum nem?
egyébként meg még mindig nem mondtad el hogy hogyan csináltad a szineket -
#3141 a segítséged köszönöm ;) ha van kedved majd gyere el játszani a céghez ahova készül, de nemfolytatom mert büntilesz reklámért :D -
Shadow_THH #3140 így egyben tényleg jobb egy kicsit
ajánlom: kisebb altest nagyobb felsőtest és extra vállak plusz körökkel mint izom (nem baj ha ninc solyan izom csak dobáld egymásra őket hogy púposodjanak)
mivel patkány lehet kicsit görbe is a háta, valamint apró bizbaz lábai amik elvileg nem is tartanák meg, plusz egy rohadt hosszú s alakú farok -
#3139 ez egy másik fázis, a patkányarc és a szőrősítés még hátravan
-
Shadow_THH #3138 na jó megmondom a frankót, igy maga a rajz nem tetszik elnagyoltak a méretek, viszont a színezés nagyon gyönyörü lett! mármint a kézé, nagyon kidolgozott, nagyon tetszik
hogy csináltad?
ajánlom ha patkányt akarsz csinálni és nem tudsz rajzolni:
szerzel eredeti patkányról képet, sok rajzolt patkányról képet, rambóról képet és rajzol izomgyerekekről (mondjuk nem son gokuról hanem valami amcsi comic főhősről) ezt összemontázsolod photoshoppal, és MAGAD KÖRÜLRAJZOLOD a kész jól kinéző rajzot karikatúrásan (néhol nyomokban meghagyhatod az eredetit, vagy annak részeit). ezután ha vektor vonalak voltak görbitesz rajtuk és vigyázol arra hogy sok legyen a nem egy vastagságú vonal (tehát mint a fűszálak néhol vastagabbak néhol vékonyabbak egy részen) ezt az egészet aztán átszinezed és nagyon sok figyelmet forditasz arra, hogy a legfontosabb a FEJ és ott is az arc hogy milyen érzést tükröz valamint a szemek
remélem segitettem, a szinek meg még mindig nagyon angyon tetszenek -
#3137 egy komplett céges logót csinálok...
még szőrösíteni kell majd, meg patkányarcot rajzolni...
a kézről mi a vélemény? röpke, 2órámba tellett :D
minden kritikát örömmel fogadok
-
#3136 sose tudjátok meg milyen nehéz rajzolni egy patkányt aki ki van gyúrva és tart egy pisztolyt a kezébe, és rohamsisakba van, és szivarozik...
-
#3135 A layernél jobb katt, Blending options (remélem jól/jót írtam) és ott a storke. -
#3134 blending options, stroke