41998
-
#7146 Azon a PSP-n átment egy úthenger ha jól látom :) -
#7145 Thx#7142#7143!Majd még javítgatok rajta,csak gyorsan összedobtam.A pspből is szerettem volna vmit kihozni,de ahoz már lusta voltam. -
#7143 Jó, de minek van ott a PSP? Az nekem amúgy is elég 2d-snek hat. És a lenti lába szeritenm is jobb lenne, ha nem lógna ki. -
#7142 nagyon jó:) szvsz úgy jobb lenne a atás ha a lenti lába nem lógna ki hanem a monitorba lenne... -
#7141 -
#7140 ...na pl. ezért se nagyon értem a kép sikerének okát, mert a legegyszerübb módon, mágneses lasszóval vágtam, kicsit radíroztam itt-ott+ez+az! (jó minőségű alapanyagot sikerült találnom! :D)(GOOGLE a barátom!) -
#7139 gondolom azért bíbelődtél a vágással :) -
#7138 ...örülök hogy tetszik! (lubickolok a sikerben, csuhaj :D) -
pako00 #7137 na e faszalet baker bevalom nagyon tecik le is mentem nagyonjó munka küllök megdolgoztattak ötlet is jó gratula -
#7136 VRSDM:...valamit már dobhatnál, elég rég volt friss tőled!!! :D (tudom, tudom, idő!)
VIXO: ötlet jó! (nekem, külön kép érzete van, már kiugrott a psp-ből)
DZSUVAJOE: kösz! (várom! :D)
-
#7135 király és meg a kis homokfelho is befigyel amit a motoros huz magaután:) na majd holnap éni sfeltoloma cintest kpem -
#7134 látom bejönnek nektek ezek az "out of bonunds" képek :)
/valóban, kis munkával is nagyon látványos lehet... alkotok egyet sok munkával sokkal látványosabbra
(csak legyen időm :S) -
-
#7132 ...köszönöm, mindenkinek! (házigazdától különösen jól esett!) -
#7131 büszke vagyok rád :D
kajak írígyellek :D
7127 - valóban nagyon jó;)
/árnyékért külön grat... szép kivágásért szintugy :) minőségi munka ;) -
#7130 Ma mexereztem az alien skin összes részét. all in one
meg 900 actiont de nem sok hasznát veszem az utóbinak -
#7129 jó lett! -
#7128 zsííír :DD tetszenek az árnyékok:) -
#7127 -
#7126 A VNC nem csak netezésre jó. Az egész gépedet irányíthatod vele, látod azt rajta amit a monitoron látnál, irányíthatod az egeret, bármit megcsinálhatsz. -
#7125 Igen, lehet, WLAN kapcsolaton keresztül. -
#7124 tudom, énis netezek pspn...
demieza vnc? -
#7123 nem lehet hogy maszkolással?maszkoloda réteget és a koponyába bele lógó részeket kiradírozod -
#7122 valaki nem tudja hogy hogyan lehetne megcsinálni a Ghost Rideres effektet, amikor lángol a koponya? Van erre valami tutorial vagy van valakinek tippe? szeretném megcsinálni. előre is thx -
#7121 psp-t lehet használni így géphez?vagy hogy? -
#7119 ...hogy mutassa a szineket... -
#7116 van még egy szirnyes szörnyes
-
#7110 attól függ , melyik fantasy-világból származik..de dnd-be és magus-ba a troll vékony, de magas és inas.. -
#7107 -
#7106 a megfelelőn vagyok, amelyiken a csík van -
#7105 a megfelelő rétegen vagy? nem egy újon, ami üres? -
#7104 hello. a #7091-es hszban lévő tutot csinálom, de van egy problémám:
a STEP 6-ban van az hogy Filter>Artistic>Plastic Wrap. nekem nem engedi a ps, üres, rá se lehet kattintani. néhány működik csak a filteren belül, pedig eddig mind jó volt
szerintetek mi lehet a probléma? -
#7103 ...nem valami bizalom gerjesztő a csávó -
#7102 üyges, passzoló színek, 5letes krómszemcsi :D
/ de a kivágás néhol hagy kívánnivalót ;) -
pako00 #7101 majd beépitek késöbb még egy vagi járgányt -
Code92 #7100 köszi -
#7099 photoshop cs2\Presets\Brushes
vagy amelyik mappába telepítetted ps-t -
Code92 #7098 tudom h. már v.ki soxxor elmagyarázta h. hogy kell ecseteket berakni de én akkor még nem nagyon jártam erre (csak hallottam h. már soxxor el lett mondva) valaki dobjon meg a hsz sorszámával vagy világosítson fel arról h. hova kell másolni a .abr-t
előre is köszi -
#7097 először fém és vér kombóra gondoltam, de nem tudtam megvalósítani, majd megtaláltam ezt a tutorialt -
#7096 Pedig kinéztem volna belőled. De nem baj, akkor is nagyon tetszik.