41998
-
#6261 xDxDxD :D
Ahha, gondoltam h erre gondolsz nekem az csak rajztábla xD -
#6260 loool de gyagya vagyok, az nem webkamera ott a közepén, hanem a tollnak ilyen tartóka xD -
#6259 hozzáteszem webkamera nem jár mindegyikhez. :) És sokkal könnyebb vele például a lasszóval kijelölni valami, pontosabban lehet vele dolgozni.
bocs a kis offért. :) -
#6258 Pl mint ez. Leheta táblára rajzolni, és ha támogatja a program(nem vok benne biztos hogy mindegyik támogatná), akor megjeleníti a képen, amit a tollal a táblára rajzolsz. -
#6257 az mi? -
#6256 nem -
#6255 Hi! Ti használtok digitalizáló táblát? -
#6254 paintbe rajzoltam meg :D psben meg szépítettem. -
#6253 El Font Gothic -
tzsoltika #6252 lécci a betütipus nevét ird le. elöre is köszi -
#6251 valóban nagyon jól néz ki, de másban is mozoghatnál :) szerintem :D
de ez valóban sakál ;) -
#6250 Most ez a mániája :D Amúgy pen tool-lal gondolom, jókat csiálsz xelag! Olyan oblivionosak... -
#6249 ...tegnapi, (nekem) jobb volt! amit még elfelejtettem hozzá tenni (a tegnapihoz), összetett, aprólékos, "szépen"kivitelezett! -
#6248 grat, hogyan?:D -
most rajzoltam kb fél órája.. :D ( paint+ ps ) -
#6246 :)) jaja :P -
#6245 az első benyomás a fontos -.-
:DD -
F1re #6244 szerzel 1 ien viragformat aztan valahogy ugy kijelodol hogy ien viragforma kijelolesed legyen aztan 1 feher layere ranyomsz kivagod belole a viraformat aztan kell vami kep amit beteszel ez a feher layer alá es most beteszel layerek tetejere egy ien fekete teglalapot remelem ertheto :DD -
alakulat #6243 Hi!
http://img222.imageshack.us/img222/9899/user8956713116290463656sz6.jpg
itt van ez a kép és ami a fekete téglalap körül van a fehér virágszerü hatás , olyat hogyan lehet csinálni??
vki segitsen
elöre is köszi -
#6242 Geci jó!
Elárulnád hogy hogy lehet ilyet csinálni? Azaz írsz egy tutorialt? (magyart, de az eszközöket angolul) -
#6241 Sas6: Carlosnak befűtöttek ám!
Byb: elsőre nagyon megtetszett! (másodjára, a fekete v. az a nagyon sötét vastag peremű akármik már nem! más szín v. áttetszőbb? meg minden túl kontúros!)öszképért :D -
#6240 [IMG][/IMG] -
#6239 Jaja azt látom :P -
#6238 köszi!:) magamnak csináltam:)egy kis szél meg blending optionst állítgattam betüknél:) -
#6237 Amugy tetszik a logod:P Egyszerű és zsír :D -
#6236 okés sok siekrt!! :P -
#6235 hát ez is nevezhető tutorialnak :) végülis az is lecke:) és köszi a linket majd megróbálom:) -
#6234 Ez nem tutorial :DD Az nekem nem tetszik :P:D Én innen csináltam :P -
#6233 ennek semmi hibája :)
tutorial.hu-s tutorial?én ahoz kevés oltam még múltkor amikor megpróbáltam xD -
#6232 Juj télleg?:) Köszike !! :))) -
#6231 ez teljesen jó....:) -
#6230 Első normális munkám... Igaz lecke alapján de hát msot nah vhol elkel kezdeni :P :) Vélemény? ha gondoljátok adhatnátok infokat meg egy pár tipet:) Elöre is köszi! :))
-
#6229 #6216 öszkép
#6208 másolás, beillesztés :D (sorry) -
#6228 Semmi ilyen csak úgy megtetszet:P -
#6227 hát, van több hasonló típus, asszem a legtöbbször valami gothic néven szerepelnek..
amúgy mire kell ? csinálsz egy "Tutúl"-fansiteot? :P -
#6226 Köszi -
#6225 dafont.com és keresgél a témákban mert ugye tud angolul :)
hamrabb megtaláltam mint te beszturtad a képed :D
6224 - nekem megy minden jól, kb annyi hogy havonta egyszer nem akarózdik indulni, küldtek már fix-hez linket de 130mega lustavagyok lekapni :D /lustaság félegészség/ inkább ujranyomom havonta, mig nemjön a full, nem kár az a 5perc -
#6224 de nekem atnevzeessel ált le
-
#6223 Hello megtudná nekem mondani valaki hogy mi eenek a betütípusnak a neve? -
#6222 mégcsak béta van belőle, aztmeg lekapod az adobe.com ról
krekk nemkell simán egy file-t átnevezel és végtelenítve van