41998

photoshop-banner.jpg
  • Desmond20
    igen nekem full magyar.De sajna ritka a magyar tutorial ami nem is baj csak néha elakadok ezért gondoltam hogy megkérdezem .De azért Thx!
  • Shiwo
    Sedó..írtam 5letet témára a phéntekbe..majd sasold meg..
  • KILLER2
    Igen, sehogy. Van angol meg magyar. Minden leírásban angolul vannak a parancsok és semmi angoltudás nem kell hozzá, szóval az angollal jársz a legjobban.
  • Shadow_THH
    WIN
  • Desmond20
    Hi!Tudtok abban segiteni hogy lehetne nyelvet állitani ps-ben?
  • Shiwo
    Szennyezés-témára egy elvontabb megoldás..
  • France men
    wazz !! Egy ilyen Szentjános bogár mennyi idő??
  • dzsuvajoe
    Uuuuh ez aranyat er imádlak!!!
  • zsolesz92
    Nekem Fujitsu siemens, LCD monitor többet nem tok róla, fater vette :D
    Nekem az L-től faxán látni
  • droidika
    #4790 az lehet, hogy a monitorom nem a legjobb (samsung: syncmaster 930bf (tn film) játékra vettem), de ha nem tudnám ki készítette akkor csak találgatnám mi van odaírva (lehet nagyobb méretbe talán)
  • zsolesz92
    nem tom, nekem egész türhető, de csak a vége, lehet h monitorod másabb...
    Egyébknt direkt ilyen homályos most szippantja be a spirál
  • Shadow_THH
    ez jó
  • KILLER2
    Fasza! Hogy csináldat a bogarat?
  • droidika
    XELAG:...k*rva jó (mint valami sugárzó bogár alulról :D minnél tovább nézem annál jobb)
    ZSOLESZ...a neved nálam szinte olvashatatlan, a spirál faxa!
  • zsolesz92
    faxa.

---->Nem nagy tudás kell hozzá de azért felteszem mer nekem teccik.
  • xelag

lol :D
  • dzsuvajoe
    lopod másik képrol
  • KILLER2
    Elküldenéd a brushokat?
  • KILLER2
    Nos igen, emg aztán nem rég volt is írva, nem is egyszer, de most aranyos leszek és elmondom, hogy deviantART
  • macselek #4784
    keress rá
  • bardocz
    brush packokat honnan lehet leszedni?
  • VRSDM
    felhőkre van brush pack :) ennyi :D
  • droidika
    nézz körül itt+itt+itt ott! :D
  • roberto
    hogy a brantba lehet felhőket meg ilyen élethű dolgokat csinálni nekem adobe photostop 6.0 van de nemtom h kell ilyeneket mondhatnátok néhány technikát.(bocs a hülye kérdésért kezdő vok).
  • F1re
    Contest: SZENNYEZÉS! /részletekért keresd EZT #4206 a hsz-t :)
  • v150r
    ezek a "belső sérülések" teljesen úgy hatnak, mintha fogtál volna egy egy mini sörétest, vagy egy pisztolyt, és belülről kezdtél volna el lövöldözni :D
    a golyó jó, de az ablak csak később reped el becsapódás után és ez még nem az a pillanat...
  • bardocz
    nah van már photoshopom is^^ezt még tanulnom kell^^
  • dzsuvajoe
    skuló? Méfajt nekem teccik:) bar azok ajukak elég furák:P
  • dzsuvajoe
    Kajak ugyanazeket irtam le,de aze sztem siman beletelálhat, nem tudjuk h miko lotte ki:) bar valoszinu h nem tul reg:) de addig is kitérhettet a tüzelési helyzeténől:)
  • droidika
    THX! (én ehitettem magammal, hogy ugye mozog a gép (repűl :D) és azé tűnik úgy mintha NEM lenne jó a szög) egyébként meg tök igazad van ez csak magyarázkodás :D
    #4772 ááááááúúúú (ez fájt) a skuló jobb!
  • dzsuvajoe
    ( nincs kész)
  • dzsuvajoe
    Felkő dobni egy kicsit:P

• VRSDM
    szóval ez a gép sosem fog kondezcsíkot húzni:)
    másrészt a szárnyról leváló részeket amiket látsz az a pára ami kicsapódik, amugy az a része jó lett, egy ilyen golyó nem szakítja be az üveget, viszont, olyan 20centi husszú, ami a képen van az egy pisztolyból hihető lenne :) másrészt a repcsi már nagyon torz és emiatt 2d-s ezen az uj repcsisen meg jó a gép, csak épp nem jó a szög amiben lő, legalábbis onnan sose fog az üvegre találni

sokadrészt a gépek egyáltalán nem passzolnak a belső környezethez...
  • droidika
    ... Bads nevű brush csokorból 2db+fantázia. (első brush világoskék (bevésés), közepe köralakú kijelőlő(lágy perem 3pxl), kitőlt feketével, majd azonnal kivágva, így a széle kicsit retkes és átlátsz rajta, majd még1 csillag brush feketével attól repedezett a közepe) nincs mit! ja és persze új rétegen! (64 kbt küggyem?)
    ...bardocz :D
  • KILLER2
    Drága ahoz a monitorom:D
  • bardocz
    pisztollyal^^
  • Shiwo
    sztem brush
  • KILLER2
    Az üvegre hogy készült a lövésnyom?
  • droidika
    #4762 sz.tem is sokkal szebb volt a kék színű gép, de azt csúnyán torzítva tudtam volna beállítani ebbe a belövős pozicióba! (nem dobtam ki, van egy sorozatlövős kép #4604 azt meghagyom inséges időkre)
    #4763 megy a PM
  • dzsuvajoe
    Sztem annak furán állt az orra mintha nem lett vona minden koser a perspektivával v mivel