41998

photoshop-banner.jpg
  • fle go
    Udv!

Nem tudom él-e még a contestes dolog, gondoltam összeütök valamit.

• droidika
    ...muhahahaha (nekem a Direct felirat iránya "nembejövős" (nem a csavarokkal párhuzamos) öszképben q*rva jó!
  • Shiwo
    a feje tényleg furcsa...
  • pako00
    ez egy max 400x300 kép lesz nem akartam többet dolgozni vele nem fog belőle lácani semmi kicsibe iwiwre pont jó oda készült
  • JAG1
    Ku***a jó lenne, ha a fejét kicsit jobban eldolgozod...
  • kis kocka
    jó ez csak az ember kicsit 2d-s
  • pako00
    Egyik barátomnak készítetem a képet kérésre az iwiwre ö szerepel a képen és szakma belli
  • Bexter
    Az oldal széleket én kisebbre venném a headerbe meg háttérbe valamit betennék. akár egy halvány kereszt csikot vagy valami képet.
  • RaZoK
    :))
  • RaZoK
    érdekes formatervezés, de jó :)
  • dzsuvajoe
    AKor ez contest de mégsem contest! Ilyen nincs de mégis van!
  • RaZoK
    ezt még a "fekete formás" contestre csináltam...de nem tetszett a source kép, ezért az egyik képemet használtam fel (én vagyok rajta)

• dzsuvajoe
    UGYANCSAK NAGYBAMN!
  • dzsuvajoe
    Nézzétek alakulgat ahonlapom arculata! melesleg vki tud preogramozni:)???
  • dzsuvajoe
    Shit mert kel felhivni ahibara afigyelmet egy ilyen tökéletes képnél XD
  • Shiwo
    szégyeld magad..tessék végigszenvedni
  • Bexter
    Aloha

Haza értem épségben, és a lo álna belétek a több mint 300 postal. nem nézem végig :D
  • zvaragabor
    Talán hogy a régi "vadnyugaton" nincsenek aszfalt utak, így már csak az "emlékben" marad meg a "vadnyugat" :)
  • droidika
    dzsuvajoe: ha már olyan relytéjes voltál, elárulhatnád mi motivált a képed elkészítésénél (kiscsávóknál, a kerítés köze nem lett kiradírozva)
  • dzsuvajoe
    sztem a zöldbe a feketébe illa néni kellemes bőrszínébe ez akékes cucc nem illik bele:) elvonja aszemet arrol a popsirol:)
  • zsolesz92
    Vmit a beállításokban kell kutyulin ugy néztem ;)
  • zsolesz92
    köfi. nekem a gomb betü nélkül teccik
  • dzsuvajoe
    Huhh srácok nekem nincs erőm elolvasni és értelmezni az értelkezéseiteket a kép szinének elváltozásairol, össze fogalalná valaki h mi a megoldás?
  • dzsuvajoe
    Szép néni, jo haj, rosz gomb:)
  • JAG1
    Áááá kösz, csak körbe kellett volna néznem.
  • Shiwo
    transform - warp

amúgy csak a CS2-től kezdve van ilyen..
  • JAG1
    Ez tök jó...
    Ezt a felhajtós dolgot hogy csinálod?
  • Shiwo
    amúgy bannernek szántam..esetleg a kék alapot kilehet majd szélesíteni...remélem IE alatt is ugyanilyen színű :P gondoltam gif-ben randa lenne, a .png átlátszósága meg úgy tom csak FF alatt müxik..
  • droidika
    ...nálam+ez !(sose babráltam, azért írtam alapbeállításnak)
  • Shiwo
  • Shiwo
    nálam most ugyanez, csak kikapcsoltam az "Ask When Opening"-et.. te is kapcsold ki, akkor nem szól mindig vissza...
  • Rettenthető
    Akkor még utolsóként, én erre a beállításra szeretnék választ kapni, hogy itt kinek mi:

PS -> Edit -> Color Settings... (Shift + Ctrl + K)
  • Shiwo
    nyah..áttettem Monitor Colorba... hatás: most jó a szin, de nekem is feljön az #7228-ban mutatott ablak.. viszont..
    color settings-ben allul van 1 olyan, hogy Ask when opening..ott kikell venni a pipát, és nem kérdez vissza.. illetve nálam még 1szer visszaszólt, hogy valami nem stimmelt, de ott meg volt egy olyan rublika, hogy dont show again, vagy valami ilyesmi..így most látszólag PS alatt jó a dolog..csak nézőkében nem :)

asztali színkezelésnél alapból semmi sincs..hozzáadásnál van 1 rakat..ott meg gőzöm nincs, hogy melyiket lenne érdemes választani..
  • droidika
    na ez az utolsó részemről! :D (na ugye!:D)(kööszzöönnyyüük Rettenthető)(az oldalon van szó a monitor calibrálasról is (csak mondom)))
  • Shiwo
    nyah... PS color settingsem North America General Purpose 2-ben van..ill. mingyárt kipróbálom más verziókkal, úgyhogy mondhatni volt...
  • Shiwo
    monitornak sztem nincs köze hozzá...vagy legalábbis nem kéne, mert akkor paintbe is más szinünek kellene lennie...
  • droidika
    na ha már jól teleq*rtuk a topikot ez a monitor (Samsung) és mint írtam nem raktam fel hozzá drivert (DVI csatlakozva), ez pedig a P.Shop-os "alapértelmezett" szinprofilom.
    amit kiír SHIWO, DZSUVAJOE-nak az nem a monitor tipusa? (nem az LG ba*z el valamit?)
  • JAG1
    Link...
  • dzsuvajoe
    nekem mindig ez jön be amikor megnmyitok egy ujj képet, sztem itt kleene kivalasztani a megfelelot h mindenhol ugynaazt lasd:) csak ahhoz ki kell deriteni melyik a megfelelő:)
  • dzsuvajoe
    köszi