41998
-
#3293 amikor mentesz, feljön egy kis ablak egy csúszkával, jobbszélen a legjobb minőség van (sokkal nagyobb fájlmérettel, balszélen pont az ellenkezője.
gabor: psd -
#3292 És nemtudja valaki hogy a gif minőségét hogy lehet csökkenteni hogy a mérete is csökkenjen ,mert csináltam egy uj xelag logót magamnak,de nem fér be mert 16 kb és 8 nak kéne lennie... -
#3291 Hol tölthetném le azt az ecsetet ami a hajni felirat körül van? :D imádom az ilyen style-t kéne ilyen fajta ecsetekből jó sok ha tudsz,akkor megköszönném :D -
#3290 Hol tölthetném le azt az ecsetet ami a hajni felirat körül van? :D imádom az ilyen style-t -
#3289 Photoshop munkának mi a kiterjesztése? -
Shadow_THH #3288 a női arcot beraknád mégegyszer mert arra is a kocsi jön elő linkként -
#3287 DE azé nem olyan vészes. NYomass egy kis blurt a feje köré és jobb lesz. -
#3286 hát tény hogy nem a legélesebb, de sajna csak ilyen képek vannak róla :S -
#3285 Akkor bocs. De a feje szertitem akor is pixeles. -
#3284 nem vágtam semmit sehova, tényleg a wolves2-es csapat tagja, #49 full back Béni András , nem hallottad még sport1-en? -
#3283 WoW! -
#3282 na itt a kép. -
#3281 miért törölték?
Linkként berakom ujra h más is tudjon hozzászólni,de most a sajtát képfeltöltőmre. -
#3280 én miért nem látom? -
#3279 Ez már egész jó. -
#3278 javítva igy nézne ki a képem. -
#3277 A felső 3 nkinagyított játékos amikre a fejeket vágtad elég pixeles és néhol a széle is szögletes. Amúgy egész jó. -
#3276 osztálytársam megkért hogy csináljak róla egy hátteret...
hát íme... kiritkákat várom
-
#3275 Köszi. -
#3274 after effect...
3d-s modellek realisztikus renderelése filmekbe (eszméleteln tudást igényel)
premiere...
elég okos videóvágó
creative suit...
egy csomag amibe bennevan több grafikus adobe termék -
#3273 Tudom, nem ide tartozik, de mivel Adobe termékekről kérdezek, ezért most itt teszem.
Ezek a programok mire jók:
Adobe
-Premiere
-After Effects
-Creative Suite -
#3272 énis ugy csináltam :) -
#3271 vagy inkább nyomjak rá ilyen brusokat és a szöveg felett radírozzam?
vagíy ugy csunya lesz? -
#3270 jujj télleg a bal felsőben az nagyon pixeles, ezt javítani fogom, meg a szöveg mögé rakok ilyen lókakit, bár akkor ujrakell csinálnom az egészet, mert nem külön layerre csináltam, mer volt egy tutor régebben ami belémrögzült, amiben az van h linkeled a hátteret a szöveggel és merged...
ez a Hajnis jólett, nem tom, én mivel szeretem a rockot, a sötét színeket is szeretem, és más tök jól tud világos színekkel dolgozni de mint már irtam egyáltalán nincs érzékem a színekhez... -
#3269 Szerintem a közebére az a sárgás ragyogás nem igazán illig. -
#3268 ne legyen ilyen homályos a szöveg...
meg hogy mondjam jólnéz ki nincs vele semmi gond
(ja a szöveg mögött is menjenek csikok, igy tul lapos)
de nincs semmi kompozíció, másrészt, a bal felső brush-t tul nagyra tetted
ezt tegnap csináltam egy ismerősnek...
-
#3267 plug-int nem használtam, ez csak brush és filter. -
#3266 sztetek jól néz ki? haveromnak csináltam. Színek, meg ugy összesen? Mit javítsak rajta? -
#3265 mind1 nem is az a lényeg -
#3264 5 és fél perc a videó gyorsítva és szerintem nincs ötszörös gyorsítás a viedón -
#3263 bolondvagy? max 2 óra -
#3262 1 hét? -
#3261 Yaaa!! Szerintetek mennyi idő alatt csinálta? -
#3260 ha vki ezt videó nélkül mondaná h painttel vcsináltam, elküldeném a búsba, de ha csak ugy pssel, minden alap nélkül, szaél rajz az egész akkor is nagyra tátanám az arcom... -
#3259 Hát ez... -
#3258 ez nagyon duurva -
#3257 alsókategóriás rajzpad már van 8-10 ezerért, nemtudom milyenek az az igazság rákéne venni egy eladót hogy kipróbálhassam mert annyiér még jó hogy megveszem... kérdés mennyire érzékeny -
#3256 omg...
de ezt olyan rajzpadon vagy min csinalhatta nem? :\ -
#3255 pont ezen felsseltem ma...
ez kész nagyon :P
mondjuk sztem tuti h nem egérrel van rajzolva... -
#3254 nem gyenge formá...
eszméletlenül irigyelve vannak...
paintos figura
/Shadow igy van az én emberem is szineve)női arc