41998

photoshop-banner.jpg
  • KILLER2
    Köszi a gyors választ, de ott nem igazán találtam használhatót. Vagy PSben hogy lehetne ilyen mintát csinálni? Ja és most keresek leírást, szóval ne ugassatok le, ha van rá tutor.
  • ColdFire
    google carbon képek byethx :D
  • KILLER2
    Ha tuningolok egy autót PSben, akkor honnan szedjek mintát, ha szénszálas motorháztatőt akarok?
  • droidika
    ...bejöhetne ha lehetne látni! (a keret maszatolás nem, de a közepe jó lehet!)(ez nem valami fraktál v. mi?)
  • RaZoK

volt egy kis szabadidőm :)
  • droidika
    ...nekem még menü gomb sincs! :D (jobbat csinálok G-portalon :D ott van menü gomb!)
  • Bexter
    [center]Spammerek
  • ColdFire
    a fő h neked teccik :DDD
    [mostanság csak fikáz]
  • BlackShadow
    csináltam egy kis fotóegyveleget magamról.. nem vmi nagymelós kép, de nekem tetszik :D

• VRSDM
    ambrózia - ezerszer elmondtam
    hát ezer+1x is
    ne írj enyi hsz-t hsz-en belül fogalald egybe, és ird elé a post-ra való válasz számát ... :)
  • KILLER2
    Igen tudom, de amikor már alig látok, nem volt kedvem még ezzel szarakodni. Majd ma talán megcsinálom. Meg most minden beállítást tutor alapján csináltam és nem lett az igazi. Na majd legközelebb valami egyénibb verziót csinálok.
  • MerlinW
    és még úgy is fekszik... de igen morbid lett volna koporsó a háttérben:)
  • dzsuvajoe
    akad benne 3-4 hiba alancok elrendeszesevel kapcsolatban, meg nem artot vona kicsit domboritania lancokat
  • dzsuvajoe
    rusnya, mintha egy oszlo hullát néznék
  • dzsuvajoe
    az inspirationnak nem jo a perspektivaja
  • KILLER2
    Így ahogy elnézem mintha az egyik lánc rétegét elfelejtettem volna beigazítani :D De ez így este megesik.
  • KILLER2
  • KILLER2
    Na ez lett az én láncos beűs képem.

Nem azért mondom, de néhol picit szar a tudor. Pl hogy az elején 150es bett mond, de ő 400ast használ és úgy is a jó. (de javítesatok ki, ha tévedek)
  • KoPf04
    Hello!
    Volna egy gondom amihez kérnék kis segítséget.dds kiterjesztésű cuccost szeretnék modosítani de nem megy,mert hiába telepítem a pluginját photoshophoz,továbbra sem támogatja.
    Esetleg igényel-e valami mást is ez a művelet?Vagy mit ronthattam el?

Előre is kösz
  • KILLER2
    Hát ez nem pár perc :D (csak hogy legyen kritika)
    Semmi gond vele, csak 1 centisek a pixelek, de belefér. Ha 4-5 km-ről nézem elfogadható a minősége :D
  • MerlinW
    Én tudom mik a hibái:) Te is tudod hogy tudom. Kérték, ráértem picit (végre) pepecseltem pár percet, ideraktam, ennyi:) Fogjuk fel mint a nap vicce. Hálisten sok kritikát sosem kaptam itt, most meg abszolut nem kérek:)
  • KILLER2
    Ezt a legegyszerbb lenne újrarajzolni. Ha 20as ecsettel csinálod, akkor kb ilyen lesz.
  • MerlinW
    hát a kis képalapján a'la natur sem egy szépség a csaj:)
  • BlackShadow
    hát így úgynézki mint vmi szőrös jeti :D
  • MerlinW
    nem a nagytáson volt a hangsúly?

Nem volt türelmem sokat tökölni vele, nagyitásnál pixelesedett nagyon, amihez volt türelmem azt burnöltem-sharpeneltem-bluroltem-radíroztam stb. Ma este ennyire futotta.
  • ColdFire
    azt a vágásteknikát :DDD
  • MerlinW
    Rég voltam itt, és nem is hozom az elvárásokat, csak megláttam és volt pár perc szabadidőm..:)

• droidika
    elixireslemezesminimaldesing-os befejeztem!
  • droidika
    Dzsuva..."ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor azért" (szerintem, meg megy a polójához :D)
    Kenny: unatkozz még rá egy kicsit! (alsó vizipisztoly?, miért takarja a szöveg a fegyvert?)(ha elrendezed egy kis érzéssel, már jobb!)
  • bardocz
    XD
  • dzsuvajoe
    Sexy :P nem illik bele képbe
  • VRSDM
    kezem a farzsebben - zoknimmal meg miabajood :D?
  • dzsuvajoe
    Sexy a zoknid :S beragat a labujad közé:P, kicsit olyan mintha csonkolták volna kezedet:)
  • Kenny85
    na unatkoztam kicsit
  • droidika
    ...fa*zák! (tehát PS-ezel :D! már a múltkor is megjegyeztem, a fekete-fehér "korszakodban" leledzel? :D)
  • Bexter
    [center] Mivel weblapozom ezéárt nem ps ezem. Azért itt a logom:
  • zsolesz92
    illete paint verseny vagy mi
  • zsolesz92
    van paint munkák topic, aki werre vágyik, csak fel kell éleszteni...
  • VRSDM
    már említettem hogy legyen csak előszőr egy paintos contest ...
    de lehurrogás lett mivel ( ahhoz nem értünk ) :S
  • Shadow_THH
    nem furry