41998
-
#7095 Próbáld meg, hogy a BG layerre jobb gomb>layer from background vagy ilyesmi. -
#7094 esetleg nem rgb a képed, (image->mode-> rgb ez legyen bepipűálva -
#7093 de, mivel innen csináltam, gondolhatod h nem pattan ki ilyen a fejemből :DDDD -
#7092 ha background layer akkor nem enged rá effekezni.
nevezd át a backgorund nevü layert, más ötletem nincs -
#7091 Nem ismerős? -
#7090 Hellosztok! Olyan rég írtam már ide hogy épp itt lenne az ideje. Kéne 1 kis segítség. Miért van az hogy ha használnám az effecteket, akkor nem engedi mindet? pl a Blur-nál a sima blur-t engedi, a Radial blur-t nem. Meg ilyenek? Egyszerüen rá sem birok kattintani:( Előre is köszönöm a segítségeteket! -
#7089 ezt h? nem vmi fraktál? mé nem alkoc vmit a contetstre? -
#7088 tiger? -
#7087 én elvagyok magamba ^^
-
#7086 shiwo -nál az igazság...
de én már fel sem emelem a hangom, ma had pajzánkodjanak...
/abban mi a contest hogy fogsz egy képet és csinálj vele amit akarsz? ezen az felütök egy angol szótárt, beírom a google-ba és ott a contest-em ... -
#7085 A cső nagyon szar, a többi elmegy. -
#7084 a vágásrol meg ne is beszéljünk ^^ -
#7083 nem tom miért csináltam, ötletnek jó, csak most a kivitelezés ratyi lett ^^
-
#7082 sztem itt páran nincsenek tisztában a contestek lényegével.. -
#7081 Igen, erre is gondoltam. DE a legjubb, ha 3 ember ereit vágjuk el szép sorban és egy negyedik ember fotóz. Mert akkor va friss, félig száraz és száraz is. -
#7080 inkább vágd el az eredid, vagy ütőered ott jobban láccik, és fényképezd le gyorsna :DDDDDD -
#7079 Erre kíváncsi lennék. Te összecsöpögtetve festékkel, pláne így sávokban. Érdekes látványt nyújtana. -
#7078 figy, keverek ki szép festéket, és összekenem magam, lefotózom és berakom lessz több féle :) friss most folytatott, lesz félig rászáradt és lesz nagyon száradt... ;) meglátod mi milyen -
#7077 A kettő képet össze kéne olvasztani. Nekem nagyon bekön az egész. Nem is azért, mert reális meg minden, hanem mert egyszerűen jól néz ki. Csinálhatnál 1-2 ilyen nagyobb képet is. -
#7076 Kössönk kompromisszumot: de ha nem is csillan azert egy kis arnyékot minimum csinal:) -
#7075 de ahol nincs fény ott netmud mit visszaverni, szépen megnézed a képemet /a kisfickósat/ és látod hogy árnyékos az egész terület... az nem ver vissza semmit, a rászáradt vér meg főleg nem ...
de hagyjuk a témát :) -
#7074 domborítást most kihagyom, brightet növeltem kicsit
-
#7073 jo en domboritanam egy kicsit v adnék neki egy kis csillanáast!:) a vér ugye egy folyékony velület ami egyenes és viszaveri a afányt:) -
#7072 Na szerintem egyik legszebb munkám :\
-
#7071 akkor jöjjön ki... alkossatok kedvemre :D -
#7070 Hű bocs, sztem en akok meg nem leledztem itt:) néztem h hol van az én utam vazeg:), sztem a contestben pont az a jó h kijn belőle az ember "belsője":) -
#7069 grat. jóa -
#7068 egyszer volt már egy hasonló utas contest (attól még maradjon csak)
/azért témát adhatnál...
anno ez volt a source, "ismeretlen invázió" vagy mi volt a téma,,, én ezt alkottam:
-
#7067 áhhh:) thx -
#7066 deviantart-on. -
#7065 Köszi mindenkinek! Örülök, hogy tetszik! ^^
© Shadow_THH: A sziget egy hegy vektorizálva és megfordítva. A csíkok ceruzával húzva, a csepp a végén Costum Shape. A lány 3 brushból összevágva. A fa, a fű és a felsők mind-mind egy-egy brush. A héttér kétféle narancs átmenete, a bal sarka fehérre festve. Burn, meg Dodge Tool-al átmentem rajta ahogy jónak láttam. -
#7064 itt (muhahahahaha) -
#7063 hol van sok ecset?:)LETÖTTHETÖ?:) -
#7062 ...ne-é itt van! :D (húzd bele a listába!) -
#7061 gyorsan pls légyszi csinálnám a fasza képet, ami még véres is ^^ -
#7060 brusht hogy kell betenni? :\ -
#7059 Contesteljetek ha akartok:
NAGY! -
#7058 Hozzávalok: KOnhakés, egy szépen kidagasztott főverőér, fényképezőgép, adatkábél, na meg egy kis fájdalomküszöb! -
#7057 nemtom hogyke :DDDDD -
#7056 VÉÉÉÉRT CSINÁJJATOK VÉÉÉÉRT SOKAT VÉÉÉÉRT!XD