41998

photoshop-banner.jpg
  • Desmond20
    thx!ez az oldal nekem is megvan de nem irnak ékezetet.Pl:é,á,őstb..
  • Shiwo
    pl itt
  • Desmond20
    ok. hol lehet olyan font-okat letölteni amibe van magyar ékezet?
  • VRSDM
    csak tessék csak tessék míg ingyen van :D
  • Desmond20
    ok.igazából van egy csomó érdekes kérdésem..
  • VRSDM
    :$ :D
    amikor én vagyok a falon?
    /ma paintoztam suliba :) egész jólett :D
    /ha már ennyi állejtős magunkalászarós paint movie-t néztünk én azt vallom nyomathatnánk funból egy paint contest-et :) csak témát adva :)
  • droidika
    ...pakoljad csak nyugodtan, nem nagyon aktívak az itt publikáló emberkék ( na persze ez relatív) ...ja és hallgass VRSDM-re van egy nagyon szép gaffitis képe
  • Desmond20
    Köszönöm szépen majd megprobálom!nem vagyok elkeseredve azért rakosgatok képeket hogy tanuljak.többek között :)
  • VRSDM
    opacity, overlay belnding mód, beleradír
  • droidika
    ...igaz nem tőlem kérdezted, én az áttűnéssel kissé átteccővé tenném (látható lenne a kövek illesztése) + adnék neki egy kis texturát (mintha a kö szemcsézetségébe is befolyt volna a festék)! ... sose csináltam, de igy állnék neki!
  • Desmond20
    És azt hogy tudnám megcsinálni hogy valóban ott legyen a graff?
  • KILLER2
    Ezt az eget ezt hogyan?
  • droidika
    ...thx! (annak szántam , az önimádat távol áll tőlem) + örülök, hogy valaki reagál, tegnap óta lelassult mindenki!?
    ...DESMOND: ha csak az áttünéssel játszanál mindjárt jobb lenne (ne keseredj lessz ez még jobb is!)
  • dzsuvajoe
    Ez viszont teccik olyan kis nyugis
  • dzsuvajoe
    Nem rossz csak mi benne a jó semmi közök egymáshoz, egy rajzfilmes httéren ezek a szobrok??? És az graffiti legalabb csintad volna meg ugy mintha valojabban ott lenne nem csak odabasztad volna
  • Desmond20
    Gondoltam rakok fel egy képet.Nekem nincs több ötletem rá hátha valkinek van rá(de szerintem igy se rossz)
  • Desmond20
  • droidika
    ...galériámban javítva!
  • droidika

...:D (még nincs kész) tartalmi részével tisztába vagyok, jelenleg nem dohányzom!
  • droidika
    ... a fénykép jó nagyon! (a napocska+madarak is, de a figurák már nem)
    ...mivan topik, ma senki nem aktív? (nekem mára is megvolt az ötletem csak nem tudtam usb-n áttölteni a képem (vinfos!))
  • zsolesz92
    micsinálsz?:D Van külön ulead topic! oda irj. De egyébként irsz sima betüket és azokat lehet animálni, mozgatni, eltüntetni stb. Bár én a betüket előtte pssel megcsinálom utána meg kimentem gifbe, mert az uleadban nincs szövegformázás...
  • zsolesz92
    ulead gif animator
  • zoltan93
    thx! tuc mondani animátor progit?megprobálkozok
  • zsolesz92
    forum keresőbe ird be hogy logómühely és csinálnak neked, ha nem értesz a pshez vagy egyéb animator progihoz. ha igen akkor meg nyirtsz egy 120*20as dokumentumot aztá telerakod minden ökörséggel, meg esetleg villgotatod párszor, aztán röviden ennyi :P
  • zsolesz92
    ha a logóra akkorahogy bex is mondta forum beállítások, ha nem tudsz magadnak csinálni akkor a logómühelyben kérhetsz
  • zsolesz92
    a banner meg a logó más, ő bannert monsdott, nem a ps banerre gondolt?
  • zsolesz92
    Nem tetszik?
  • Bexter
    katt fenn a forumra és utána balra a beálitásokhoz.
  • Desmond20
    hogy tudok ilyen bannereket berakni?
  • Desmond20
    Igen az. nyáron jártam ott és akkor fényképeztem.
  • autoszimulator
    Ez Veszprém? lol :)
  • Desmond20
    igen? :)
  • Bexter
    Érdekes ez a Veszprémi kép :D
  • Desmond20
    Régebben csináltam de gondoltam felrakom.Remélem tetszik vkinek..:)
  • Desmond20
    Hi!
  • Desmond20
  • droidika
    ...thx! (sikerült googlival (vagy kinek,hogy :D) jó alapanyagot leszedni hozzá)
  • BlackShadow
    nagyon pöpec sztem!
  • zsolesz92
    természetesen, amint megtudom szólok, a srác már sztem holnap látni fogja
  • droidika
    na itt van 3000-ben... ha kell nagyon szívesen keret nélkül is belinkelem, hogy variálhass még vele! (tegyél meg nékem is valamit! meséld majd el mit mondott ember akinek készült ill. mit szóltak hozzá a suliban!