5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Norsz
    ha kell valami segitség a budokai 3 vagy a tenkaichi ben akkor irj ide:[email protected]
  • Norsz
    cool
  • moralosan
    Őt talán a legnehezebb, szal:

Kezdd el újra nagy Gohan-nal a Dragon Universe-t, keresd meg Videlt, itt lesz egy kis duma. Mindig Videllel beszélj, vagy újra menj el hozzá - sajna már nem emlékszem pontosan - miután kiadja Gotent ellenfelednek, legyőzöd. Ezek után menj Kamihoz, itt győzd le Piccolot. Megjelenik a Daburás jelzés. Most figyelj: az itt található hegyek térképen lévő ÉK-i részéhez kell menned, hogy beszélj Vegitával. Menj Daburához, győzd le. Vegita bekerül Buuba, menj utána, majd győzd le. Nos miután megvolt a harc, menj arra a helyre, amit jelöl a térkép. Itt nyomd be a Ki-érzéket, és keresd meg az erdőknél Supreme Kait. Valahol Central City közelében lesz.

Remélem tudtam segíteni, miközben játszottam néha írtam fel dolgokat, meg neten is keresgéltem.
  • God of War
    kérdésem lenne:
    Supreme kai-t vagy hogy hivjákot hogy kell magszerezni mert már csak az van a többit sikeressen megszereztem
  • moralosan
    vidd végig először az összes karival a story-t, aztán meg dragon arenaban verj le pár embert, bár nem biztos, hogy így van.

Amúgy most veszem észre, tök rosszul írtam le a gombkombinációt :D.
  • UltimateGamR
    Sikeresen végigvittem Son Gokuval a történetet. köszi moralosan , áttudtam változni SSJ 3ba is :)

Kérdésem a köv lenne: World Tournamentbe csak az alap 3 roundos van meg , hogyan tudom unlockolni a másik kettőt??? ( amibe több round van )
  • UltimateGamR
    ps2-vel
  • moralosan
    én másolt ps2vel
  • Norsz
    ti emuval nyoimjátok vagy eredeti
    ps2vel?
  • Norsz
    mi végig nyomtuk a sagast tudok hátha tudok segiteni a sagasban
  • moralosan
    Én még nem "okosítottam" meg a gépem, de az első játék lesz amit beszerzek. Sok videót láttam a játékból, mindenesetre az egy igazán jó pont, hogy nem kell azt a sok, majdnem félperces átvezetőket VEREKEDÉS közben nézni :) - pl. Dragon Rush is ilyen, a Big Bang Attack, meg a többi Super Attack (tudom, hogy a DR nem az :)).
  • egypszichonauta
    nekem a tenkaichi a kedvenc verekedős játékom...
  • moralosan
    Super Saiyan 3ra gondolsz? Felfedező módban be a skillekhez, ott tedd be. Rámész a harcmezőre, feltöltöd a Ki-det, megnyomod az X + [] + O kombinációt és átalakulsz.
  • UltimateGamR
    Budokai 3hoz lenne egy kérdésem:

Son Gokuval vagyok épp Cell ellen , emgszereztem a SuperS. képességet de nem tudom hogyan tudom előhozni ? aki tudja plz egy billentyűkombinációt , köszi
  • Smithie
    THX Moralo!:)
  • moralosan
    hasznos honlap ez. :)
  • Smithie
    És még azt szeretném megtudni hogy ki mennyire szereti a Tenkaichit?Mert én eddig ezzel nyomtam a legtöbbet.
  • Smithie
    Üdv.Van valaki aki esetleg végigvitte a DBZ Sagas-t?Mert elakadtam egy résznél,igaz csak 2 orát nyomtam eddig mert nincs tul sok idöm...
  • Rinike
    Helló.
    Lenne 1 hülye kérdésem. Nem tudom, hogy a budokai 2-ben hogyan lehet felvenni a kristálygömböket. Kérlek segítsetek.
    Köszönettel: Ádám
  • Rinike
    ja
  • Szuperkaraj
    akkor 100%-on vagy?
  • Rinike
    Sikerült!!!
    Juce! hiányzott, pedig megvettem.
    Bementem a shop-ba és kiírta, hogy új capsule.
    Tök boldg vagyok!!
  • Rinike
    Oké köszi
  • Szuperkaraj
    szerintem a Shopban nézelődj, van egy-két kapszula ami szerintem nincs meg neked, sok türelemre lesz szükséged ha a Shopban lesznek :S
  • sigmavirus1
    Ja igen, 000-001 van, 002 nincs is...:)
    Nem ugyanazok, az egyik a Budokai 2 amerikai változatának az introja(ének nélkül) a másik pedig a japán változat introja(énekkel).
    Külömbség nincs!

Akkor a tippem már csak az hogy a dragon arena-ban van még 1-2 kapszula amit nem szereztél meg, vagy a boltban, de az is lehet hogy DU modeban, szal bárhol lehet...:(
  • Rinike
    Saibamen és cell megvan, baba's christal ball 000-001 van meg
    az az érdekes, hogy mindketttő movie ugyan az, de megvannak.
    Több helyen láttam, hogy van Grandpa Gohan house és Grandpa gohan's house. Van külömbség?
  • sigmavirus1
    Hiányzik egy vagy kettő kapszula. Megvan Saibamen és CellJr is? Meg a Baba'S Christal ball 001-002?
  • Rinike
    SegítSég!!!!
    99%-nál tartok a budokai 3-ban. Megvan az összes karakter voice data movie pálya breaktough, és meg sem 100%
    Mit csináljak?
  • Szuperkaraj
    állítólag ha a B3-ban például egy Gokut olyan kapszulákkal "szerelünk fel" hogy SSJ+SSJ2+meg mondjuk a Spirit Bomb, akkor másféle Gokut fogsz kapni, tod mint Vegita, hogy Super Saiyan ( asszem jólírtam :D ), meg a Super Saiyan Super....azt hogy ehhez milyen kapszulákkal kell felvértezni az adott karaktert, az rejtély számomra, próbálkozz :O :D
  • menoh
    cikkem
  • egypszichonauta
    de ki lenne még a budokaiból ezeken kívűl akket nem lehet behozni a tenkaichiben?(hirtelen nem jut eszembe senki),mert már mindenki bejött...
  • Szuperkaraj
    a Budokai 3-mas kódokat lehet beírkálni, 3 karakter kivételével : Omega Shenron, Uub, Kaioshin <--- az ő kódjukat nem fogja elfogadni ( én is csak olvastam :D ), de nekem a többi karakter kódját sem fogadja el :S
  • sigmavirus1
    A karaktereket hozhatod át asszem.
  • egypszichonauta
    vki tudja hogyha összeszedtem a kristálygömböket (a tenkaichiban),és azt kértem,h password az mire jó?a budokai 3-ból kell kódakat beírni,vagy mit kell csinálni?és ha beírtam mi jön be?thx
  • abonyitomz
    nem sokan irtak , tehát nemnagyon....
  • Callme
    Hello! Nem tud valaki szerezni Tenkaichi másolt gamet? Aki tud, az írjon az e-mail címemre: [email protected]
  • sigmavirus1
    Tao Pai Pai hogynetudna, nagyon rős ellenfél volt a sima DB sorozatban..:)
  • egypszichonauta
    ha már itt tartunk nekem chaos is tetszik,mert ő ugyebár csak nemes egyszerűséggel "siklik"...tao pai pait még nem hoztam be,tud vmit az a jóképességű(egyeltalán tud repülni)?
  • sigmavirus1
    True World Torunament megszerzésével megnyílik ezen a néven egy új fejezet és le lehet nyomni pár klasszikus sima DB-s bunyót.

Ja Goten poén, de ugyanilyen Gogeta is..:))
  • Jagi
    :DDD
    Sztem Goten a legviccesebb a B3-ban. Nézd meg hogy fut... kifeküdtem a röhögéstől + a Kamehame ha-t ki sem tudja mondani, de azért keni :DDD na ez LOL