41998
-
#5270 thx!ez az oldal nekem is megvan de nem irnak ékezetet.Pl:é,á,őstb.. -
#5269 pl itt -
#5268 ok. hol lehet olyan font-okat letölteni amibe van magyar ékezet? -
#5267 csak tessék csak tessék míg ingyen van :D -
#5266 ok.igazából van egy csomó érdekes kérdésem.. -
#5265 :$ :D
amikor én vagyok a falon?
/ma paintoztam suliba :) egész jólett :D
/ha már ennyi állejtős magunkalászarós paint movie-t néztünk én azt vallom nyomathatnánk funból egy paint contest-et :) csak témát adva :) -
#5264 ...pakoljad csak nyugodtan, nem nagyon aktívak az itt publikáló emberkék ( na persze ez relatív) ...ja és hallgass VRSDM-re van egy nagyon szép gaffitis képe -
#5263 Köszönöm szépen majd megprobálom!nem vagyok elkeseredve azért rakosgatok képeket hogy tanuljak.többek között :) -
#5262 opacity, overlay belnding mód, beleradír -
#5261 ...igaz nem tőlem kérdezted, én az áttűnéssel kissé átteccővé tenném (látható lenne a kövek illesztése) + adnék neki egy kis texturát (mintha a kö szemcsézetségébe is befolyt volna a festék)! ... sose csináltam, de igy állnék neki!
-
#5260 És azt hogy tudnám megcsinálni hogy valóban ott legyen a graff? -
#5259 Ezt az eget ezt hogyan? -
#5258 ...thx! (annak szántam , az önimádat távol áll tőlem) + örülök, hogy valaki reagál, tegnap óta lelassult mindenki!?
...DESMOND: ha csak az áttünéssel játszanál mindjárt jobb lenne (ne keseredj lessz ez még jobb is!) -
#5257 Ez viszont teccik olyan kis nyugis -
#5256 Nem rossz csak mi benne a jó semmi közök egymáshoz, egy rajzfilmes httéren ezek a szobrok??? És az graffiti legalabb csintad volna meg ugy mintha valojabban ott lenne nem csak odabasztad volna -
#5255 Gondoltam rakok fel egy képet.Nekem nincs több ötletem rá hátha valkinek van rá(de szerintem igy se rossz) -
#5254 -
#5250 ...galériámban javítva! -
...:D (még nincs kész) tartalmi részével tisztába vagyok, jelenleg nem dohányzom! -
#5248 ... a fénykép jó nagyon! (a napocska+madarak is, de a figurák már nem)
...mivan topik, ma senki nem aktív? (nekem mára is megvolt az ötletem csak nem tudtam usb-n áttölteni a képem (vinfos!)) -
#5247 micsinálsz?:D Van külön ulead topic! oda irj. De egyébként irsz sima betüket és azokat lehet animálni, mozgatni, eltüntetni stb. Bár én a betüket előtte pssel megcsinálom utána meg kimentem gifbe, mert az uleadban nincs szövegformázás... -
#5244 ulead gif animator -
#5243 thx! tuc mondani animátor progit?megprobálkozok -
#5242 forum keresőbe ird be hogy logómühely és csinálnak neked, ha nem értesz a pshez vagy egyéb animator progihoz. ha igen akkor meg nyirtsz egy 120*20as dokumentumot aztá telerakod minden ökörséggel, meg esetleg villgotatod párszor, aztán röviden ennyi :P -
#5233 ha a logóra akkorahogy bex is mondta forum beállítások, ha nem tudsz magadnak csinálni akkor a logómühelyben kérhetsz -
#5232 a banner meg a logó más, ő bannert monsdott, nem a ps banerre gondolt? -
#5231 Nem tetszik? -
#5230 katt fenn a forumra és utána balra a beálitásokhoz. -
#5229 hogy tudok ilyen bannereket berakni? -
#5224 Igen az. nyáron jártam ott és akkor fényképeztem. -
#5222 Ez Veszprém? lol :) -
#5221 igen? :) -
#5220 Érdekes ez a Veszprémi kép :D -
#5219 Régebben csináltam de gondoltam felrakom.Remélem tetszik vkinek..:) -
#5218 Hi!
-
#5217 -
#5216 ...thx! (sikerült googlival (vagy kinek,hogy :D) jó alapanyagot leszedni hozzá) -
#5215 nagyon pöpec sztem! -
#5214 természetesen, amint megtudom szólok, a srác már sztem holnap látni fogja -
#5213 na itt van 3000-ben... ha kell nagyon szívesen keret nélkül is belinkelem, hogy variálhass még vele! (tegyél meg nékem is valamit! meséld majd el mit mondott ember akinek készült ill. mit szóltak hozzá a suliban!