41998

photoshop-banner.jpg
  • lang14
    ez egy jó kis oldal van balra lenn egy kifejezés fordító... jó tud lenniPS - szótár
  • acsati
    szmájli?
    nekem tetszik de én se tom mi ez de jo :D
  • France men
    Unatkoztam Nem tom mi ez :D:D:D:
  • droidika
    :( de magyar (7 CE)! (már többszőr hangoztattam, és még ráadásul az angolt se vágom) azé kösz a fáradságot! (majd megkeresem valahól képes tutorial-ban :D)
  • zsolesz92
    nyitsz egy 10*10es transparent dokumentumot ps-ben.
    fopgod az 1pxes pencil toolt,(ránagyítasz a képre) és a bal fölső sarokbol átlósan a jobb alsóig kipontozod(10 klikk, nem bonyoluzlt..)
    aztán edit_define pattern, megadsz eghy nevet, ahová akarod oda meg én ugy szoktam h van a clone stamp tool. ha jobbal klikkelsz rá kidobja a pőatterrn stamp toolt. azzalé meg csak végigfirkantod az egész képed...
    ha nmem érted akkor először probáld meg és utrána kérdezz, igy még én se értem :D remélem nem magyar a ps-ed :D
  • ColdFire
    nm xDDD
  • VRSDM
    megsugom ez nem cset nemis flémtopic
  • KILLER2
    Megsúgom: te is :D
  • ColdFire
    én meg megsugom: akko kabbe
  • KILLER2
    Én meg megsúgom: mindkettő
  • ColdFire
    megsugom aza jobb :D
  • KILLER2
    Így ahogy néztam picit olyasmi mint az EA logója, gondolom azért, mert van kerete és köralakú :D
  • KILLER2
    Gondolom pattern (minta). (remélem nem rosszat mondtam)
  • droidika
    zsír! (...tudod nekem olyan gomb-os+én a zs betűt még efekteltem volna) a csíkozást azt, hogy?
  • zsolesz92
    Vélemény? unatkoztam aztá vmit csinálnom kellett, megrajzoltam laponmajd megvalósítottam...
  • zsolesz92
  • soma62
    Hali! a screen a rétegeknél ott alul magyar ps be milyen néven jelenik meg???
  • droidika
    én a mágneses lasszó-val jelölök ki, majd kihúzom a képből (kivágom) és ujabban a Bexter (#4634) álltal leírt módon
  • bardocz
    akkor milyen szép kijelölés van amivel pontosan lehet?pl olyan pontosan mint az extractal csak simán kijelölni
  • dzsuvajoe
    www.adobe.com
  • Sparhawk
    Valaki tudna segíteni, hogy hol töltsem le a photoshop-ot?
  • dzsuvajoe
    Az extract az nem kijelolés hanem, kivágás kiragadás
  • bardocz
    amikor a filter>extractal jelölök ki hogyan tudom azt beállítani hogy az eredeti képen jelölje ki azt amit ott kijelöltem és ne egy újat nyisson meg ezért mert ez így eléggé zeveró hogy nem tom használni+itt van olyan kijelölés mint gimpbe az útvonalak?
  • droidika

ez egy üvegmozaik kép amit 2-en csináltunk, kézzel+gyémántkorongos flexel készült, a legnagyobb mozaikszem 2x2cm (ma tettem rá azt a vízszerüséget+keretet)(nagyobba majd a galériámba)
    #4856 LIBRI-be van könyv azt tom de, hogy jó-e azt már nem. (érdekel engem is)
    #4858... azért bal alsó mert van jobb felső is :D
  • dzsuvajoe
    A bogoarat se sokkal nehzebb megcsinalni...:)
  • dzsuvajoe
    (Megsugom az bal szél:), csak igy magunk közt )
  • droidika
    ...szép új világ! (jobb szélén, tetején, vágási hiba ) (amit mutattál vágási technikát pont jó rá :D) teccik
    #4850... (nekem) túl sok minden van rajta, nem áll össze egyképpé! bal alsó szemben az a tükröződés f*sza
    # 4851... majd ha bogár lesz belőle! (#4814)
  • Kovsebi
    Sziasztok!

Milyen könyvet érdemes megvenni a Photoshop CS-hez?
    Fotózáshoz szeretném használni.. Utómunkálatokra.
  • kis kocka
    thx
  • F1re
    teccik
  • dzsuvajoe
    a föld foltjait mive csináltad?
  • Bexter
  • dzsuvajoe
    jeee:) nem tom mi az de pont az

• kis kocka
  • dzsuvajoe
    Köszi, én egy ilyt találtam remélem mukodik kicsit vicces: A Photoshop CS3 aktiválásának elkerülése

GT hívta fel a figyelmemet arra a felettébb mulatságos tényre, hogy az Adobe termékmenedzsere saját blogjában kínálja a legújabb Photoshop béta törésének kulcsát, persze csak passzívan, ugyanis egy Jack nevű illető mint első hozzászóló leírta ehhez a bejegyzéséhez: John Nack on Adobe: Photoshop CS3 serial number update:

After installing Photoshop just rename file „C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\AMT\application.sif” file and give another name. Then PS CS3 will work without any time limit.

Mac OS X alatt teljesen hasonló a dolog, ha megnézzük az Adobe Photoshop CS3.app tartalmát (jobb klikk, Show Package Contents), majd legegyszerűbb, ha rákeresünk az ablak sarkában lévő keresőben a „appl” szövegre (az elérési út: Resources/AMT). Magam még nem próbáltam, de valószínűleg működik.
  • macselek #4848
    nagyon nehéz úgy beszélni hogy az ne legyen az
  • macselek #4847
    sok minden félreérthető...
  • droidika
    dzsuvajoe: ment a pm, ha megy a torrent (szivesen :D)
    macselek: ok! de látod félreérthető!
  • dzsuvajoe
    CS3 serial nincs esetleg valakinek?:)
  • macselek #4844
    nem olyan értelemben gondolta,..:( bocsi..