41998

photoshop-banner.jpg
  • dzsuvajoe
    Tudom h tok alap dolog de most nem esik le: H csináltad meg h a legnagyobb fejű faszi(fingom nincs a nevéről nem nézem) ugy benne vn falban v vágod mire gondolo:)
  • zsolesz92
    Köszi a hozzászóláspok a a képemhez, javítom a hivbákat..
  • dzsuvajoe
    Nembaj itt van a tükörképével, meg egy kis rusnya lansflarevel. En is 19encessel tolom nem baj ennyire sikerdett igy legalab nem leeht belekotni a részléetekbe:P
  • droidika
    ... tetszik ( nem hiányzik a sziget tükröződése, mert elötte olyan vad, tajtékos a tenger, hogy az nem is látszódhat) ...(szerintem!) egy bajom van csak, kicsi a kép (monitorom 19 col 1280x1024)
  • dzsuvajoe
    van tütüs topik is dob fel oda is
  • dzsuvajoe
    LOL:) télleg
  • Shiwo
    bár akkor a szigetnek is kéne vmennyire tükröződkie, nem ?
  • Shiwo
    így már jobb
  • dzsuvajoe
    ???????
  • dzsuvajoe
    #4953 Ohh ez jó ötlet vhogy nem is gondoltam rá,
    #4954 nem csal a szemed, ott láttad, csak gyakorlok aztán feldobálom ide h mit szótok hozzá:)
  • France men
    Nekem nagyon tetszik de ezt mintha láttam volna a tutor.hu-n de jo ;)
  • Bexter
    Ha csinálsz a viznek egy felszint h látszdojion honnan viz honna levegő akkor igen
  • acsati
    miért nem jeleniti meg a képeket amiket be akarnék szurni?

ez az enyém
    -
    és ez a tutorialban
  • acsati
    imagereadyben ilyen az enyém:

és ilyen a tutorialban:

nekem CS2-m van és ez a tutorial még nem lehet CS3-as mert régi de akkor nem értem nekem miért nincs?
  • dzsuvajoe
    Sztetek sem olyan mintha vizen tükröződen?:(
  • John1987
    eredeti:
  • Bexter
    Szeresük a cápaorrut :P
  • John1987
    Ezt még kb 1 hónapja csináltam, 3 óra alatt dobtam össze, mivel ez egy Online Virtuál Tuning Verseny volt itt
  • Bexter
    Szöveg legyen láthatóbb, több rács nem ártana meg pl a térképről egy kép. és sztem ne legyen mindnen fej látható meg maszkolj is egy kicsit. Amugy jo
  • droidika
    ... elsőre, mikor megláttam azt hittem valami meleg honlap reklám!
    ... másodjára (értelmeztem mit látok)nagyon megtetszett!(lens flare-vel együtt)
    ... harmadjára (a szöveg (a k)sajnos alig látszik viszont aki alatta van az naon jól sikerült, az előtérben (jobbra) lévő szépfiúból elég lenne 1 is) öszkép szerintem nagyon jóra sikerült!
  • BlackShadow
    hát igen az a lens flare kifejezetten csúnya :D
    erősebb szöveggel, meg sucre fejének hátterbeillő bevágásával töki kép lenne sztem
  • KILLER2
    Nem baj, akkor sem tetszik a villanás. Hol a címük? Azonnal szólok nekik! :D A betűkkel csak anniy, hogy Link fején nagyon halváj az AK.
  • zsolesz92
    Na akkor elmondanám, hogy azért nem tetszik, mer ezzel semmi munkám nem is volt csak összevágtam 4 képet, meg scofieldnek kiemeltem a fejét...
    Na jó meg a softos radír, de télleg csak ennyi, az a villanás is ott volt alapbol, a betük meg azért halványak mert vannak rajta kb 50%os opacitys képek... ahol nincs másik kép, ott tök jól láccik a betü
  • KILLER2
    Nem rossz, de a betk lehetnének erősebbek, és szerintem más színűre kéne azt a fényizét Scofield fejénél, bár lehet, azért látom így, mert sosem szeretem ezt a villanást.
  • zsolesz92
    képet meg nem ártana tenni :P
  • zsolesz92
    Unalmamban, tanluás helyett inkább egy naonjó sorozatnak csináltam egy kevésbé jó bannert. illetve összkép teccik, csak nem sok munkám volt vele és azé nem teccik...:P
  • zsolesz92
    a brush méretének kicsinyítésére illeve nagyításásra van hotkey?
  • zsolesz92
    Talán mert nem ugyanaz a verzio? foggalmam sincs, csak az lapokat tudom image readyben...
  • acsati
    nem tudjátok hogy én az ImageReady-be az animation palettán mér nem látok egy olyan fület hogy Rollover? pedig egyik tutorialba van de nálam nincs:( miért?
  • zsolesz92
    nm, én is használok hotkaeyeket, sokkal gyorsabb mintha egérrel keresgélem, bár a toolok közül csak a brusht szoktam hotkeyjel, többit nem tom megjegyezni, illetve nem is probáltam
  • VRSDM
    stock -ra állást azt vágtam,
    kösz az " x " et :)
  • zsolesz92
    vrsdm a 2 szín foreground / backg az xel cseréled meg őket, d-vel meg fekete fehérre állítod...
  • dzsuvajoe
    De szétszakadok ezeken az emmbereken hát akkor a apofájuk h az nemigaz. Hol élnek ezek?
  • VRSDM
    ne légy már bolond :D 2 büntivel meg főleg ne ;)

hotkey gyártóban sem találtam olyat amivel csinálhatnám
  • dzsuvajoe
    Ctrl-I :PPPPP
  • VRSDM
    miez hogy kényelmes vagyok?
    hát had bővítsem már a hotkey tudományom (igyis már elég jól nyomatom, mivel alapbol is vakon 10ujjal írok, aztán ;) csak pörögnek az ablakok fel le, de erre a színcserére nem találtam gyorsgombot:)

ezt a szeleset meg nemtudom, csináld meg színessel és aztán feketítsd, majd megnézem énis
  • dzsuvajoe
    Engem jo sokaig idegesitett ezzel de mas szinnels em csinajja(nekem)
  • Bexter
    érdekes nálam is ezt történt feketénél nem csinálja ugy ahogy kéne :D
  • dzsuvajoe
    igen
    de ha nincsnek egyen akkor sincs változás
  • VRSDM
    nem tévedsz, ráraktál egy stylize - wind-et és mivel egy rétegen voltak ezért a jobbról fujó szél szépen elkente a jobb csikod bal szélét is :)