41998
-
#7186 azok a nagyon pepecs melók... azt hagyom utoljára :D
amúgy igen. -
#7185 jó nagyon! (színvilága magávalragadó!)(háttérben lévő szemre, körökre,felső szövegre, még egy pici "koptatás" v. mosottság? (csak a misztikum íze kedvéért :D)) -
#7184 nekem mostanában ez a fő célpontom :)
_MÉG NEM VÉGLEGES!_
-
#7183 ...ha megnézted ezeket, és még több hasonló linket szeretnél "indulásnak" nézz be ide is ! :D
(már vártátok mi? :DDD) -
#7182 Azért vannak a neten tutorialok h onnan tanuld. megtanítani nem lehet(MSNen legalább is).
Max ha nem megy vmi akkor itt vagy msnen kérhetsz segítséget.
Ha gondolod engem felvehetsz: [email protected]
Bocs most lusta vagyok felvenni;)
szal tutorialt nézz!!!
tutorial.hu
pixel2life
Tapasztalataim szerint ez a 2 a legjobb(persze nincs legjobb, de nekem ez a 2 jön be) -
#7181 alapvető most melyiket?
vektorban v pixelben utazol?utaznál :D
nemindegy hogy te baszol vagy téged basznak :D -
#7180 hello
valaki segítene nekem megtanítani hogy hogyan kell használni az Adobe PhotoShopot??vagy a Corel 12-őt???
MSN: [email protected] valaki felvenne és elmagyarázgatná megköszönném:) -
#7179 Aha,így télleg jobban néz ki.Bár idővel megcsináltam volna én is,csak tegnap már nem volt erőm neki ugrani harmadszorra is -
Anti 71 #7178 Sziasztok!
Tud-e valaki olyan Photoshop plugint ami képes gumikeret szerüen megváltoztatni a formákat úgy mint a morf progik. -
#7177 rosz layer alá tettem de így jobban néz ki -
#7176 nem tudtam rárakni a képre úgy hogy a kocsi látszódjon tisztán :D
de megnézem mit csesztem el -
#7175 OPM:...jó lett! (csak a szövegbuborékba kötnék bele, ami nekem nagy, és "túl" fehér (elhúzza a szemem, a látványról)
BARDOCZ: érdekes látványvilágban élsz vazeg :D -
a hátteret még régeben csináltam a kocsit vágtam rá -
#7173 rajzos :D -
OPM #7172 szervusztok! ezt pár napja készítettem. milyen lett szerintetek? -
#7171 Nekem az jutott eszembe, hogy alakzatot vagy mi a fenéz csinálok belőle és úgy. Bár akkor nem fix a féret. Vegy esetleg különböző helyzetben brushokat csinálni belőle. -
#7170 ...valóban jó kis meló! (nekem, ez az össze+vissza láncolás, funkcióját tekintve "nemgyerebe")(a második K betűnek már le kellett volna esni, alig tartja a lánc, ha pedig mégis tart, akkor máskép kellene állnia! (sorry a kukacoskodásért, elismerem szép lett!!!) -
#7169 a láncokat egyenként duplicate layer, transform, és igy tovább az összes láncszemmel -
#7168 Igen, nem 5perces munka -
#7167 Hát van benne meló. -
#7166 Köszi. -
#7165 Tess -
#7164 aha -
#7163 MÉ angolul már le van? -
#7162 ha lesz időm, leirom magyarul -
#7161 Ehez igazán írhatnál egy tutort. -
Rendelésre csináltam, sztem láncilag ez lett a legjobb.
még a fekete részt majd levágom -
#7159 ...miért ne tennéd fel?! (én,url beszúrásával szoktam önmagam ismételni)
(galériát csinálj!:D) -
pako00 #7158 azért iyenézetböl van az auto mert végül kicsit poénos lett a kép gallériéba felteszem majd az auto elöt van egy nyitott csatorna fedlap de nem akartam 3 képet felrakni erre a sémára -
#7157 ...ja, vagy velorex (háromkerekű rokkant kocsi)!(najóvanhaggyámá :DDD) -
#7156 hülye csáknorisz így ált meg :DDDDDDDDD -
#7155 ...autó perspektívája nem a legjobb! (ebből a nézetből, látni kellene az oldalából is egy kicsit) -
#7154 -
pako00 #7153 no ez lett belőle -
#7152 Jó ez így, már cask a PSP-t kell kiszedni. -
#7151 ...belepiszkáltam, én valami hasonlóra gondoltam! (kint is vagyok, bent is vagyok érzet)(sorry)
-
#7150 Szerintem az első volt a legjobb, csak szedd le a PSP-t és ne lógjon ki az alsó lába. -
#7149 De a lába még mindig kilóg. -
#7148 -
#7147 Valóban fasza. Főként a moci miatt is. ;-) Bár nem vagyok Honda párti, de a cross/enduró, mindig is a szívem csücske...