41998
-
#5129 Ja meg még annyi hogy jó lenne hogyha ez a jelvény rajtalenne vagy címer vagy mi ez...
Nem pont ebben a verzióban, de kéne rá a kép.
Itt egyet lehet is találni: www.jaisz.hu
csak tök pojén mer 3 részre van szaggatva a kép szal mind a 3at le kell menteni és ugy össszeilleszteni, bár nem nehéz, de akkor is nevetséges hogy egy ekkora képet 3 részre...
na oké /ON -
#5128 jobb gomb a layerre a palettán, bleding options, és játszasz...
gradient overlay, esteleg outer glow, meg ott probálgass ki mindent... -
#5127 extrémben mit értesz? Azért Jedlik ne legyen fára lógatva XD
-
#5126 valaki el tudja mondanni hogy flame brush ecsetekkel hogyan tudok élethű lángokat csinálni?ezzel a settel -
#5125 mennyire legyen extrém? -
-
#5122 Uhh, hát hogy is kezdjem. Nagy kéréssel fordulok hozzátok, elég fontosa dolog. Havernak suliba kell vmit csinálni, ami az iskolával kapcsolatos, nem tul "nyálas"(szóval a diákok ne basztassák érte h milyen nyali képet csinált), de ne is tul laza, szal azért kapcsolódjon az iskolához. Ez egy verseny lenne, és a Jedlikbe jár. eddig ennyit birtam kierőszakolni magambol, a háttér csak azért zöld hogy legyen ott valami, nem olyan lesz!
[img]http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1101120711&status=galeria&galeria=Photoshop[img]
Kérlek segítsetek, adjatok ötleteket, vagy akinek kedve van meg is csinálhatja. Méret sztem amekkorát akartok.
Megköszönném segítségeteket, meg meg is köszönöm, igy előre is :P -
#5121 Pl egy betontömb? Az elég kemény nem? xD -
#5120 lesznek keményebbek is :D -
#5119 azért voltak itt már kemény diók:) holnap teszek fel képet;) -
#5118 aham :) -
#5117 Aztán majd jöhet a hard mi? -
#5116 Az eddigiek túl könyüek voltak. Körbevágtad háttér oszt csá. Ez most direkt keményebb :D
Medium fokozat ha ugy jobb :D -
#5115 most komolyan szivatsz hogy kivágjam ezket a leveleket ? :# -
#5114 nem -
kis kocka #5113 te vagy a képen? -
#5112 [center]
Figyelem!!
Új Contest! A téma szabadon választható!
http://users.atw.hu/bexter/ps/100_0081.jpg
Sok sikert! -
#5111 -
#5110 tudom lájtos kép, nem sok effektel de tetszik a stilusa
-
kis kocka #5109 hát nem egészen én csináltam
ebből szerváltam aztán végeztem egy kis változtatást -
#5108 azt a szivet hogy csináltad? tök jo -
#5107 deviantart.com on keres rá hogy planet tutorial. lesz egy csomo én azokat használom. -
Daveee #5106 énis szeretnék yieneket tudni vki tud adni ütletet?
tutorial.hu végig csináltam az egészet -
#5105 Nekem bejön. Én most kezdem el tanulgatni a planet, star, ring és nebula tutorialokat :D -
kis kocka #5104 -
#5103 Hi all!!
Rég nem jártam erre.Látom jól elvagytok.Rég nem írtam ide,képet meg még régebben raktam be.mostanábn nem sokat Photoshoppolok,de most a CS3-mal elbaromkodtam 1 kicsit.Legfőkébb az univerzum érdekel,olyasmiket szeretek photoshopban csinálni,bár nem nagyon próbálgattam eddig,amiketr megpróbáltam azok nagyon rosszak lettek.Ma is így volt.Festegettem,csillagoztam,blending modeokat álligattam,és ennek az átállítésnak köszönhetően sikerült egy számomra elfogadható Nebulát csinálni.Ezt szeretném most megosztani és a véleményeteket kérni:
-
#5102 ...THX: kis kocka!
...THX: fsgh!
... nagy méret -
#5101 603 új üzenet -
#5100 Mért nem tudok devianartban aprfilomhoz a logot beileszteni? nem ir ki errprt a feltételeknek meg megfelel :((( -
#5099 miért lenne? nem a tudástól lesz szép egy kép, vagy hogy hány effekt van rajta :)
/én az elmosást egy kör alaku magas feather-el csinálnám hogy a közepe felé élesedjen -
#5098 #5074 Nagyon amator? -
#5097 aztaaa ezt te csináltad?:O sztem nagyon jól visszadja a tüköződést meg minden:) jó lett:) -
kis kocka #5095 nice -
#5093 Oppááá. Bocs. Nem is vettem észre. Aéz nem néztem meg a listában, mert most nem akartam elindítani a programot, csak hirtelen támadt kíváéncsiságból kérdeztem. -
#5092 leírtam 3hsz előtte hogy miaz te vaksi :D -
#5091 Gondoltad volna, hogy vettem a fáradtságot és elolvastam? Nem semmi mi? xD -
#5090 Na ezt majd valahogy átviszem angolba. -
#5089 -
#5088 Művészi ----> Műanyag borítás
angolul nem tom -
#5087 wazze nem nézek ide erre 102 irás van :D lol