41998
-
#7346 ez sem jó -
#7345 Egyíébként mit akarsz csinálni? mér akarsz üres lapot filterezni?
először rajzolj rá vmit. monnyuk egy hogy én a videon is. -
#7344 #7092
ha background layer akkor nem enged rá effekezni.
nevezd át a backgorund nevü layert, más ötletem nincs
igaz nem neki irtam, de akkor is ott van! -
#7343 úrjaraktam már és úgy se jó -
#7342 ezeket tudom használni ha új rétegen van ha az alapon:blur öszes kivéve smart blur;disort>lens correction-t tudom;noise mind;render>fibers,lens flare itt enyi;sharpen>mind;stílize>find edges,solerite,emboss;video és other mind -
#7341 odairtam neki már multkor h csináljon uj réteget, most meg h rajzoljon is rá, de vagy hülye hozzá és a paintot kéne használnia, vagy egy program ujratelepítést végrehajtani, attol semmi baja nem lesz -
Anti 71 #7340 van olyan filter amelyet csak akkor tutsz használni ha előbb csinálsz egy új réteget. Mit nem tudsz használni? alap vagy pluginként telepítetted? -
#7339 faxomat hogy kell megnyitni azt a szar dokumentumot úgy hogy tudjam rajta használni az öszes filtert?!mert így még cloudsot sem tudok használni! -
#7338 először rajzolj valamit a dokumentumra üres dokumentumot nehéz filterezni.
-
#7337 Felviditottad akérdéseddel a napom.
Fuss neki mégegyszer.
Ctrl - N és enter. -
#7336 Nem inkább te nem tudsz fogalmazni?
Mióta itt vagyok az sg-n ilyen kérdéssel még nem találkoztam h hogy kell uj dokumentumot nyitni. ajánlom h kezdjed a painttal, utána meg tévedj el a google felé -
#7335 oks,ezt mindenki tudja,de te nem érted az én kérdésemet hogy milyen beállítások kellenek advanced is érdekel mega többi is eléggé ratyi a vid minősége és nem lehet elolvasni -
#7334 itt a vidi, de nem tom mit nem tudsz rajta... -
#7333 nekem teccik a banner -.- -
#7332 valaki mutassa meg hogyan nyit új dokumentumot úgy hogy tudja rajta használni az öszes filtert mert én próbálkozok mindennel de nem tudok :( -
#7331 -
#7330 Na megjöttem, 300 kmrel messzebb voltam ithonrol, nekem a banner nem tetszik, a családos képek sztem tök jók, drag sig-jei is faszák
asszem ennyi ;) -
#7329 Először is köszönöm az eddigi segítségedet.
De pont ez a baj, hogy 1001 próbáltam és csak annyit értem el vele, hogy a gépet jó párszor újra kellett tennem. Igaz a ghostal csinálom de, nem hiszem el, hogy nincs ilyen converter ami ncd kép fájlt át convertál jpg kép fájlá.
-
#7328 Xnview
Esetleg még ez.
De, ha beírod googleba, hogy: ncd to jpg converter, kiköp ezret... -
#7327 először olyanra próbáltam, mint a Photoshop felirat, de akkor olyan "semmmitmondó" volt..ha valakinek van kedve, módosítsa.. -
#7326 banner nekem tetszik, mind hogy 5letes. mind ahogy meg van csinálva
/ a munkák-at én sima feketével vagy pirossal irnám mint az Adobe szót...
betütítpust sem cifráznám de hát nem én és nemis ti csináltátok...
lehet csinálni újat jövéhten ilyenkor be is rakom ;)
/mindenkinek lehetőséget adok... és szerintem akkor is qrva jó lett -
#7325 perszepersze ^^ -
#7324 Persze az kurva jo en is szeretem, de nem ez az első.. fogod? -
#7323 hát jó, csak azért az mégis jól esik, ha tetszik másoknak az, amit csinálok ^^ -
#7322 Na jo akor en is foikazok nekem se m tecik es a munkak betutipous meg az egesz rusnyan nezki nagyon szarul van megcsinalva a betu
es feleslegesen elnyujtja a bannert,
#7315 szard le h mit gondolnak az emberek arorl amit csinalsz boven eleg ha neked tecik! eldőként em az emberek tecesert dolgozz -
#7321 Nekem se jön be, pláne így, hogy a méret sem passzol. -
#7320 Hááát.... Sztem az előző banner sokkal szebb volt De hát nekem midnegy ha nektek tetszik... -
#7319 köszi:) -
#7318 csak összeraktam őket -
#7317 mit csináltál belőle? -.-
alapképek? -
Code92 #7316 anyázs.... ezek qrva jóóók -
#7315 kép-1
kép-2
én csináltam őket, remélem elnyeri egy-két ember tetszését ^^ -
#7314 Sziasztok!
Egyszer fel tettem ezt a kérdést. Egy NCD (nero) kép fájlt mivel tudok át convertálni jpg-re? Azért kellene, mert a kép méretét nem tudom be állítani DVD borító méretére. A jpg-ét be tudom állítani a nyomtatom képszerkesztőjével.
Kaptam egy segítséget jag1-töl. De sajnos az nem volt jó, mert nem convertál nekem NCD böl jpg-t.
Ebben szeretném kérni a segítségeteket újra.
Köszönöm előre is.
-
#7313 sóóval :)
-banner cserélve
-családi képek aranyosak, főleg a sok kifejezős srác
-weboldalas témához nem szólok hozzá
ja és ma este haverok - holnap airsoft - vasárnap kosármeccs - köztes időkben barátnő...
szóval megint sok időm lesz ps-ezni :'( -
#7312 ...neki meg akkora van! :DDD ( nem az a méret a lényeg , a tartalom!) -
#7311 A fele ekkora az sztm érthető, de a negyedekkora az már 1024x768-nál nagyobb felbontásban sztm érdekesen festene (nah nem mintha nekem nagyobb lenne). -
#7310 ...háátteezzz qva jóóó! :DDD -
Anti 71 #7309 kép -
Anti 71 #7308 kép -
Anti 71 #7307 Megnézem ! Az ötlet jó!
Lányok bocs Ime egy erotikus virág! most csináltam!
http://media.proxnet.hu/upload/20070302/13531962855.jpeg
A célom az volt hogy ne lehessen rájönni egyből mi van a képen.