41998

photoshop-banner.jpg
  • kis kocka
    jól néz ki tetszik
  • VRSDM
    nem érdekelnek a fényviszonyok egy rajzolt rajz, és nagyon szép :D
    ennyi
  • dzsuvajoe
    Jah és a helyszín nem a földön van éppen ezért a fényviszonyok teljesen egyediek:)
  • dzsuvajoe
    Csak Earth kedvéért itt egy giga verzsön(érezd magad megtisztelve) h ő is lássa rendesen h ha szegénykémnek megadatott a 19 col:)
    Észrevételeket hibákat kérném közletni:P
  • dzsuvajoe
    köszi szépen, egy ideje mar kerestem ez a fünksönt csak nem találtam:)
  • VRSDM
    a lány külön réteg ugye:)
    ctrl+klikk a réteg mini image-en
    majd ctrl+i azaz selected invert, aztán select menü feather, 3px, és delete... igy szépen elmosódik 3px ig a széle
  • dzsuvajoe
    A Háttér nekem nagyon teccik szeressema szép szineket csak az abaj h lehet h teljesen masmilyennek látom őket mint ti
  • droidika
    Thx!...vágom amit mondasz, de ha már geccóztam vele, gondoltam rakok neki keretet :D ( nem ez volt a koncepcióm )...kész vagyok a helyesírásodtól!:D
  • dzsuvajoe
    Meg ha a fehér rész árnyékolva van alul akkor sztem a feketen nem lehetne ott egy világos csík nemde?:)
  • dzsuvajoe
    Az ahelyzet sztem Earth h a jing jang alap köte nem néz ki körnek illmidnenki tudja h az egy köt de ha vki nem ismerné magat aszimbolumot nem tudna h íz egy kör mert nem egeszen jol van domboritva v a fenyek stem furán esnek rája:)
  • droidika

...nesztek színes :D
    ...VRSDM: hadjuk! (csak jó pofa vagyok....)
    ...dzsuvajoe: szééép
  • dzsuvajoe
    A PS bár kevés benne de sztem annál szebb
  • dzsuvajoe
    nem randa
  • dzsuvajoe
    " a lány széléből 3px-es feather-el leszedtem picit" H is van ez? Külsö 3 pixeleket leszeded v mi?
  • BlackShadow
    tanx! majd kipróbálok vmi hasonlót :)
  • VRSDM
    kivágtam a lányt, ráraktam ujra, mögötte lévőre, fekete fehér, és homály, raktam a barinőre erős kontrasztot
    egész képre fekete és fehérkiemelést (selecitve colorban), a lány széléből 3px-es feather-el leszedtem picit
    az egészre egy erős zajszürés, innen a "sima" kinézet, és némi +os saturation
  • BlackShadow
    az iyen színes képeken, h vmi grayscale vmi színes, h csináljátok? :) vágással?
  • VRSDM
    cs3ra nyomattam egy reinstall-t jólett
    meg van hozzá egy xp-fix is
    az ujja, hát nekem tetszik hogy ottvan legalább mégjobban kiemelődik hogy középen...RAJTA...van a fókusz
    galériámmal mi van? mi esélytelen? nemis értelek :D
    a rajzot igen Ő rajzolta nekem :$
  • droidika
    ...THX! van azon csak nem látszik mert fekete :D (ha nézed, látod, nem a szemed káprázik, nem vagy csípás, nem vagy másnapos :D (szürkés)
  • droidika
    ...csípem a csajost! (aki veszi a fáradságot és benéz a galériádba, úgyis tudja, esélytelen) Ő rajzolta azt a képet amit lenyultam tőled? (akkor nem csak szép, de ügyes is)
    ...a kép nekem tetszik, sokat dob rajta a színjáték (az ujjával csinálhattál volna valamit (ami belóg a képbe)((tul.képpen még jól is mutat))
    ...CS 3-ad ? (hogy van? ajánlhatom másnak is?)
  • Shiwo
    ez jó, csak tán a fehér alapon fekete pöttynél nem ártana 1 kis árnyék, ha már a fehér pötty körül van vmi olyasmi körbeizélés..
  • VRSDM
    15perc, solid munka, de hát berakom akkor már...
    /előre szólok már foglalt :D mielőtt a szokásos csajos képek esetén " van msn-je? :D jönne
  • droidika

...még az is lehet lesz belőle valami!
  • acsati
    és akkor azt a Rollovert senki se tudja?
  • VRSDM
    na nekem ma halt be a cs3-am egyszerüen nem indul, ps logó bejön és kilép és nem folytatódik semmilyen folyamat, reinstall nem jött össze most totál un aztán install van ...
  • zsolesz92
    már a másik topicban válaszoltam
  • VRSDM
    azt ugy találod hogy "e " mint radír és kiválasztasz egy olyan ecsetet aminek lágy a széle :D
  • soma62
    Hali hol találom a lágy perem radírt vhol olvastam hogy van ilyen és tudom mire jo csak nem találom :S
  • zsolesz92
    Életembe talán egy olyan VT-t csináltam, amiben jobb volt az enyxém mint a source :D
  • VRSDM
    itt is nem látjátok hogy a háztető milyen homályos?
    letennéd a képed, 600*400 ra nem is látszana...
  • droidika
    ...az eredeti sokkal jobb :D (sorry)
  • dzsuvajoe
    A tető szélének a minőség és az illeszkedése nem a leg jobb, mondjuk en szinteveszto vok de a közeépnek az aljan nagyon virit vmi zöldes
  • zsolesz92
    mivel olyanrégen csináltam vt-t megprobálkoztam egyel... nem sokat foglalkoztam vele de tess

eredeti
  • dzsuvajoe
    #4968 örülök h teccik
    #4969 oksaoksa
    #4970 köszi, hát ez van:) can egy globális fénby forrás is az csak egy csillag jóóó?:)
  • droidika
    ...szép lett! :D (ha hátulról süt a nap, akkor ott, ahol a hegyed tökröződik, max. árnyék lehetne! bocs :D)
  • VRSDM
    már berakta oda elég, rég ez is egy contest- volt csak épp ott a kocsisban...
  • BlackShadow
    zsir :)
  • dzsuvajoe
    ?
  • zsolesz92
    poacity levesz és kész ;)
  • dzsuvajoe
    Áhh rá is jöttem:)