41998

photoshop-banner.jpg
  • VRSDM
    mert nem tudndád végignézni 1perc alatt a filter galerit? :S
    plastic warp amugy
  • kis kocka
    miet?
  • kis kocka
    az a "zselés cucc" az műanyag borítás amit a szűrőbe lehet
  • KILLER2
    Abból van egy pár. Mi a neve?
  • dzsuvajoe
    HAt ez a zselés cucc:)))) olyan mintha pofáncsulták volna agórét XDD
  • F1re
    nekem reg ota van psem meg sem tok iet :)
  • fsgh
    hogy hogy, hogy van?:) Szűrővel:)
  • F1re
    na igy mar kurvara teccik a 2. de az 1. is jo igy jo hogy az a cimer nem latszik ki vagy hogy monnyak nem ojan eros a kontraszrajta vagy mittom en :D
  • KILLER2
    És hogy van ez a zselés csillogó effekt?
  • fsgh
    Igen ő a vezetőedző Mancini(Mancsini)
  • VRSDM
    gonolom az a csapatkapitány ott baloldat vagy tulaj vagy akárki:D nemvagyok otthon fociban de ettől a zselés effekttől, nem ugrik be a neve, elég érdekes lett, a ruhákon jól néz, ki, maszkold őket rá CSAK RUHÁRA :D és fain lesz :D
  • fsgh

még játszottam vele egy picit:P
  • thug life
    Csinaltam egy ilyet, meg kezdo vagyok, de probalom magamat fejleszteni:
  • dzsuvajoe
    Ez a beszéd hajrá hajrá!
  • kis kocka
    köszi az építő jellegű hsz-eket.
    nem rég csak pár hete csak ps-ezek és nem fogod elvenni tőle a kedvem csak jobban fogok ez után próbálkozni
  • fsgh
    az címer:P értem s köszi:)
  • F1re
    ezen meg nekem minden teccik faxa csak 1 nagy ami nem teccik az a kor alaku ieze'nek a szele :D a sarga perem nem jo igy + vagy halvanyitani az egesz koralaku cuccot vagy nem tom :D
  • F1re
    sztem az a felilre nem kene meg folotte az a labdas cucc sem es a csaj arca meg ne legyen halvany es sztem akkor nem rossz :)
  • fsgh
    Sziasztok! nem nagyon szoktam ide írni csak nézegetem miket csináltok:) de most én is beteszem az egyik munkámat:)

• dzsuvajoe
    osztom VRSDM elvrás nézeteit túl sűrű a kép, mintha minden efffektet ami teccik a psben megprobáltál volna besűríteni egy képbe. A Lány arcáből pedig szinte semmi nem lácik csak szeme meg a szájából egy pici olyan szinten beégetted. pedig ő lenne alényeg nem? Meg zavaro a sok halvány minta és az oda nm illo dolgok pl: a lény fején a z virég v mi aszösz, meg a jobb felső nyilak. a cikesszel:) nem tom mi volt a célod. Vhogy tényleg iszonyatosan kaotikus a kép. Előbb találd ki h mit szeretnel csinálni és tervezd meg kicit fejben v papiron, ne állj neki csak ugy ami jön alapon alkotni, bár van h aza a céravezető. Mennyi ideje PSezel?:) El ne vegyem tőle a kedvedet:) ez csak 1 vélemény:)
  • VRSDM
    őszinte leszek, nekem nem tetszik, mintha kiöntöttem volna egy láda brush-t a képre... az az effektus van
  • nyultap
    hmm. azt még nem láttam. bocs. tejet iszom

5059# : Az a legzavaróbb a képen, hogy a robbanás egyáltalán nem világítja meg a karaktereket, ha firkálnál köréjük kis élfényt, máris nem esnének le annyira háttérről.
    ill a koponya körüli lángok lehetnének egy kicsit igényesebben is kivágva/ színben a háttér robbanásához igazítva.
    kócsolom
  • KILLER2
    Meg a fönt lévő szárnyas labda körül is van egy kis fehér keret, azt is levehetnéd. Még annyi, hogy ha a betűk körül letünteted a keretet, akkor már nem lesz olyan jól látható a barna részen, szóval talán mehetne rá egy lágy domborítás.
  • kis kocka
    kösz, akkor korigálom majd holnap
  • KILLER2
    Nem rossz, nekem tetszik. Annyi, hogy a btre nem illik a fehér keret és a zöld növény brushnek a berűk mögött kéne lennie. Amúgy grat, szép lett.
  • kis kocka
    most csináltam és már nagyon fáradt vagyok + beteg is úgyhogy most így sikerült

jó8 mindenkinek
  • VRSDM
    nem rakok én ma már semmit sehova :D csak tessék igyekezni;)

5059 - ez a blur-darken fade blur nekem nem tetszik :)
  • vixo

• dzsuvajoe
    Ha bocs fáratt vagyok ha kaarod rakd oket össze egybe, darabos az agyam mar igy estefele(meg feltekenyseg helyez is irigyseget akartmairni:P)
  • VRSDM
    attól még hogy este van lehet egy üziben postolni a 3at :D
  • dzsuvajoe
    kicsizót olyan mintha raakadtal volna egy effektre es azt nyonmattad von aorbbaszajba(de lehe h csk feltekenyseg beszel belolem, észre se veddd)
  • dzsuvajoe
    MIndamellet kurva jó, naon teccik
    #5044 ellenben ez szép szép de valhogy nem fog meg
  • dzsuvajoe
    Ez nekem olyasmi filing mint alegujabb Cocacola kerlám amikor kirobbanak kolabol virágo vmi?
  • Shadow_THH
    volt egy két oldal amin voltak nagyon szép render képek azok is bele mentek össze vissza véletlenszerüen
  • KILLER2
    B@szott jó. Ezt hogyan?
  • Shadow_THH
    htx sok sok képből áll (meg effektezésből stb) amiket a gugli dobott ki a flare szóra :D
  • nyultap
    mivel tényleg csak firka volt, nem is bajlódtam rétegekkel, minden ömlesztve. Így meg igényesen világosítani rajta nem lenne túl egyszerű...nameg nem is akarok
    már vagy két hónapos a kép.

grat amúgy, kénytelen leszek visszakurvajózni a tiédre is
    tetszik
  • droidika
    ...szintén mindkettő
  • kis kocka
    legendás
  • VRSDM
    mind a lógó , mind a kép kurvajó, ez valami maya render?