41998

photoshop-banner.jpg
  • droidika
    ...nem feltétlen weboldal!( csak magadnak létrehozhatsz egy ingyenes oldalon pl:DEVIANTART-on galériát, söt relámnak se rossz!( na meg több mint 31millió kép)(nem reklám, tény! :D)
  • Anti 71
    A de égő az-az előző hozzászólásom Ly illetve J -ről szólt
    Amúgy nincs tárhelyem. Nagyon rosz a feltöltési sebességem meg nem tudok web oldalt szerkeszteni. Amúgy én is a fotós digi munka mellett még két más teljesen más dolgot is csinálok.
  • droidika
    ...én nem tartom "égőn"-ek, sőt ha van saját tárhelyed, szivesen megnézem, dobd el "privátba"
    (elgondolkodtam, hogy munkaként csinálnám-e, de nem hinném, hogy a mai "mindentdeazzonnal" világban ez érdekelne! :D)(csak mint, saját magam szórakoztatására )
    #7303 :D)
  • Anti 71
    A kettes kép teljesen mást hoz de miért?
    na majd mostkép
  • Anti 71
    de égő munkáját (bocs)
  • Bexter
    A képek nagyon jok ötletesek és aranyosak :) Gratula
  • Bexter
    Nem kötözködök de azok a gombok baromi nagyok. Én fele vagy negyed akkorára csinálnám őket.
  • Anti 71
    Négy éve dolgozom egy fotós összes digi munkályát én csinálom. Tablószezonban ez kb 500-800 db kép retusálása + esküvők + portré képek na meg szórakozásból szoktam AKT-ot fotózni. amúgy itt kaptam kedvet ahhoz hogy úgymond játékból is elengedjem a kreativitásomat mert általában csak a munka miatt szoktam.
  • Anti 71
    Sziasztok!
    Csak hogy a kép teljes legyen ( mármint a családi létszám)
    Kép-01Kép-02
  • droidika
    ...(családi képek manipulálása, nekem nehéz feladat, mert amikor behozom a képet szerkeszteni, elmerengek rajta, és inkább nem bántom!)
    jók lettek, egy családi albumba.
    ...és nem családi is van neked
  • Anti 71
    Sziasztok!
    Kreatívak vagytok!
    Rajztudásom nekem kb a pont pont vesszőcske szintnél áll de jó érzés mikor ennek ellenére tud alkotni valamit az ember ami már a saját kreativitását tükrözi. Ime két kép amelyben van némi kreativitás.
    Saját családom illetve mostmár négyen vagyunk ezek 2005-ösek.
    kép-01Kép-02
  • droidika
    NAGYOTLÁTÓ Photoshopos-nak ez nagy serítséééégg! :DDD (tartalomhoz a forma :DDD)
  • Bexter
    Lehetne kisebb minden. Az a gomb akkora, hogy szemüveg nélkül is rá tudok katintani.
  • dzsuvajoe
    kicsit droidikas az alapja:) linkek linkek linkek meg googl
  • droidika
    ...megnéztem, alacool!
    ...az ördögös jó, de az a szem a háttérben nem oda való (tudod "szerintem" :D)
  • zsolesz92
    köszi.

nah készül közben az oldal, nagyjábol a brush menüpont már megvan, bár a linek még csak le vannak irva, linkelve nincsenek.
    Nézzétek meg
  • Balumann
    Ja azt nem írtam, nagyon jó a kép :-) Bár minden kép tetszik amik itt vannak, nem is szoktam írni :) Csak ötleteket merítek!
  • Balumann
    őő, hát nem tom :D az under az elvileg alatt -ot jelent. Az over meg hogy valamin túl.
    A felső az jó, de nem kell az elejére a 'The'.
    Viszont azt hogy a világ felett azt szerintem nem ezzel a kifelyezéssel kell írni :-/ Az hogy mindenek felett, az úgy van, hogy above all (vagy valahogy így :|)
    Talán úgy lenne jó, hogy One devil above everything
    De majd valaki megmondja aki jobban tud angolul :D
  • zsolesz92
    felett :D
    a szótár overt dobott. az under is felett nem?
    (Peidg Jomagam szótár, az nem szokott hazudni:D)
  • Balumann
    Mit akartál írni?
    A természet erői
    1 ördög a világ túl oldalán? :|
  • zsolesz92
    Jah az angol szövegben meg pls javítsatok ki, lehet h ultrahülyeség ;)
  • zsolesz92
    Hogy tetszik?
    Unalomkép volt kb fél órát dolgoztam vele,
  • zsolesz92
    a kép image modja véletlenül nem index?
    image->mode->RGBre kattints és igy probáld
  • bardocz
    nem hiszem el:( újra raktam ps-t de nem tudok használni semmilyen filtert(meg van nyitva kép:P)és így használni sem tudom mert nem csak filtereket nem lehet használni :S
  • bazs1
    unatkoztam és ezt hoztam össze:

(nem végleges)
  • bardocz
    amúgy az a problémám hogy megnyitottam egy fekete-fehér képet és nem tudok használni filtereket amik pont kellenének
  • Shiwo
    Véeresdéem (hmmm..Véresdém )

#7237 (#7239) < ha esetleg teccik.. (nem tom mennyire olvastál vissza..)
  • bardocz
    hogyan tudok a ps-ben mindent alap beállításra átállítani?
  • zsolesz92
    vagy hogy bizti egyformák legyenek, uj layerre csinálsz egyet, majd duplikálod soxor.
    Bár a sokduplikálosat, pl mint ez is ugy szoktam h megcsinálom az elsőt. duplivcate. elhelyezem ahova kell. merge layers (a kettő rácsot) majd ismét duplicate, és akkor már 2t kapsz rögtön. utána ugyanez, kakkor meg már 4 rácsot teszel egyszerre...
  • Bexter
    csinálj egy uj layert és rectangle toolal rajzolj olyan vastagságu és mennyiségü börtönrácsot amenyit akarsz.
  • kis kocka
    csak én most lusta vagyok és annyira nem vágom ezeket még hogyan kell, de akkor utána nézek
    köszi
  • zsolesz92
    semeddig nem tart sztem megcsinálni
    a gradientet kell ügyesen eltalálni
  • kis kocka
    hii vki tudna segíteni olyan brush kéne ami ilyen börtönös vagy rácsos mint börtönökben ha vki tud akkor plz pm
    thx
  • zsolesz92
    én meg visszatettem a 2-t, és ha netán kiadnák nem beta verzióban is a cs3at akkro leszedem azt, talán az jó lesz
  • VRSDM
    igen, újra kell tenned, 30 nap után szépen megcsinálja ezt...
    ez van... nincs még más riliz
    van neten elvileg valami 180megás fix, de én hanyagolom, inkább ujrarakom havonta
  • pako00
    franko
  • zsolesz92
    cs2-t ;)
  • zsolesz92
    HELP. Beszart a ps CS3-mam.
    Belép kiirja a szokásos töltöképernyőt és kilép.
    Lehet vmit tenni? ha ujra kell telepíteni akkor cs3t rakom vissza azt hiszem
  • droidika
    ötlet jó (ilyen mennyiségű vízhez, "ipari" méretű le/kifolyó illik)
  • JAG1