41998
-
#5212 már válaszoltam, még ez előtt :P -
#5211 ZSOLESZ: ment egy pm válaszolj ! itt ülök azt lesem, hogy válaszooolj!!! -
#5210 Gépen van mind. -
#5209 Vááááááááá, igenjó lett, nagyon köszi a segítséged, ha megtennéd, hogy nagyobba felteszed(de ha nincs akkorez is jó lesz)
Nagyon köszi mindenkinek, meg aki unatkozik nyugodtan dobálhat fel...:D -
#5208 nyomathatsz linkeket
-
#5207 H akell még ilyen tutorial, ahol ür, nebula, csillagok, bolygok készitését mutatják be szoljatok van pár tucatom ilyenekből. Persze nem own made :D -
#5206 sztem simán.. csak most nincs kedvem tökölni vele :) -
#5205 szerintem csak a holdat javitsa egy picit. elég ha odateszed az eredeti holdat :D -
#5204 Teccik az effekt a fejden meg az ég is jo, sztem a csillagokat vedd egy kicsit szolidabra és kevesebbet tegyél rá esetleg inkább nagobbakat na joccakát
-
#5203 ...neked céloztam, de nem konkrétan erre a képre gondoltam, hanem a tutor kipróbálása után a véleményedre voltam kiváncsi! alkalmazható-e szerinted nagyméretű képen? (persze úgy, hogy az jól is néz ki) -
#5202 ha nekem céloztad a kérdést, h lehet e nagyban, akkor a válasz sajna nem..
az önarckép ( :P ) túl kisméretű, és ha csak ugy ottvan a sarokban akkor meg túl üres a kép sztem :) -
#5201 ...megnézhető "üveglappal, csavarral" a galériámban. (már kész volt mire olvastam)
...ha kell fellinkelem csavar nélkül oszt hajrá!
...döncsél ZSOLESZ!
...BLACKSHADOW nekem is bejön! (ezt lehet nagyba is, akkor is jól néz ki? -
#5200 Gratta király lett :) -
#5199 csináltam egy kisképet az űrös tut segítségével :D
-
#5198 csak ezt ne mert majdnem szétvertem a billentyüzetet multkor is a játék miatt :DD -
#5197 yingyang nemkell, de üveglap jöhetne szerintem csavar helyett ezüstösen csillogó kerettel -
#5196 ...én itt megálltam! (szólj és felteszem a galériámba a 3000x3000 variánst lehúzod oszt dobom, nekem elég a 1024x1024)rá tudnám még dobni az üveglapot csavarokkal (yin-yang) ha kell (dobna rajta)
-
#5195 az oldalt viszont köszönöm szépen! -
#5194 Nem neked kértem tutorialt papa! Én mifaszt kezdjek azzal h te jol ismered a PSt?! De vhogy azert nekem is fel kel fedezni vágod:) -
#5193 aztne mondd hogy nem ismerted :S:D -
Shadow_THH #5192 thx ez király oldal -
#5191 egész jó, bex neked is köszi bár a 2. tényleg elég kevés. amugy azt a körös jedliket én csináltam, nem kell pont azt használni. nekem nincs róla képem, amit sezdtem az google meg a jedlik honlap. -
#5190 tessék
másrészt ha valakinek kell valami az majd megkeresi:S
/szerintem... én még mindig google-t használok,
sokadrészt nem tutorozok hacsak nem létszükség, jobbszeretem magam megoldani a problémát, ismerem a ps-t elég jól, tudom mire képes, ennyi... lemásolni valaki ötletét nem mókás -
#5189 linkeljetek jo tutorokat:) oitt tul sokvan es mind manga:P -
#5188 énmár mikor láttam hogy uj logó, vágtam hogy Shedi lesz az :D:D:D
még mindig irigyellek pár lógódért -
Shadow_THH #5187 vááááááááááááááááááááááááá :D -
#5186 fúú..micsoda lógó...fel sem ismertelek először :) -
#5185 ...gyurunk vazeg!
...annak aki nem vágja, az volt a kérés, hogy JEDLIK ÁNYOS-ra valamit -
Shadow_THH #5184 nekem eddig még ez tetszik a legjobban, de azért még gyúrj rá -
#5183 régebben csináltam egy magyar repülőépítő barátunknak amolyan oklevéltáblát... öhm :D kurvajólett, azis ugyan ilyen csak más témában
ez a legjobb irány ;) -
#5182 ...ZSOLESZ: jó ez az irány vagy hagyjam? (má nem sokat geccózok vele még rámennek a logók+ez+az
...bárki beleszólhat!!! -
#5181 ezek a szarvak nekem is megvannak :D
másrészt az illesztések és élek eléggé igénytelenek sry...
/ilyen nagy tutorképet meg pls, csak linkbe, mert ez már tényleg szétbassza a topicot -
#5180 2szer is megcsintam, nosza de elvileg rákeresek h tutorial akkor kiad egy csomot ramegyek egyikre es ott download nem es akko kene jönnie.. de szakadatlanu akarja h aktivaljam:) -
#5179 Nem aktiváltad az accountodat. Amikorregizel az emilcomre amit megadtál küld egy levelet és baban van egy cim egy aktiválo cim. arra katt és aktiválod az accountos és már megy is -
#5178 Before you can use your deviantART account, please verify that your email address is correct. When you press submit, an email will be sent to your mailbox with a link for you to click. When you click that link, your account will be activated and you will be able to fully interact with everything deviantART has to offer.
ezt nyökögi hiába csinalom baszik engedni -
#5177 Nincsenek.
regizz és enged letölteni -
#5176 A deviant arton nicnsenek rendeószerezve a tutorialok? Meg letöteni se engedi folyton h huzzak az emailomhoz elfogadni v mi de nemfogadja:P -
#5172 Thx -
#5171 nagyon király lett grat -
#5170 ...talán megpiszkálom én is!