5850
Dragon Ball Z - Budokai játékok
-
#85 Hi nem tudja valaki megmondani hogy melyik pályán lehet a 5.ik kristály gömböt megtalálni elöre is köszi
-
Dajin #84 gogeta-t és gogeta ss4-et meglehet venni a shopban ha megvan a black membership card(vagy átléped a 30-as szintet és megtalálod dargon u-ban vagy 250,000-ért megveszed) broly-t meg második végigjátszásra(songokuval) megkapod -
Szuperkaraj #83 ööö......asszem repkedni kell úgy a Buu sagában, hogy beszélsz Kibitoshinnel és akkor meg kell verned, asszem akkor kapod meg, utána meg ha jólemlékszem a nagytornán Gogétával kell Gotenkset lenyomni -
#82 Budokai 3ban hogy kell megszerezni Broly-t és Gogetát? -
Szuperkaraj #81 történetben is lehet, de hátránya hogy semmi más technikát nem fogsz tudni, max sugarat lőnni -
#80 Lvl 24 lettem mire először végig nyomtam.
Buu gyenge volt :P
Másodjára Brolyval voltak gondok. : D
Most lvl 34 és kezdem újra.
Ja, Broly egy állat!
Ha meg Story modba nyomom vele...
nemtom van vmi az aláfestő zenében.
szóval kész
Csak még mindig nemtok átváltozni Vegeto-ra, se Gogita-ra
vagy azt csak duel modban lehet? -
Szuperkaraj #79 az összes karival meg kell csinálni akinek van története( 11 ilyen kari van ) és utána nyílik meg a Dragon Arena -
Dajin #78 dragon arena hogy jön elő? végigvittem az öszzes karival(10) plusz kéccer gokuval és még pluszzba ecccer broly-val, amugy videl még nincs meg hercule se meg még egykét kari, aszzem most 31 van -
Szuperkaraj #77 a 3 majdnem 100%-os, 93, vagy 94 %-on vok, de inkább csak írtani szoktam Z3-mon az ellent, az jobb móka mint Skilleket venni :D -
Szuperkaraj #76 nem a 3-mat, hanem a Tenkaichit -
Dajin #75 végigse vitted? án már kb 12-ször csak krilinnel nem gokuval többször is meg egykét karival -
Szuperkaraj #74 hát ja, nincs -
#73 túlsok minden nincs is benn amire rá kell jönni -
Szuperkaraj #72 énis hamar belejöttem, nem sok játékkal, csak én hamar meg is untam, annyira hamar, hogy végig sem toltam, mert nem köt le -
Dajin #71 én elsö nap végére, rájötem szinte mindenre, nembonyolult, vagy csak énjáccotam sokat hogy ilyen pro lettem:) egy hét alatt multkor red faction2 star wars 3 és x-men legendset végigtoltam, olyan napi kb 4 ora gamm-el, monnyuk azután besokaltam és nemis jáccotam egy ideig -
#70 hiall!...télleg van már topik a Sparking néven én nyitottam...és a game oktober 23.án jelent meg.....azota régen végignyomtam...de magyarországon még mindig nem lehet kapni!!!!
2005-10-20 PlayStation 2 DragonBall Z: Budokai Tenkaichi (c) Atari *FULLDVD* *NTSC* START2 47x50 MB -
Szuperkaraj #69 23-assal ha rutinos vagy kilehet nyírni Buu-t bármilyen technikával, de mivel nemrég vetted meg nemhiszem hogy nagyon bennelennél még a dologba, a nehézségi szintet vedd alacsonyabbra ha nem a legkisebben van és "gyúrj" még 1 picit, utána tuti menni fog, csak idő kérdése és meglesz a 99-es kari is :D hidd el megéri ;) :D -
Dajin #68 tutorialba mindent elmond -
#67 hali! most szedem budokai 3-at (nem találtam topikotját csak a 2. résznek). tudtok vmi oldalt, doksit, ahol átólcettig le vannak írva a kombók?
Tenkaichit ez a nézdehátam kamerakezelés totál hazavágja, főleg ha 2-en játszanátok. splitscreen verekedős játéknál?! -
#66 Lvl23, de hazamegyek és "kinyomon a szemét" a PS2-nek.
Köszi a válaszokat. : D
-
Dajin #65 bardock elsö végigjátszásra megy, csak megkell találni sayain saga környékén az urhajoját,amugy nekem 2 napja van meg már 5 karival végigtoltalm ballokat is öszzeszedtem 3-szor, ja és ss4 songoku fehér szörrel odavág:D amugy ugykell hogy potara-t berakod, goku sztorija alatt megkapod, utána töltesz egy picit, l2-vel hyper modba átmész, utána odaálsz a másik elé megint l2, felüti, jön vegita goku odadobja neki a fülbevalot és kész(csak a gép lene blokkolja) nekem már amugy van fusios tánc, naon karaj -
Szuperkaraj #64 ja és 50-es kari még nemtud szemmel ölni :) -
Szuperkaraj #63 türelem és levelup meghozza a gyümölcsét, de most hanyas karival vagy? Bardockot akkor lehet megkapni ha újrajátszod Goku történetét, legalább másodszorra, szal befejezed, elkezded megint, Vegettot potarában kapod csak meg, ha Gokuval győzöd le Super Buut akkor a neki valót, ha Vegitával akkor meg a neki valót, kb ennyi -
#62 Hali most vettem meg a budokai 3-at istenkirály, egy gond van. Még nem látom át a bonuskarikat, meg ilyeneket, hogy Pl. Buu legyőzése után Hogy tudok Vegetoval nyomulni. CSináltam már mindent, csináltam neki capsulet, beraktam a skillekhez (csak azt az egyet lehet használni), de nem működik Bardockot elvileg már az elején meg kapnám de a csávó nincs sehol. Olvastam az az angol faq-t. Nem igazán vágom. Kid Buu-t success super spirit bombbal(!!!) kéne kinyirnom, de örülök ha lefekszik. Most gyúrjam fel lvl50-re, hogy nézzéssel öljön és csak utána, kapjam a spec, küldiket? (és ez csak Goku. Mivel ő az első vele kezdtem)
Ki hogy csinálta?
Bocs, az Offért. -
cocobanana #61 Na jelenleg végig vittem az összes sagat 100% és megvan az összes karakter. Jelenleg most a kristálygömböket gyüjtöm 4X7(kinyiljon az uccsó saga,oozarut és vegita oozarut kapjam meg, és végül engedélyezze a password opciót.)Aztán megyek utána az Ultimate Battleba. -
Szuperkaraj #60 a Gogeta-s könnyű, a Bebi-snél még nemtartok, mer nem tolom sokat, a kristálygömbös meg ráér -
cocobanana #59 Most jelenleg 3 saga van hátra. A Bebi,Gogeta saga és van még egy másik amihez a kristálygömbök kellenek. -
Szuperkaraj #58 nekem negyedikre ment :D -
cocobanana #57 Mért nem is senki ide??? Na mind1. Most sikerült megcsinálnom a BUU sagat 100%ra. Kid Buu kurva erös volt.Legalább 100x próbáltam mig túl tudtam élni. -
cocobanana #56 Sehogy. Xpn nem megy az a játék. Szerintem nézd meg a dox box nevü programmal ami doxos környezetet az a játéknak és akkor hátha meni fog. -
Hoppacska8 #55 Hello!
Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem tudja valaki, hogy Xp-n hogy lehet elindítani a dragon ball millenium-ot? Csak mert töltöm a Tenkaichi-t és addig kéne valamivel játszani :)
Hoppacska -
#54 én sem láttam neten sehol sem egyébként tudom, hogy eredetieket mutatnak csak be mert csak azt szabad nekik ezért lepödtem meg egy kicsit mert általában olyan játkokat mutatnak be ami kishazánkban már megjelent ezért "értetlenkedtem" e témában.. -
cocobanana #53 Bono a gameoverben nem warezos játékokat mutatnak be hanem full teljesen eredeti jogtiszát. Nekik onnan van meg a DBZ Teinkaichi hogy megrendelték Németországból. Érdekes én magyarországon egy boltot sem láttam ahol lehet kapni. Elmentem az Európarkba,Westendbe,Mammutba sehol semmi csak a budokai 3. Neten sem láttam hogy fel lennne tüntetve hogy lehet kapni. Akikkel eddig beszélgettem azok midn azt mondták hogy Angliából rendelték meg bankkártya segítségével. www.game.net oldalról. -
#52 Áhhh bazzeg akkor én már nem foglalkozok vele akkor is először 3 aztán pedig 4 azt kész! -
#51 huppsz bocsesz szal itt van origi 319-hsz meg a többi dragon ball játék meg már én is láttam boltokban is -
#50 itt is árulták a #319 hsz-ben -
#49 én is kiakasztottam 100%-ra azt annyi is volt a gamma lassan már a címét is elfelejtem ha nem nyílt volna eza topic már nem is melékeznék rá..:D
ö ezt kimondta hogy nem lehet nálunk kapni? -
#48 Mondjuk a Tenkaichi még a jövvő zenéje tehát előbb a hármat fogom taglalgatni (nyuzogatni) és csak ezek után nézek igazán utánna a 4-nek! Igy igazán pontos az elméletem! -
#47 Aha bocs akkor mila69 elolvasva azt az üzit amire válaszoltál bevalom én voltam a lúdas!
Engem nem gyöztök meg csak igenis adok a véleményetekre ámbár én is utánna néztem időközben amit cocobanana mondott és tényleg nincs még magyarországon (akkor a gameoverben warezost toltak? Ez lehetetlen akkor sztem ezért nem is mondták azt ott, hogy még nem lehet kapni magyarországon mert ezzel ugymond "veszélybe is kerülhettek volna" nmindegy).
Mindezek által a döntésem megszületett most megveszem a 3-at és késöbb mikor megjelenik a Tenkaichi kishazánkban akkor majd azt is beszerzem legális módon! -
cocobanana #46 Szerintem azé a teinkaichi jobb mint a budokai 3. Csak aki a budokai 3mal játszott elsönek azé tetszik az jobban. Teinkachiban teljesen 3d harcrendszer,grafikája kiváló,szakadnak a ruhák és véresek a karakterek,és könnyebb talán az irányitás.Amúgy én most végig vittem frieza,bardock és cooler sagakat. Eddig 100% járok:)))). Amúgy nálunk nem lehet kapni még a teinkaichit én is netröl töltöttem le.