41998

photoshop-banner.jpg
  • KILLER2
    Nekem a montázs tetszett leginkább, meg még picit a színkompozíciós dolog, bár abban nem vagyok túl jó.
  • v150r
    nem... amúgy sem szoktam lopni, leagálábbis feltűnően nem :D
    és akkor most melyik? :P
  • VRSDM
    nosza legyen...
  • Hixer
    hmm... úgy hangzik, mintha valakinek oldalt készítenél és szeretnéd ha ötleteket adnánk logóra, színekre, gombokra nemdebár? lehet tévedek... :D ettől függetlenül jó az ötlet, támogatom, mert még hasznát is vehetik az emberek, ha rájönnek milyen színek illenek egymáshoz, milyen egy jó gomb, stb.stb.
  • v150r
    vrsdm...
    asszem a contestet lassan lezártnak tekinthetjük...
    lenne egy-két ötletem...
    [x] egy képzeletbeli cégnek (persze a konkrét tevékenységet is megnevezve) logót kreálni
    [x] megadott képekből montázst összehozni
    [x] olyan színkompozíció(k) amelyek illenek egymáshoz, siteokhoz, sima rrajzokhoz, egyebekhez
    [x] interfészek, gombok

egyenlőre ennyi. majd ha lesz még, szólok.
    (ha valamelyik volt már, akkor sry, nem néztem meg visszamenőlegesen a fórumot)
  • VRSDM
    nem ...:)
  • Rexor
    Ebből az volt a lényeg, hogy te jobban vágod a PS-t mint én...
  • VRSDM
    deviantart.com
    application resources - photoshop brushes
  • acsati
    és brushokat honnan lehet szedni?
  • v150r
    küldtem privátot.
  • VRSDM
    DAFONTon találsz szerintem neked valót :D
  • Icey87
    Visor!
    Honnan szedted azokat a FONTokat amiket azon a kólás képeden csináltál?DA-ról?
    Sajna a brusht letöröltem, nem is tudom mi volt a neve, de szerintem nem nagy szám, inkább mostanában saját magam csinálom őket, jobb így a minőségük és hát igen, eredetibb is így!
    Hogyhogy csinálom?Egyszerű!
    Fogok egy sima brush-t (kör) és ide-oda különböző méretekben rakok belőle, utána maszkolom méhozzá úgy, hogy a kör közepére egy kisebb mérető brushal "pöttyintek" egyet!Nos ez az én technikám!Remélem tudtam segíteni valamit!
    Peace
  • VRSDM
    még mindig nem érted...
    nemis baj
    mellesleg közel sem vagyok ps guru ... szerintem
  • laslandes
    Itt az SG-n is vannak cikkek ebben a témában.

Digitális utómunkálatok 1.

Digitális utómunkálatok 2.

Retusálás
  • v150r

majd az összes brush be van pakolva ps-be, ami 187 mega összesen, szal fogalmam sem volt h melyik lehet az :)
  • Hixer
    találó neve van: Brush Pack 01...
  • v150r
    photoshoppal lehet például. vagy paint shop pro, gimp, corel photopaint asszem, és még van egy pár.
    a tutorial.hu -n találsz néhány tutorialt, hogy miként lehet szépíteni a kész fotókat.
    bár, egy gyengébb géppel készült képet nem fogsz egy többmilliós gép szintjére emelni, de javítani lehet rajta.
    a neten még van rengeteg tutorial, érdemes keresgélni.
  • v150r
    az az egész egy brushcsomagban van. tudom, mert nekem is megvan és én is operáltam vele. deviantartról van az biztos, de a konkrét fájlnevet ne kérdezd, mert fogalmam sincs.
  • PszihoApu
    Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy milyen programmal lehetne tisztábbá és élesebbé tenni a fényképezőgéppel készített képeket.
    Hogyan tudnám, azt elérni hogy jó minőségű képeim legyenek?
    Milyen program kell hozzá?
    válaszaitokat előre is köszi.
  • Hixer
    Icey figy meg tudod mondani, hogyan csináltad a sunset felirat alá azokat a sárga vonalakat/köröket, formákkal az világos, de tutor vagy kútfő alapján? ha tutor plz add meg a linkjét!, ha nem akkor meg csak nagy vonalakban mondd el micsináltál légyszi! Köszi!!
  • v150r
    :D:D:D
  • Rexor
    De azért ez nagy, hogy VRSDM a PS guru egy kezdőtől kér tanácsot, LOL!
  • Rexor
    Mi?
  • VRSDM
    öhmnem esik le a formának...
    annyi baj legyen...
  • Rexor
    Nem nehéz csak el kell magadban gondolni az egészet.
  • Rexor
    Igen? Az alakítgatást írtam le. 3D kontúr: Azt gyatra módon csináltam körbe húztam Paintbrush-al és ez dublikáltam, színt cseréltem és lekicsinyítettem ráraktam csillogásokat a legszélén. Azért nehéz elmagyarázni mert a felét Ulead GIF Animatorral csináltam elmentettem PSD-be és PS-ben folytattam.
  • VRSDM
    "3D kontúrt raktam rá" - "szépen alakítgattam"
    és mégis hogyan, ez érdekelne mert én nemtudok ilyet.
  • Rexor
    Nem volt nehéz csak macerás volt. Volt egy alap (amit nem mutatok meg!) És ezt szépen alakítgattam. Pl.: 3D kontúrt raktam rá homályosítottam meg így elhúztam nem tudom ezt hogy mondják. Aztán egy tutorial-ból csináltam rá ezt a füst féleséget. Az alsó aláírást sztem nem kell elmagyaráznom!
  • VRSDM
    zsir, hogy csináltad? (tényleg tetszik, énis akarok)
    #3223 - ezen is asszem 3-4 filter van összvissz meg egy layermode
  • Rexor
  • zsolesz92
    brushal fujtad át? mert én csak filterezgettem eddig...
  • zsolesz92
    megprobálom én is nem full szemből hanem vmi oldalason, meg vmi normális képpel..
  • Rexor
    Nem rossz, bár a csávó fejének képminőségét rontsd egy kicsit.
  • VRSDM
    eztmég ps-es "pályafutásom" nagyonelején csináltam...
    szerintem ez hihetőbben van "fujva" (bár tény hogy van mit csinszolni rajta)
  • zsolesz92
    a színekkel nem tok mit csinálni mer vmi fos van beállítva a csaj fényképezőén és ilyen "szépiásan" fényképez...
  • KILLER2
    Hááát. Ez nem túl graffitis. Túl homályos és a színek sem jók.
  • zsolesz92
    javítva
  • v150r
    tenkjú
  • zsolesz92
    homályosítást kiprobálom. hogyan tom a repedéseket sötétebbre csin? ugye nem kell kijelölgetni? :S
  • VRSDM
    naja, bár szerencsém van ismerni azt aki az airbrush-al való testfestést behozta és levédette kishazánkban... (képzelhetitek jól megszedte magát)
    és az Ő ecsetével próbálgattam, onnan tudom