41998
-
#4964 Tudom h tok alap dolog de most nem esik le: H csináltad meg h a legnagyobb fejű faszi(fingom nincs a nevéről nem nézem) ugy benne vn falban v vágod mire gondolo:) -
#4963 Köszi a hozzászóláspok a a képemhez, javítom a hivbákat.. -
#4962 Nembaj itt van a tükörképével, meg egy kis rusnya lansflarevel. En is 19encessel tolom nem baj ennyire sikerdett igy legalab nem leeht belekotni a részléetekbe:P -
#4961 ... tetszik ( nem hiányzik a sziget tükröződése, mert elötte olyan vad, tajtékos a tenger, hogy az nem is látszódhat) ...(szerintem!) egy bajom van csak, kicsi a kép (monitorom 19 col 1280x1024) -
#4960 van tütüs topik is dob fel oda is -
#4959 LOL:) télleg -
#4958 bár akkor a szigetnek is kéne vmennyire tükröződkie, nem ? -
#4957 így már jobb -
#4956 ??????? -
#4955 #4953 Ohh ez jó ötlet vhogy nem is gondoltam rá,
#4954 nem csal a szemed, ott láttad, csak gyakorlok aztán feldobálom ide h mit szótok hozzá:) -
#4954 Nekem nagyon tetszik de ezt mintha láttam volna a tutor.hu-n de jo ;) -
#4953 Ha csinálsz a viznek egy felszint h látszdojion honnan viz honna levegő akkor igen -
#4952 miért nem jeleniti meg a képeket amiket be akarnék szurni?
ez az enyém
-
és ez a tutorialban -
#4951 imagereadyben ilyen az enyém:
és ilyen a tutorialban:
nekem CS2-m van és ez a tutorial még nem lehet CS3-as mert régi de akkor nem értem nekem miért nincs? -
#4950 Sztetek sem olyan mintha vizen tükröződen?:( -
John1987 #4949 eredeti:
-
#4948 Szeresük a cápaorrut :P -
John1987 #4947 Ezt még kb 1 hónapja csináltam, 3 óra alatt dobtam össze, mivel ez egy Online Virtuál Tuning Verseny volt itt
-
#4946 Szöveg legyen láthatóbb, több rács nem ártana meg pl a térképről egy kép. és sztem ne legyen mindnen fej látható meg maszkolj is egy kicsit. Amugy jo -
#4945 ... elsőre, mikor megláttam azt hittem valami meleg honlap reklám!
... másodjára (értelmeztem mit látok)nagyon megtetszett!(lens flare-vel együtt)
... harmadjára (a szöveg (a k)sajnos alig látszik viszont aki alatta van az naon jól sikerült, az előtérben (jobbra) lévő szépfiúból elég lenne 1 is) öszkép szerintem nagyon jóra sikerült! -
#4944 hát igen az a lens flare kifejezetten csúnya :D
erősebb szöveggel, meg sucre fejének hátterbeillő bevágásával töki kép lenne sztem -
#4943 Nem baj, akkor sem tetszik a villanás. Hol a címük? Azonnal szólok nekik! :D A betűkkel csak anniy, hogy Link fején nagyon halváj az AK. -
#4942 Na akkor elmondanám, hogy azért nem tetszik, mer ezzel semmi munkám nem is volt csak összevágtam 4 képet, meg scofieldnek kiemeltem a fejét...
Na jó meg a softos radír, de télleg csak ennyi, az a villanás is ott volt alapbol, a betük meg azért halványak mert vannak rajta kb 50%os opacitys képek... ahol nincs másik kép, ott tök jól láccik a betü -
#4941 Nem rossz, de a betk lehetnének erősebbek, és szerintem más színűre kéne azt a fényizét Scofield fejénél, bár lehet, azért látom így, mert sosem szeretem ezt a villanást. -
#4940 képet meg nem ártana tenni :P -
#4939 Unalmamban, tanluás helyett inkább egy naonjó sorozatnak csináltam egy kevésbé jó bannert. illetve összkép teccik, csak nem sok munkám volt vele és azé nem teccik...:P -
#4938 a brush méretének kicsinyítésére illeve nagyításásra van hotkey? -
#4937 Talán mert nem ugyanaz a verzio? foggalmam sincs, csak az lapokat tudom image readyben... -
#4936 nem tudjátok hogy én az ImageReady-be az animation palettán mér nem látok egy olyan fület hogy Rollover? pedig egyik tutorialba van de nálam nincs:( miért? -
#4935 nm, én is használok hotkaeyeket, sokkal gyorsabb mintha egérrel keresgélem, bár a toolok közül csak a brusht szoktam hotkeyjel, többit nem tom megjegyezni, illetve nem is probáltam -
#4934 stock -ra állást azt vágtam,
kösz az " x " et :) -
#4933 vrsdm a 2 szín foreground / backg az xel cseréled meg őket, d-vel meg fekete fehérre állítod... -
#4932 De szétszakadok ezeken az emmbereken hát akkor a apofájuk h az nemigaz. Hol élnek ezek? -
#4931 ne légy már bolond :D 2 büntivel meg főleg ne ;)
hotkey gyártóban sem találtam olyat amivel csinálhatnám -
#4930 Ctrl-I :PPPPP -
#4929 miez hogy kényelmes vagyok?
hát had bővítsem már a hotkey tudományom (igyis már elég jól nyomatom, mivel alapbol is vakon 10ujjal írok, aztán ;) csak pörögnek az ablakok fel le, de erre a színcserére nem találtam gyorsgombot:)
ezt a szeleset meg nemtudom, csináld meg színessel és aztán feketítsd, majd megnézem énis -
#4928 Engem jo sokaig idegesitett ezzel de mas szinnels em csinajja(nekem) -
#4927 érdekes nálam is ezt történt feketénél nem csinálja ugy ahogy kéne :D -
#4926 igen
de ha nincsnek egyen akkor sincs változás -
#4925 nem tévedsz, ráraktál egy stylize - wind-et és mivel egy rétegen voltak ezért a jobbról fujó szél szépen elkente a jobb csikod bal szélét is :)