41998
-
Shadow_THH #7536 lol D: thx amugy nem célom nekem ez még nem elég jó amit tudok -
#7535 2d vel 3d-t?
(Neked lehet h összejönne:D:D)
Ez nem sértés volt coldfire, de hát "beletettem egy háttérbe" szöveg...
látszik h csak át van rajzolva vgy én vagyok rohadt fáradt...
Nah lényeg h nem kötexek, shadow neked meg hajrá,m szurkolok h pár év múlva (vagy előbb) híres leszel, rajztudásodnak köszönhetően :P -
Shadow_THH #7534 most erősen úgy érzem hogy ezt akarom csinálni amit leirtál :c -
#7533 Bocs a flameért, előbb nem ps-t akartam irni;)
szal paint. mind1 akkor sem erőltetném a 2d-s progivl a 3dzést -
#7532 LOL, látszik alartta az eredeti propeller.
Fejből csináld, nagy tudomány ahoz nem kell hogy az eredetire rárajzolsz...
meghát ez a szöveg h betettem háttérre. inkább mondanád meg h átrajzoltad azt kész... -
Shadow_THH #7531 LOL -
#7530 őőő emmegmi?
Ha ennyire 3dzni akarszakkor maya, 3ds max, hajrá..
Ezt a ps-es 3dzést nem erőltetném:P -
#7529 beletettem egy háttérbe, mert arra nem volt türelmem, elég kaka lett elsőre :D
-
Shadow_THH #7528 thx siettem vele kb 45 perc volt
egyébként phéntekbe csinálhatnátok képet spartasat ha ráértek -
#7527 ennek örömére csinálok énis 1et -
Axsys #7526 Jólett:) grat -
#7525 annak az embernek a farkas hátán nincs arca, azt leszámítva egész jó lett :) -
#7524 nadzson jó -
#7523 az fizetős játék, elég jónak tűnik..
ha az h fizetsz?
sry off -
Shadow_THH #7522 paint mer szeretitek
-
Axsys #7521 Képaláírás akart lenni az EVE nevű játékkal kapcsolatban. -
#7520 ezmiez? -
Axsys #7519 Sziasztok,
már nagyon régen nemhasználtam a Photoshopot és tegnap kezdte mel megint ígyhát ezis egy estés kép lett :), nembaj majd belejövök megint...remélem:)
-
#7518 dzsuvajoe!
A yang-nál, az, amit te a ravasz második árnyékának látsz az a kengyel árnyéka, merthogy arra is ugyanabból az irányból esik a fény, mint a yin-re; sztm így logikus.
droidika!
Hát senki sem tökéletes:) Fejből ilyet sikerült, ha életben láttam volna egymás mellett, meg hogy a fény/árnyékok hogyan helyezkednek el valójában, az biztos sokat segített volna, de abbahagytam.
Majd egyszer talán be is fejezem. -
#7517 ja a jangon a ravasznak 2 arnyeka van :S -
#7516 ...ügyes! (árnyékoknál, furcsaságok vannak, (és hát, hogy is mondjam, hogy ne legyen bántó) érződik, hogy a Yangon dolgoztál, a Yin + másolat)
...azért le a kalappal ) -
#7515 AZ iolyen paintos cuccokat vegyetek fel h hogy csinaljatok,(videora) nyomjatok be es akor izgi igazán -
#7514 kösz, kb nekem is sikerül :D csak fényképre nehezebbb volt felvinni
-
#7513 Az utóbbi időben kicsit túlburjánztak itt a nem PS képek.
Nem hiszem hogy ezt a "divatot" megtöröm a frenetikus PS-képemmel, de hátha más is visszatér a topic eredeti rendeltetéséhez:
-
#7512 akkor íme a rendszámos tutor...
TUTORIAL RENDSZÁMOS HATÁSHOZ -
#7511 én is utálom az ilyen vérpistiket....menjen inkább bandázzon rexorral :] -
#7510 az első az jó. Ha van még mintád, akkor kérlek adj! -
#7509 ha jó valamelyik, szólj és adom HQ-ba (2204 x 1626 px)
-
#7508 Sziasztok! Szükségem volna egy háttérre (weoldalhoz) csak én nem értek a PS-hez. Szval valami fa mintás hátteret szeretnék... Tudnátok ebben segíteni nekem? -
#7507 neked mi a fasz bajod van?ha nem tetszik valami nem kell szétcseszni a topikot -
#7506 Ez már tényleg zavaró. Alig látni képet, ha meg van valami, az sem PhotoShoppal készült. Nem mintha nem lenne jó a Paint, de annak is megvan a helye. -
#7503 vazz enyire szt vagyok csúszva hogy rosz topikba írtam?valaki üssön le plz vagy valami mert csúszok ketté :D és létszi VRSDM töröld -
#7502 már ez segítség volt, köszönöm és h hamar jött a válasz :D
most per pillanat rendszámtáblára kéne, magyar rendszámtáblára!
de csak úgy kiváncsiságből kérdeztem a többit
és köszi -
#7501 nincs ebben semmi off... de igazság szerint ez felület függő...
értsd másképp kell a rendszámtáblát (akár ügyes bevel/emboss combo), és másképp egy téglaberakáson lévő utcanév felfestést (pl. egy játékból)...
konkrétumot pls. és segítünk ha tudunk -
#7500 jaa és bocsi ha offtopic.... -
#7499 Kedves forumozok! :)
VRSDM miatt is tudom(aki már segített egyszer) hogy itt segítőkész emberek vannak. :)
Szeretném megtudni hogyan tudnék feliratot cserélni, mármint pl egy redszámtáblát egy kocsin, vagy egy táblán egy feliratot, vagy hogyan csinálják a PCs játékok grafikai magyarosítását, azt szeretném megtudni hogyan tudom "ráigazítani" a képre h az bele illjen:)
Előre köszi:)
már hetek óta ezt keresem, és olvastam FAQokat is!! -
#7498 ez igen!!! -
#7497 azt a rohadt.... fúúúúúúúúú ez nagyon tud ez a valaki... ilyet -
#7496 igen, csak ecset, csak közepes méretben (mire a fekete részeket beszíneztem fehérmentesre ... huh, idegölő :D
de Shad, akárhonnan is találtad ezt ki, nagyon rákaptam az ízére ;) -
kis kocka #7495 bárcsak tudnék ilyet csinálni