41998
-
#4803 igen nekem full magyar.De sajna ritka a magyar tutorial ami nem is baj csak néha elakadok ezért gondoltam hogy megkérdezem .De azért Thx! -
#4802 Sedó..írtam 5letet témára a phéntekbe..majd sasold meg.. -
#4801 Igen, sehogy. Van angol meg magyar. Minden leírásban angolul vannak a parancsok és semmi angoltudás nem kell hozzá, szóval az angollal jársz a legjobban. -
Shadow_THH #4800 WIN -
#4799 Hi!Tudtok abban segiteni hogy lehetne nyelvet állitani ps-ben? -
#4798 Szennyezés-témára egy elvontabb megoldás..
-
#4797 wazz !! Egy ilyen Szentjános bogár mennyi idő?? -
#4796 Uuuuh ez aranyat er imádlak!!! -
#4795 Nekem Fujitsu siemens, LCD monitor többet nem tok róla, fater vette :D
Nekem az L-től faxán látni -
#4794 #4790 az lehet, hogy a monitorom nem a legjobb (samsung: syncmaster 930bf (tn film) játékra vettem), de ha nem tudnám ki készítette akkor csak találgatnám mi van odaírva (lehet nagyobb méretbe talán) -
#4793 nem tom, nekem egész türhető, de csak a vége, lehet h monitorod másabb...
Egyébknt direkt ilyen homályos most szippantja be a spirál -
Shadow_THH #4792 ez jó -
#4791 Fasza! Hogy csináldat a bogarat? -
#4790 XELAG:...k*rva jó (mint valami sugárzó bogár alulról :D minnél tovább nézem annál jobb)
ZSOLESZ...a neved nálam szinte olvashatatlan, a spirál faxa! -
#4789 faxa.
---->Nem nagy tudás kell hozzá de azért felteszem mer nekem teccik.
-
lol :D -
#4787 lopod másik képrol -
#4786 Elküldenéd a brushokat? -
#4785 Nos igen, emg aztán nem rég volt is írva, nem is egyszer, de most aranyos leszek és elmondom, hogy deviantART -
#4784 keress rá -
#4783 brush packokat honnan lehet leszedni? -
#4782 felhőkre van brush pack :) ennyi :D -
#4781 nézz körül itt+itt+itt ott! :D -
#4780 hogy a brantba lehet felhőket meg ilyen élethű dolgokat csinálni nekem adobe photostop 6.0 van de nemtom h kell ilyeneket mondhatnátok néhány technikát.(bocs a hülye kérdésért kezdő vok). -
F1re #4779 Contest: SZENNYEZÉS! /részletekért keresd EZT #4206 a hsz-t :) -
#4778 ezek a "belső sérülések" teljesen úgy hatnak, mintha fogtál volna egy egy mini sörétest, vagy egy pisztolyt, és belülről kezdtél volna el lövöldözni :D
a golyó jó, de az ablak csak később reped el becsapódás után és ez még nem az a pillanat... -
#4777 nah van már photoshopom is^^ezt még tanulnom kell^^ -
#4776 skuló? Méfajt nekem teccik:) bar azok ajukak elég furák:P -
#4775 Kajak ugyanazeket irtam le,de aze sztem siman beletelálhat, nem tudjuk h miko lotte ki:) bar valoszinu h nem tul reg:) de addig is kitérhettet a tüzelési helyzeténől:) -
#4774 THX! (én ehitettem magammal, hogy ugye mozog a gép (repűl :D) és azé tűnik úgy mintha NEM lenne jó a szög) egyébként meg tök igazad van ez csak magyarázkodás :D
#4772 ááááááúúúú (ez fájt) a skuló jobb! -
#4773 ( nincs kész) -
#4772 Felkő dobni egy kicsit:P
-
#4771 szóval ez a gép sosem fog kondezcsíkot húzni:)
másrészt a szárnyról leváló részeket amiket látsz az a pára ami kicsapódik, amugy az a része jó lett, egy ilyen golyó nem szakítja be az üveget, viszont, olyan 20centi husszú, ami a képen van az egy pisztolyból hihető lenne :) másrészt a repcsi már nagyon torz és emiatt 2d-s ezen az uj repcsisen meg jó a gép, csak épp nem jó a szög amiben lő, legalábbis onnan sose fog az üvegre találni
sokadrészt a gépek egyáltalán nem passzolnak a belső környezethez... -
#4770 ... Bads nevű brush csokorból 2db+fantázia. (első brush világoskék (bevésés), közepe köralakú kijelőlő(lágy perem 3pxl), kitőlt feketével, majd azonnal kivágva, így a széle kicsit retkes és átlátsz rajta, majd még1 csillag brush feketével attól repedezett a közepe) nincs mit! ja és persze új rétegen! (64 kbt küggyem?)
...bardocz :D -
#4769 Drága ahoz a monitorom:D -
#4768 pisztollyal^^ -
#4767 sztem brush -
#4766 Az üvegre hogy készült a lövésnyom? -
#4765 #4762 sz.tem is sokkal szebb volt a kék színű gép, de azt csúnyán torzítva tudtam volna beállítani ebbe a belövős pozicióba! (nem dobtam ki, van egy sorozatlövős kép #4604 azt meghagyom inséges időkre)
#4763 megy a PM -
#4764 Sztem annak furán állt az orra mintha nem lett vona minden koser a perspektivával v mivel