41998
-
#7434 Köszi a gyors választ, de ott nem igazán találtam használhatót. Vagy PSben hogy lehetne ilyen mintát csinálni? Ja és most keresek leírást, szóval ne ugassatok le, ha van rá tutor. -
#7433 google carbon képek byethx :D -
#7432 Ha tuningolok egy autót PSben, akkor honnan szedjek mintát, ha szénszálas motorháztatőt akarok? -
#7431 ...bejöhetne ha lehetne látni! (a keret maszatolás nem, de a közepe jó lehet!)(ez nem valami fraktál v. mi?)
-
volt egy kis szabadidőm :) -
#7429 ...nekem még menü gomb sincs! :D (jobbat csinálok G-portalon :D ott van menü gomb!) -
#7426 [center]Spammerek -
#7423 a fő h neked teccik :DDD
[mostanság csak fikáz] -
#7422 csináltam egy kis fotóegyveleget magamról.. nem vmi nagymelós kép, de nekem tetszik :D
-
#7421 ambrózia - ezerszer elmondtam
hát ezer+1x is
ne írj enyi hsz-t hsz-en belül fogalald egybe, és ird elé a post-ra való válasz számát ... :) -
#7420 Igen tudom, de amikor már alig látok, nem volt kedvem még ezzel szarakodni. Majd ma talán megcsinálom. Meg most minden beállítást tutor alapján csináltam és nem lett az igazi. Na majd legközelebb valami egyénibb verziót csinálok. -
#7419 és még úgy is fekszik... de igen morbid lett volna koporsó a háttérben:) -
#7418 akad benne 3-4 hiba alancok elrendeszesevel kapcsolatban, meg nem artot vona kicsit domboritania lancokat -
#7417 rusnya, mintha egy oszlo hullát néznék -
#7416 az inspirationnak nem jo a perspektivaja -
#7415 Így ahogy elnézem mintha az egyik lánc rétegét elfelejtettem volna beigazítani :D De ez így este megesik. -
#7414 -
#7413 Na ez lett az én láncos beűs képem.
Nem azért mondom, de néhol picit szar a tudor. Pl hogy az elején 150es bett mond, de ő 400ast használ és úgy is a jó. (de javítesatok ki, ha tévedek) -
KoPf04 #7412 Hello!
Volna egy gondom amihez kérnék kis segítséget.dds kiterjesztésű cuccost szeretnék modosítani de nem megy,mert hiába telepítem a pluginját photoshophoz,továbbra sem támogatja.
Esetleg igényel-e valami mást is ez a művelet?Vagy mit ronthattam el?
Előre is kösz -
#7411 Hát ez nem pár perc :D (csak hogy legyen kritika)
Semmi gond vele, csak 1 centisek a pixelek, de belefér. Ha 4-5 km-ről nézem elfogadható a minősége :D -
#7410 Én tudom mik a hibái:) Te is tudod hogy tudom. Kérték, ráértem picit (végre) pepecseltem pár percet, ideraktam, ennyi:) Fogjuk fel mint a nap vicce. Hálisten sok kritikát sosem kaptam itt, most meg abszolut nem kérek:) -
#7409 Ezt a legegyszerbb lenne újrarajzolni. Ha 20as ecsettel csinálod, akkor kb ilyen lesz. -
#7408 hát a kis képalapján a'la natur sem egy szépség a csaj:) -
#7407 hát így úgynézki mint vmi szőrös jeti :D -
#7406 nem a nagytáson volt a hangsúly?
Nem volt türelmem sokat tökölni vele, nagyitásnál pixelesedett nagyon, amihez volt türelmem azt burnöltem-sharpeneltem-bluroltem-radíroztam stb. Ma este ennyire futotta. -
#7405 azt a vágásteknikát :DDD -
#7404 Rég voltam itt, és nem is hozom az elvárásokat, csak megláttam és volt pár perc szabadidőm..:)
-
#7403 elixireslemezesminimaldesing-os befejeztem! -
#7402 Dzsuva..."ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor azért" (szerintem, meg megy a polójához :D)
Kenny: unatkozz még rá egy kicsit! (alsó vizipisztoly?, miért takarja a szöveg a fegyvert?)(ha elrendezed egy kis érzéssel, már jobb!) -
#7401 XD -
#7400 Sexy :P nem illik bele képbe -
#7399 kezem a farzsebben - zoknimmal meg miabajood :D? -
#7398 Sexy a zoknid :S beragat a labujad közé:P, kicsit olyan mintha csonkolták volna kezedet:) -
#7397 na unatkoztam kicsit
-
#7396 ...fa*zák! (tehát PS-ezel :D! már a múltkor is megjegyeztem, a fekete-fehér "korszakodban" leledzel? :D) -
#7395 [center] Mivel weblapozom ezéárt nem ps ezem. Azért itt a logom:
-
#7394 illete paint verseny vagy mi -
#7393 van paint munkák topic, aki werre vágyik, csak fel kell éleszteni... -
#7392 már említettem hogy legyen csak előszőr egy paintos contest ...
de lehurrogás lett mivel ( ahhoz nem értünk ) :S -
Shadow_THH #7391 nem furry