41998
-
#5086 mert nem tudndád végignézni 1perc alatt a filter galerit? :S
plastic warp amugy -
kis kocka #5085 miet? -
kis kocka #5084 az a "zselés cucc" az műanyag borítás amit a szűrőbe lehet -
#5083 Abból van egy pár. Mi a neve? -
#5082 HAt ez a zselés cucc:)))) olyan mintha pofáncsulták volna agórét XDD -
F1re #5081 nekem reg ota van psem meg sem tok iet :) -
#5080 hogy hogy, hogy van?:) Szűrővel:) -
F1re #5079 na igy mar kurvara teccik a 2. de az 1. is jo igy jo hogy az a cimer nem latszik ki vagy hogy monnyak nem ojan eros a kontraszrajta vagy mittom en :D -
#5078 És hogy van ez a zselés csillogó effekt? -
#5077 Igen ő a vezetőedző Mancini(Mancsini) -
#5076 gonolom az a csapatkapitány ott baloldat vagy tulaj vagy akárki:D nemvagyok otthon fociban de ettől a zselés effekttől, nem ugrik be a neve, elég érdekes lett, a ruhákon jól néz, ki, maszkold őket rá CSAK RUHÁRA :D és fain lesz :D -
még játszottam vele egy picit:P -
#5074 Csinaltam egy ilyet, meg kezdo vagyok, de probalom magamat fejleszteni:
-
#5073 Ez a beszéd hajrá hajrá! -
kis kocka #5072 köszi az építő jellegű hsz-eket.
nem rég csak pár hete csak ps-ezek és nem fogod elvenni tőle a kedvem csak jobban fogok ez után próbálkozni -
#5071 az címer:P értem s köszi:) -
F1re #5070 ezen meg nekem minden teccik faxa csak 1 nagy ami nem teccik az a kor alaku ieze'nek a szele :D a sarga perem nem jo igy + vagy halvanyitani az egesz koralaku cuccot vagy nem tom :D -
F1re #5069 sztem az a felilre nem kene meg folotte az a labdas cucc sem es a csaj arca meg ne legyen halvany es sztem akkor nem rossz :) -
#5068 Sziasztok! nem nagyon szoktam ide írni csak nézegetem miket csináltok:) de most én is beteszem az egyik munkámat:)
-
#5067 osztom VRSDM elvrás nézeteit túl sűrű a kép, mintha minden efffektet ami teccik a psben megprobáltál volna besűríteni egy képbe. A Lány arcáből pedig szinte semmi nem lácik csak szeme meg a szájából egy pici olyan szinten beégetted. pedig ő lenne alényeg nem? Meg zavaro a sok halvány minta és az oda nm illo dolgok pl: a lény fején a z virég v mi aszösz, meg a jobb felső nyilak. a cikesszel:) nem tom mi volt a célod. Vhogy tényleg iszonyatosan kaotikus a kép. Előbb találd ki h mit szeretnel csinálni és tervezd meg kicit fejben v papiron, ne állj neki csak ugy ami jön alapon alkotni, bár van h aza a céravezető. Mennyi ideje PSezel?:) El ne vegyem tőle a kedvedet:) ez csak 1 vélemény:) -
#5066 őszinte leszek, nekem nem tetszik, mintha kiöntöttem volna egy láda brush-t a képre... az az effektus van -
#5065 hmm. azt még nem láttam. bocs. tejet iszom
5059# : Az a legzavaróbb a képen, hogy a robbanás egyáltalán nem világítja meg a karaktereket, ha firkálnál köréjük kis élfényt, máris nem esnének le annyira háttérről.
ill a koponya körüli lángok lehetnének egy kicsit igényesebben is kivágva/ színben a háttér robbanásához igazítva.
kócsolom -
#5064 Meg a fönt lévő szárnyas labda körül is van egy kis fehér keret, azt is levehetnéd. Még annyi, hogy ha a betűk körül letünteted a keretet, akkor már nem lesz olyan jól látható a barna részen, szóval talán mehetne rá egy lágy domborítás. -
kis kocka #5063 kösz, akkor korigálom majd holnap -
#5062 Nem rossz, nekem tetszik. Annyi, hogy a btre nem illik a fehér keret és a zöld növény brushnek a berűk mögött kéne lennie. Amúgy grat, szép lett. -
kis kocka #5061 most csináltam és már nagyon fáradt vagyok + beteg is úgyhogy most így sikerült
jó8 mindenkinek -
#5060 nem rakok én ma már semmit sehova :D csak tessék igyekezni;)
5059 - ez a blur-darken fade blur nekem nem tetszik :) -
-
#5058 Ha bocs fáratt vagyok ha kaarod rakd oket össze egybe, darabos az agyam mar igy estefele(meg feltekenyseg helyez is irigyseget akartmairni:P) -
#5057 attól még hogy este van lehet egy üziben postolni a 3at :D -
#5056 kicsizót olyan mintha raakadtal volna egy effektre es azt nyonmattad von aorbbaszajba(de lehe h csk feltekenyseg beszel belolem, észre se veddd) -
#5055 MIndamellet kurva jó, naon teccik
#5044 ellenben ez szép szép de valhogy nem fog meg
-
#5054 Ez nekem olyasmi filing mint alegujabb Cocacola kerlám amikor kirobbanak kolabol virágo vmi? -
Shadow_THH #5053 #5050
volt egy két oldal amin voltak nagyon szép render képek azok is bele mentek össze vissza véletlenszerüen -
#5051 B@szott jó. Ezt hogyan? -
Shadow_THH #5050 htx sok sok képből áll (meg effektezésből stb) amiket a gugli dobott ki a flare szóra :D -
#5049 mivel tényleg csak firka volt, nem is bajlódtam rétegekkel, minden ömlesztve. Így meg igényesen világosítani rajta nem lenne túl egyszerű...nameg nem is akarok
már vagy két hónapos a kép.
grat amúgy, kénytelen leszek visszakurvajózni a tiédre is
tetszik -
#5048 ...szintén mindkettő -
kis kocka #5047 legendás -
#5046 mind a lógó , mind a kép kurvajó, ez valami maya render?