41998
-
#7266 Udv!
Nem tudom él-e még a contestes dolog, gondoltam összeütök valamit.
-
#7265 ...muhahahaha (nekem a Direct felirat iránya "nembejövős" (nem a csavarokkal párhuzamos) öszképben q*rva jó! -
#7264 a feje tényleg furcsa... -
pako00 #7263 ez egy max 400x300 kép lesz nem akartam többet dolgozni vele nem fog belőle lácani semmi kicsibe iwiwre pont jó oda készült
-
#7262 Ku***a jó lenne, ha a fejét kicsit jobban eldolgozod... -
kis kocka #7261 jó ez csak az ember kicsit 2d-s -
pako00 #7260 Egyik barátomnak készítetem a képet kérésre az iwiwre ö szerepel a képen és szakma belli -
#7259 Az oldal széleket én kisebbre venném a headerbe meg háttérbe valamit betennék. akár egy halvány kereszt csikot vagy valami képet. -
#7258 :)) -
#7257 érdekes formatervezés, de jó :) -
#7256 AKor ez contest de mégsem contest! Ilyen nincs de mégis van! -
#7255 ezt még a "fekete formás" contestre csináltam...de nem tetszett a source kép, ezért az egyik képemet használtam fel (én vagyok rajta)
-
#7254 UGYANCSAK NAGYBAMN! -
#7253 Nézzétek alakulgat ahonlapom arculata! melesleg vki tud preogramozni:)??? -
#7252 Shit mert kel felhivni ahibara afigyelmet egy ilyen tökéletes képnél XD -
#7251 szégyeld magad..tessék végigszenvedni -
#7250 Aloha
Haza értem épségben, és a lo álna belétek a több mint 300 postal. nem nézem végig :D -
#7249 Talán hogy a régi "vadnyugaton" nincsenek aszfalt utak, így már csak az "emlékben" marad meg a "vadnyugat" :) -
#7248 dzsuvajoe: ha már olyan relytéjes voltál, elárulhatnád mi motivált a képed elkészítésénél (kiscsávóknál, a kerítés köze nem lett kiradírozva) -
#7247 sztem a zöldbe a feketébe illa néni kellemes bőrszínébe ez akékes cucc nem illik bele:) elvonja aszemet arrol a popsirol:) -
#7246 Vmit a beállításokban kell kutyulin ugy néztem ;) -
#7245 köfi. nekem a gomb betü nélkül teccik -
#7244 Huhh srácok nekem nincs erőm elolvasni és értelmezni az értelkezéseiteket a kép szinének elváltozásairol, össze fogalalná valaki h mi a megoldás? -
#7243 Szép néni, jo haj, rosz gomb:) -
#7242 Áááá kösz, csak körbe kellett volna néznem. -
#7241 transform - warp
amúgy csak a CS2-től kezdve van ilyen.. -
#7240 Ez tök jó...
Ezt a felhajtós dolgot hogy csinálod? -
#7239 amúgy bannernek szántam..esetleg a kék alapot kilehet majd szélesíteni...remélem IE alatt is ugyanilyen színű :P gondoltam gif-ben randa lenne, a .png átlátszósága meg úgy tom csak FF alatt müxik.. -
#7238 ...nálam+ez !(sose babráltam, azért írtam alapbeállításnak) -
#7237 -
#7236 nálam most ugyanez, csak kikapcsoltam az "Ask When Opening"-et.. te is kapcsold ki, akkor nem szól mindig vissza... -
#7235 Akkor még utolsóként, én erre a beállításra szeretnék választ kapni, hogy itt kinek mi:
PS -> Edit -> Color Settings... (Shift + Ctrl + K) -
#7234 nyah..áttettem Monitor Colorba... hatás: most jó a szin, de nekem is feljön az #7228-ban mutatott ablak.. viszont..
color settings-ben allul van 1 olyan, hogy Ask when opening..ott kikell venni a pipát, és nem kérdez vissza.. illetve nálam még 1szer visszaszólt, hogy valami nem stimmelt, de ott meg volt egy olyan rublika, hogy dont show again, vagy valami ilyesmi..így most látszólag PS alatt jó a dolog..csak nézőkében nem :)
asztali színkezelésnél alapból semmi sincs..hozzáadásnál van 1 rakat..ott meg gőzöm nincs, hogy melyiket lenne érdemes választani..
-
#7233 na ez az utolsó részemről! :D (na ugye!:D)(kööszzöönnyyüük Rettenthető)(az oldalon van szó a monitor calibrálasról is (csak mondom))) -
#7232 nyah... PS color settingsem North America General Purpose 2-ben van..ill. mingyárt kipróbálom más verziókkal, úgyhogy mondhatni volt... -
#7231 monitornak sztem nincs köze hozzá...vagy legalábbis nem kéne, mert akkor paintbe is más szinünek kellene lennie... -
#7230 na ha már jól teleq*rtuk a topikot ez a monitor (Samsung) és mint írtam nem raktam fel hozzá drivert (DVI csatlakozva), ez pedig a P.Shop-os "alapértelmezett" szinprofilom.
amit kiír SHIWO, DZSUVAJOE-nak az nem a monitor tipusa? (nem az LG ba*z el valamit?) -
#7229 Link... -
#7228 nekem mindig ez jön be amikor megnmyitok egy ujj képet, sztem itt kleene kivalasztani a megfelelot h mindenhol ugynaazt lasd:) csak ahhoz ki kell deriteni melyik a megfelelő:) -
#7227 köszi