41998
-
#5169 Egyenlőre jo nem jutott eszembe de a képek amikkel dolgozni kell picik és hát ugy elég szarok, meg persze vagdosni kell őket elég gány helyekről. -
#5168 #5158...hátőőőő! ennyi?
#5160...tényleg nagy lett! (a végeredmény f*sza)(látom javítottad a deviant-on is)
#5167...the best (öszkép) -
#5167 [center]
-
#5166 ok... :D -
#5165 Azért nem irtam mert közben hugomat el kellet dobnom meg futkosnom el idehazurol :D de nagyon állat lett :D -
#5164 De bocsi :DDD tesommal k nagyot röhögtünk rajta :DDDDDDDD -
#5163 Minek? :D Nem elég érthető igy? -
#5162 a képemhez meg hozzá se vakkantasz, Bex ? -
#5161 Megcsinálod magyarul is? :D -
#5160 [center]
Első nagyobb tutorialom:
-
#5159 az a gond h picik és szarok a képek amikkel dolgozni kell. nincs nagyban vagy jobb minőségben? -
#5158 [center]
-
#5157 szar ez az uj contest bnekem nem tecik! -
...nem kell drága szakember, ugye? :D -
#5155 ...:D (jó sokat használtál az eredeti képből , de látom téged is a tekintete fogott meg :D) -
#5154 a kép címe: Családi szeretet
-
#5153 ...én meg arra várok, hogy a kontesztjeidre alkoss is valamit!!! :D (pl. repülő szárny-ra nem emlékszem, hogy dobtál volna)... ZSOLESZ-nek csinálsz v.mit? (megnézném!) -
#5152 Jah tudja és várja a fejleményeket :D -
#5151 lál...öcséd tudja, hogy betetted kontesztnek ? :D -
#5150 #5130:...szeme lehetne golyó formályú! +nincs vér a pucájában? amúgy zsír!
#5131: hajrá, lessz ez még jobb is! ( azt te se gondoltad lángnak? v.?)( az a linked #5126 ill. amire átvisz fa*a)...nézegess tutorialokat! -
#5149 az a dinamos nem rossz ötlet... életrajz olvasás :S azok olyan unalmasak :D de ha muszáj akkor majd ráveszem magam. igaz, nem muszáj de haveromért megteszem... -
#5148 ...ZSOLESZ...én LEONARDO DA VINCI stílusra gondoltam (olyan barnás tervrajz a dinamóról, meg egy kis életrajz olvasás után ez+az) -
#5147 ... az ide tartozó komment #5137 (csöppet el*asztam!) -
#5146 naggyon lapos a nő :S látszik hogy szarrá van distort-olva
meg a haja ha igy van vízszintben sosem áll így ha csak nem 15kiló zselé van rajta :D:D:D
váll-alkar találkozásnál hiba
szinkorrekció
árnyékok
fog széle és színe
amugy sakál :) ezeket csináld meg és király lesz -
#5145 aham ha el nem felejtem igen -
#5144 kezén azé ott a smile :DDD -
#5143 akkor a Jedlikben megprobálsz segíteni, vagy alkotni valamit?
Nem sürgős ugy otm van rá idő bőven... -
#5142 a csávónak világítson a szeme, a nőnek meg a szájábol is follyon a vér, és fasza lesz.
igy se rossz... -
#5141 Bazzeg! Fogában van némi hiba. -
#5140 Majd leestem a székről a röhögéstől :DDDD -
#5139 hát izé... -
#5138 naggyon naaagy tetszik -
#5137 ...amikor megláttam milyen képet rakott fel Bex, úgy voltam vele ezt passzolom! ezután bekattant (az arcból) ez! minden amit írtál valós, de erről ennyit! (ha elöbb látom meg ZSOLESZ kérését rámozdulok, ezt meg hagyom)...a legjobb az egészben, hogy a szemeivel stíröli a csaj mellét!!! -
#5136 mond ki hogy szar engem nem zavar legalább őszinte vagy :D -
#5135 Az má teljesítmény a köbön. -
#5134 szerényen kifejezve ezt paintbe megrajzolom :DDD -
#5133 arra célzol gyurjak még rá egy picit? :D
de aúgy nézzétek megtanultam képet linkelni^^ -
#5132 hát ő... :P -
ez a láng milyen lett?szerintem elsőre nem olyan rosz amúgy képet nem én csináltam -
kis kocka #5130