41998

photoshop-banner.jpg
  • KILLER2
    Próbáld meg, hogy a BG layerre jobb gomb>layer from background vagy ilyesmi.
  • zsolesz92
    esetleg nem rgb a képed, (image->mode-> rgb ez legyen bepipűálva
  • ColdFire
    de, mivel innen csináltam, gondolhatod h nem pattan ki ilyen a fejemből :DDDD
  • zsolesz92
    ha background layer akkor nem enged rá effekezni.
    nevezd át a backgorund nevü layert, más ötletem nincs
  • KILLER2
    Nem ismerős?
  • vafeN
    Hellosztok! Olyan rég írtam már ide hogy épp itt lenne az ideje. Kéne 1 kis segítség. Miért van az hogy ha használnám az effecteket, akkor nem engedi mindet? pl a Blur-nál a sima blur-t engedi, a Radial blur-t nem. Meg ilyenek? Egyszerüen rá sem birok kattintani:( Előre is köszönöm a segítségeteket!
  • dzsuvajoe
    ezt h? nem vmi fraktál? mé nem alkoc vmit a contetstre?
  • dzsuvajoe
    tiger?
  • ColdFire
    én elvagyok magamba ^^

• VRSDM
    shiwo -nál az igazság...
    de én már fel sem emelem a hangom, ma had pajzánkodjanak...

/abban mi a contest hogy fogsz egy képet és csinálj vele amit akarsz? ezen az felütök egy angol szótárt, beírom a google-ba és ott a contest-em ...
  • KILLER2
    A cső nagyon szar, a többi elmegy.
  • ColdFire
    a vágásrol meg ne is beszéljünk ^^
  • ColdFire
    nem tom miért csináltam, ötletnek jó, csak most a kivitelezés ratyi lett ^^

• Shiwo
    sztem itt páran nincsenek tisztában a contestek lényegével..
  • KILLER2
    Igen, erre is gondoltam. DE a legjubb, ha 3 ember ereit vágjuk el szép sorban és egy negyedik ember fotóz. Mert akkor va friss, félig száraz és száraz is.
  • ColdFire
    inkább vágd el az eredid, vagy ütőered ott jobban láccik, és fényképezd le gyorsna :DDDDDD
  • KILLER2
    Erre kíváncsi lennék. Te összecsöpögtetve festékkel, pláne így sávokban. Érdekes látványt nyújtana.
  • VRSDM
    figy, keverek ki szép festéket, és összekenem magam, lefotózom és berakom lessz több féle :) friss most folytatott, lesz félig rászáradt és lesz nagyon száradt... ;) meglátod mi milyen
  • KILLER2
    A kettő képet össze kéne olvasztani. Nekem nagyon bekön az egész. Nem is azért, mert reális meg minden, hanem mert egyszerűen jól néz ki. Csinálhatnál 1-2 ilyen nagyobb képet is.
  • dzsuvajoe
    Kössönk kompromisszumot: de ha nem is csillan azert egy kis arnyékot minimum csinal:)
  • VRSDM
    de ahol nincs fény ott netmud mit visszaverni, szépen megnézed a képemet /a kisfickósat/ és látod hogy árnyékos az egész terület... az nem ver vissza semmit, a rászáradt vér meg főleg nem ...

de hagyjuk a témát :)
  • ColdFire
    domborítást most kihagyom, brightet növeltem kicsit

• dzsuvajoe
    jo en domboritanam egy kicsit v adnék neki egy kis csillanáast!:) a vér ugye egy folyékony velület ami egyenes és viszaveri a afányt:)
  • ColdFire
    Na szerintem egyik legszebb munkám :\

• VRSDM
    akkor jöjjön ki... alkossatok kedvemre :D
  • dzsuvajoe
    Hű bocs, sztem en akok meg nem leledztem itt:) néztem h hol van az én utam vazeg:), sztem a contestben pont az a jó h kijn belőle az ember "belsője":)
  • Benc16
    grat. jóa
  • VRSDM
    egyszer volt már egy hasonló utas contest (attól még maradjon csak)
    /azért témát adhatnál...
    anno ez volt a source, "ismeretlen invázió" vagy mi volt a téma,,, én ezt alkottam:
  • dzsuvajoe
    áhhh:) thx
  • modellmaker
    deviantart-on.
  • modellmaker
    Köszi mindenkinek! Örülök, hogy tetszik! ^^

© Shadow_THH: A sziget egy hegy vektorizálva és megfordítva. A csíkok ceruzával húzva, a csepp a végén Costum Shape. A lány 3 brushból összevágva. A fa, a fű és a felsők mind-mind egy-egy brush. A héttér kétféle narancs átmenete, a bal sarka fehérre festve. Burn, meg Dodge Tool-al átmentem rajta ahogy jónak láttam.
  • droidika
    itt (muhahahahaha)
  • dzsuvajoe
    hol van sok ecset?:)LETÖTTHETÖ?:)
  • droidika
    ...ne-é itt van! :D (húzd bele a listába!)
  • ColdFire
    gyorsan pls légyszi csinálnám a fasza képet, ami még véres is ^^
  • ColdFire
    brusht hogy kell betenni? :\
  • dzsuvajoe
    Contesteljetek ha akartok:
    NAGY!
  • dzsuvajoe
    Hozzávalok: KOnhakés, egy szépen kidagasztott főverőér, fényképezőgép, adatkábél, na meg egy kis fájdalomküszöb!
  • ColdFire
    nemtom hogyke :DDDDD
  • dzsuvajoe
    VÉÉÉÉRT CSINÁJJATOK VÉÉÉÉRT SOKAT VÉÉÉÉRT!XD