41998
-
#4924 az hogy ránézésre sem egyforma.
Ha nem tévedek akkor a két csik egy layeren volt nem de? -
#4923 A két csyk ugyanolyan vastag volt, ugyanazt a filtert alkalmaztam rá (Stylize->Wind) áma hatás korántsem lett ugyanaz? Na erre mit varrtok? -
#4922 de elkényelmesedtél :D -
#4921 azaz ctrl+t
/nemtudtok hotkey-t a 2 szin közötti cserére? -
#4920 Edit - free transform -
#4919 tutrrial.hu-t hvtm.hu tutorialjait eléggé gyakran nlézegetem de ott sincs mindig minden leírva -
#4918 Nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem bőven elegendőek a neten megosztott leírásos tutorialok.
bardocz te meg menj a tutorial.hu oldalra olvasgass keresd meg a megoldást és ha ezután se találtad meg, gyere vissza és tedd fel ujra a kérdést.
Ha mindig válaszolnak a kérdésedre nem kezdesz el kutakodni és lemaradsz egy csomó mindneről. -
#4917 hogyan tudom a képet zsugorítani vagy öszenyomni?hogy ugyan az a minta de kisebb a réteg -
#4916 elvileg nem lehetne nyilvánosan reklámozni az oldalt...
magyarország legelső és legnagyobb torrent oldala....
bit...en ezzel épp eleget mondtam, oda pakolnak ilyeneket (is) -
#4915 Itt ozd meg vagy nekem is privibe:DDDD -
#4914 ha netről vannak akkor velem is ozd meg priviben :P -
#4913 angolul nem értek de ha jó minőségű a videó nem is kell hozzá privibe megosztod velem honnan vannak ezek? -
#4912 hogyne lennének, nekem is van 3 vagy 4 nemtudom hirtelen,
6-10 giga között mozognak, mac-en nyomatja egy fickó és magyaráz mellé, persze angolul, de nehogymár ne tudjatok -
#4911 vannak ps.hez tutorial dvd-k?kellll:))) -
#4910 nemtudom érdemes-e én inkább vennék oktató dvd-t ha már veszek
vagy a könyvét meg letölteném, ugyszint ahogy a dvd-ket szoktam, vagy olvasnék tutorial-okat
nem adok ki 10e ezért már bocsánat :)
de bemész az alexandra-ba és ott lesz az összes adobe-hoz a könyv... ennyi -
Kovsebi #4909 na, embörök milyen könyvet vegyek a photoshophoz? -
#4908 ha esetleg van gimp-ed akkor ott csak kijelölöd betűt és átszinezed megjegyzed a színkódot és többi betűn is így csinálod ugyan ezzel a szinnel -
#4907 nm -
#4906 Koszi, megprobalom oket. -
#4905 1aranyotás
több nincs, bizd magad a fantáziádra -
#4904 VAgy keress egy olyasmi szűrőt... -
#4903 Jelöld ki a betűket, dobj rá valami bomboritás, meg valami mintázatat, betűket Ctrl-C, Ctrl-v, rakd rá az előző betűkre, szinezd aranyszinűre:), es vedd le az átláccosűágát. V millio féle képpen lehet. Alabol Sárágáásal irod abetűt pl -
#4902 Hi! van egy kerdesem: Adott egy marvany, ebbe szeretnek vesett betut, eddig megy is, de azt szeretnem, hogy a vesett betuk aranyozottak legyenek, tud valaki segiteni ebben? esetleg egy tutorial cimet hozza? -
#4901 rájöttem ár nem kell mármint brushra jobban szét kellett volna néznem...jobb gomb és load és kiválasztom és elnézést a chat szerű írásaimért akár törölni is lehet nekem mind1 és 8 :D -
#4900 megnyitottam zip-et és kibontás ide parancsal beraktam a mappájába és ott is van közöttük de nem találtam jobb oldalt brushoknál
jah és lenne valaki oylan kedves hogy felvesz msn-re és az esetleges kezdő kérdéseimre válaszolgat?mert van amit nagyon nem értek hogyan van tutrialba le van írva mindent úgy csinálok elvileg és mégse megy:( msn:[email protected] -
#4899 ki is csomagoltad a zipből? -
#4898 ecsetek közt keresd :D (ha jó helyre raktad (ami azt jelenti, hogy ugyan olyan kiterjesztésű fájloknak már kellett ott lenni)akkor kiválasztod ecsetet, jobbra kis nyil kiválasztod a milyen stilust akarsz oszt oké! -
#4897 eh beraktam brush készletet oda hova kell de nem találom ps-ben:( -
#4896 #4884: THX már el is mentettem a kedvencek közé :)
#4888: sorry!
#4892: nálam nehezen tölti be az oldalt (mozillám van, bár sz.tem ez a deviantart leterheltsége miatt lehet. )
#4893: -
#4895 neked nem? én szét röhögtem a fejem, bár szar hangulatba voltam, és kinomba is röhögtem, de még mindig teccik:D -
#4894 még jó hogy neked teccik xD -
#4893 Alkoootam:) -
#4892 ide kezdtem felteszegetni a képeimet.
http://sidiusbexter.deviantart.com/ -
#4891 bocs gyerekek hogy ezt ide berakom de unatkoztam és jáccotam kicsit ugaval, ez első animáciom ami pálcikaemberes...
szét röhögtem rajta az agyam :D -
#4890 C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Presets\Brushes -
#4889 brushsetet hova kell bemásolnom hogy tudjam használni bocs a núb kérdésért -
#4888 a 4634 vágás nem kijelölés :S de majd megpróbűálom mágnes laszóval de gimop útvonalak egyszerűbb :Dmind1 ezt is meg akarom valamilyen szinten tanulni :D -
#4887 Mi bajod? :/ -
#4886 már megbocsáss, de ki a fasznak képzeled magad, hogy így beszélsz? -
#4885 Jha olyan ravasz smileynak indult de.. kicsit kiszárnyasodott :D:D:D:D