41998

photoshop-banner.jpg
  • Bexter
    az hogy ránézésre sem egyforma.
    Ha nem tévedek akkor a két csik egy layeren volt nem de?
  • dzsuvajoe
    A két csyk ugyanolyan vastag volt, ugyanazt a filtert alkalmaztam rá (Stylize->Wind) áma hatás korántsem lett ugyanaz? Na erre mit varrtok?
  • Bexter
    de elkényelmesedtél :D
  • VRSDM
    azaz ctrl+t
    /nemtudtok hotkey-t a 2 szin közötti cserére?
  • Bexter
    Edit - free transform
  • bardocz
    tutrrial.hu-t hvtm.hu tutorialjait eléggé gyakran nlézegetem de ott sincs mindig minden leírva
  • Bexter
    Nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem bőven elegendőek a neten megosztott leírásos tutorialok.
    bardocz te meg menj a tutorial.hu oldalra olvasgass keresd meg a megoldást és ha ezután se találtad meg, gyere vissza és tedd fel ujra a kérdést.
    Ha mindig válaszolnak a kérdésedre nem kezdesz el kutakodni és lemaradsz egy csomó mindneről.
  • bardocz
    hogyan tudom a képet zsugorítani vagy öszenyomni?hogy ugyan az a minta de kisebb a réteg
  • VRSDM
    elvileg nem lehetne nyilvánosan reklámozni az oldalt...
    magyarország legelső és legnagyobb torrent oldala....
    bit...en ezzel épp eleget mondtam, oda pakolnak ilyeneket (is)
  • soma62
    Itt ozd meg vagy nekem is privibe:DDDD
  • Shiwo
    ha netről vannak akkor velem is ozd meg priviben :P
  • bardocz
    angolul nem értek de ha jó minőségű a videó nem is kell hozzá privibe megosztod velem honnan vannak ezek?
  • VRSDM
    hogyne lennének, nekem is van 3 vagy 4 nemtudom hirtelen,
    6-10 giga között mozognak, mac-en nyomatja egy fickó és magyaráz mellé, persze angolul, de nehogymár ne tudjatok
  • bardocz
    vannak ps.hez tutorial dvd-k?kellll:)))
  • VRSDM
    nemtudom érdemes-e én inkább vennék oktató dvd-t ha már veszek
    vagy a könyvét meg letölteném, ugyszint ahogy a dvd-ket szoktam, vagy olvasnék tutorial-okat

nem adok ki 10e ezért már bocsánat :)
    de bemész az alexandra-ba és ott lesz az összes adobe-hoz a könyv... ennyi
  • Kovsebi
    na, embörök milyen könyvet vegyek a photoshophoz?
  • bardocz
    ha esetleg van gimp-ed akkor ott csak kijelölöd betűt és átszinezed megjegyzed a színkódot és többi betűn is így csinálod ugyan ezzel a szinnel
  • dzsuvajoe
    nm
  • TopGun
    Koszi, megprobalom oket.
  • dzsuvajoe
    1aranyotás
    több nincs, bizd magad a fantáziádra
  • dzsuvajoe
    VAgy keress egy olyasmi szűrőt...
  • dzsuvajoe
    Jelöld ki a betűket, dobj rá valami bomboritás, meg valami mintázatat, betűket Ctrl-C, Ctrl-v, rakd rá az előző betűkre, szinezd aranyszinűre:), es vedd le az átláccosűágát. V millio féle képpen lehet. Alabol Sárágáásal irod abetűt pl
  • TopGun
    Hi! van egy kerdesem: Adott egy marvany, ebbe szeretnek vesett betut, eddig megy is, de azt szeretnem, hogy a vesett betuk aranyozottak legyenek, tud valaki segiteni ebben? esetleg egy tutorial cimet hozza?
  • bardocz
    rájöttem ár nem kell mármint brushra jobban szét kellett volna néznem...jobb gomb és load és kiválasztom és elnézést a chat szerű írásaimért akár törölni is lehet nekem mind1 és 8 :D
  • bardocz
    megnyitottam zip-et és kibontás ide parancsal beraktam a mappájába és ott is van közöttük de nem találtam jobb oldalt brushoknál
    jah és lenne valaki oylan kedves hogy felvesz msn-re és az esetleges kezdő kérdéseimre válaszolgat?mert van amit nagyon nem értek hogyan van tutrialba le van írva mindent úgy csinálok elvileg és mégse megy:( msn:[email protected]
  • Bexter
    ki is csomagoltad a zipből?
  • droidika
    ecsetek közt keresd :D (ha jó helyre raktad (ami azt jelenti, hogy ugyan olyan kiterjesztésű fájloknak már kellett ott lenni)akkor kiválasztod ecsetet, jobbra kis nyil kiválasztod a milyen stilust akarsz oszt oké!
  • bardocz
    eh beraktam brush készletet oda hova kell de nem találom ps-ben:(
  • droidika
    #4884: THX már el is mentettem a kedvencek közé :)
    #4888: sorry!
    #4892: nálam nehezen tölti be az oldalt (mozillám van, bár sz.tem ez a deviantart leterheltsége miatt lehet. )
    #4893:
  • zsolesz92
    neked nem? én szét röhögtem a fejem, bár szar hangulatba voltam, és kinomba is röhögtem, de még mindig teccik:D
  • ColdFire
    még jó hogy neked teccik xD
  • dzsuvajoe
    Alkoootam:)
  • Bexter
    ide kezdtem felteszegetni a képeimet.

http://sidiusbexter.deviantart.com/
  • zsolesz92
    bocs gyerekek hogy ezt ide berakom de unatkoztam és jáccotam kicsit ugaval, ez első animáciom ami pálcikaemberes...
    szét röhögtem rajta az agyam :D
  • Bexter
    C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes
  • bardocz
    brushsetet hova kell bemásolnom hogy tudjam használni bocs a núb kérdésért
  • bardocz
    a 4634 vágás nem kijelölés :S de majd megpróbűálom mágnes laszóval de gimop útvonalak egyszerűbb :Dmind1 ezt is meg akarom valamilyen szinten tanulni :D
  • France men
    Mi bajod? :/
  • v150r
    már megbocsáss, de ki a fasznak képzeled magad, hogy így beszélsz?
  • France men
    Jha olyan ravasz smileynak indult de.. kicsit kiszárnyasodott :D:D:D:D